Přejít na obsah

Podmínky registrace

Pravidla SKODAHOME.cz nového fóra (aktualizováno 9.11.2020)

 

Všichni účastníci fóra jsou povinni se po registraci seznámit s těmito pravidly a dodržovat je. V případě aktualizace pravidel, bude jejich změna oznámena ve vyvěšeném příspěvku, se kterým je každý povinen se seznámit.

Na fóru si každý může vybrat některý ze tři druhů přihlášení, a tím i výhody a přístupy do různých sekcí. Samontnou skupinou jsou Moderátoři a Admini, kteří patří k nejzkušenějším, na zdejším fóru.

 

KLASICKÝ UŽIVATEL: Jedná se o klasický účet pro nově registrované členy. Nově se dá přihlásit i s účty Facebook, Microsoft a Google

ČLEN KLUBU: Základ účtu jako u klasického uživatele s možností získání slev na produkty u partnerů a dalších výhod.

PARTNER: Stejné podmínky jako u člena klubu jen s tím rozdílem že tento účet je pro firemní nebo komerční využítí.

FORUM BEZ REKLAM: Za malý roční poplatek můžete podpořit naše forum a procházet ho tak bez reklam. Více informací ZDE.

MODERÁTOR/ADMIN: Jedná se o účet moderátorů a správců. Aktuální seznam naleznete ZDE.

 

Klubové – členové klubu SKODAHOME.cz mají přístup i do klubových sekcí, různé výhody, včetně slev u vybraných firem podmíněných nákupem na klubové karty. Další výhodou je možnost mít tři fotogalerie – garáže na svá auta. Počet fotografií v jedné garáži je zvětšen na 30.

Uživatel smí mít na fóru pouze jeden účet. Při zjištění, že zde má vícero účtů, budou tyto nadbytečné odstraněny bez náhrady. Na žádost uživatele mohou být sloučeny.

Uživatel, využívající přístup na forum pomocí aplikace třetí strany je povinnen si ji nastavit takovým způsobem, aby se v jeho příspěvcích nezobrazovala oznámení, z jakého mobilního zařízení byl příspěvek odeslán (např. "Odesláno ze smartphonu Sony Xperia™ Z3 přes Tapatalk" apod.).

 

Fórum je hlavně koncipováno pro soukromé subjekty a pro komerční propagaci slouží členství "Partner". Pro více informací nás kontaktujte ZDE.

 

[1] Galerie uživatelů

Galerie uživatelů je pouze na zveřejnění fotografií Vašeho automobilu, jejíž jste autorem. V albu mohou být fotografie pouze jednoho vozu, na další musí být zřízena nové album. Za zveřejněné fotografie nese odpovědnost uživatel alba a provozovatel může nevhodné fotografie (obsahově, porušení autorský práv atd) bez varování smazat.

 

[2] Založení nového TÉMATU

 

  1. Nové téma se založí pomocí tlačítka |Založit nové téma|
  2. Témata je nutno zakládat ve správných sekcích tak, aby obsah tématu co nejlépe korespondoval s obsahem sekce. Není povoleno vložení stejného tématu do více sekcí. Nesprávně založená témata budou bez upozornění odstraněna. Před vložením nového TÉMATU se tedy vždy nejdříve přesvědčte, zda se již stejné, nebo podobné téma v příslušné sekci nenachází! Jestli ano, pokračujte v existující diskuzi přidáním svého dotazu pomocí tlačítka |Odpovědět na toto téma| anebo použitím pole pro odpověď za posledním příspěvkem na konci stránky. Duplicitní téma bude uzamčeno, s případným uvedením odkazu, kde má jeho zakladatel pokračovat, a následně odstraněno.
  3. Název tématu by mělvždy co nejvíce vystihovat obsah daného tématu.  Názvy témat jako „Pomoooc, help, please“  a podobně,  jsou nepřípustné a takto nazvané téma může být přejmenováno anebo bez varování odstraněno.

 

Při vkládání nového tématu se dále řiďte těmito pravidly:

 

  1. Název tématu nesmí obsahovat odkaz na webovou stránku (skrytá reklama) nebo název firmy, ale musí stručně vyjádřit obsah řešený v něm. Nové téma nesmí být vloženo za účelem pouze reklamy na konkrétní výrobek. V prvním příspěvku při založení tématu vždy přesně formulujte, jakým směrem má téma směřovat a zde již smí být uvedena webová adresa na dané téma.
  2. Při zadání nového tématu nebo příspěvku používejte standardně nastavenou barvu písma. Jiné barvy použijte pouze v případě, chcete-li zvýraznit část textu, která je důležitější než-li zbytek textu.

 

[3] PŘÍSPĚVKY

 

  1. Předmět příspěvku by měl vždy co nejvíce vystihovat obsah daného tématu. Tlačítka |Odpovědět na toto téma| nebo |Citovat| a |Vícenásobná citace| jsou určena k reakci na již zveřejněný příspěvek, tlačítko |Založit nové téma| slouží k zadání nového tématu. Poznámka: Nezakládejte stejný dotaz do více sekcí a témat najednou! Takovéto dotazy mohou být bez varování odstraněny.
  2. Při odpovídání na určitý příspěvek používejte správně tlačítko |Citovat| nebo |Vícenásobná citace| - necitujte bezprostředně předešlý příspěvek!  Rovněž necitujte příspěvky spolu s vloženými obrázky. Nesprávné citace mohou být odstraněny.
  3. Nepoužívejte sprostá slova a ani jiné urážky, jinak bude příspěvek bez předchozího varování smazán. Stejně tak jakýkoli pokus o flame bude bez varování odstraněn.
  4. Příspěvky v tématech které účelově nabízejí produkty nebo služby jsou zakázané. K propagaci nebo nabízení služeb členům slouží k tomu určené sekce ve kterých je nutné být vedený jako "Partner". Více informací naleznete níže: "[4] Partner"
  5. Příspěvek v případě porušení pravidel může být bez varování odstraněn. Rovněž mohou být smazány zbytečné, nesmyslné a urážlivé příspěvky, stejně tak jakýkoli pokus o vyvolání konfliktu (jako třeba odkazy na konkurenční stránky atd.) a taktéž příspěvky mimo téma (off topic).

 

[4] PARTNER

 

Skupina "Partner" slouží pro uživatele kteří nabízejí různé druhy služeb týkajících se automobilů, jako například mechanické opravy, elektroinstalace, kódování, pojištění atd.

Partnerem se může stát každý. Stačí si v našem e-shopu koupit balíček "Partner". 

Po zaplacení poplatku získáte na dobu 12. měsíců hodnost "Partner".  V této skupině uživatelů máte možnost nabízet svoje služby v sekci "Nabídka/Poptávka služeb našich partnerů". Pokud na nějaký příspěvek na fóru bude reagovat více "Partnerů", vyhrazujeme si právo příspěvky nahradit odkazem do sekce Nabídka/Poptávka služeb našich partnerů kde si bude moci uživatel vybrat "Partnera", který mu bude vyhovovat nebo bude například z okolí svého bydliště.

 

  1. Do sekce "Nabídka/Poptávka služeb našich partnerů" můžou přispívat pouze členové skupiny "Partner" nebo moderátoři tohoto fora. Ostatní uživatelé mohou "Partnera" kontaktovat přes zprávu
  2. Po skončení členství a jeho opětovném neprodloužení si vyhrazujeme právo příspěvek v sekci "Nabídka/Poptávka služeb našich partnerů" smazat.
  3. Nadpis musi obsahovat:Informaci o jakou sluzbu se jedna, město nebo okres kde službu nabizíte.
    napriklad:  Autodiagnostika, kódování funkcí - PRAHA, Střední čechy
    Také si vyhrazujeme právo příliš dlouhý nadpis zkrátit
  4. pokud "PARTNERA" zaujme příspěvěk od uživatelů hledající jeho služby, měl by vložit příspěvěk s odkazem na vlastní téma  v sekci "Nabídka/Poptávka služeb našich partnerů",  kde budou veškeré informace.
  5. V případě porušení pravidel fora "Partner" ztrácí nárok na vrácení peněz.

 

[5] CHOVÁNÍ NA FORU

 

V případě neslušného, vulgárního nebo jinak nevhodného chování moderátor (nebo admin) může udělit uživatelům napomenutí jako upozornění na nevhodné chování. Jestliže uživatel bude v nevhodném chování pokračovat, může dostat další napomenutí. V případě třetího napomenutí dostane rovnou i zákaz na fórum přispívat a budou mu omezeny funkce fóra (podle situace a uvážení moderátora/administrátora), případně úplný zákaz vstupu na fórum. Nevhodným chováním se myslí psaní off-topic příspěvků, spamování, tapetování, trolling, hrubé urážení a osobní napadání, opakované nesprávné citování, jakož i porušení jiných pravidel fóra. V případě hrubého nebo opakovaného porušení pravidel může být zákaz přispívání a omezení funkcí fora nastaveno i bez předchozích udělených napomenutí!

 

[6] Uživatel vidí udělená napomenutí ve svém profilu jako „ X trestných bodů “.

 

[7]  Jakékoli veřejné napadání administrátorů a moderátorů za jejich činnost a rovněž polemiky a zpochybňování jejich rozhodnutí budou bez varování odstraněny. Dotčený uživatel bude řešit svoje stížnosti/náměty s příslušným moderátorem pomocí soukromých zpráv.

 

[8] Jsme oprávnění upozornit Tě v případě porušení nebo hrozby porušení těchto Pravidel nebo platného práva a zasahovat v takových případech do Příspěvků mezi Tebou a Ostatními (kromě jiného např. Smazáním Příspěvku a/nebo zablokováním diskusního fóra, jeho části, Zrušením Registrace a pod.).

 

[9]Tato pravidla jsou platná na celém fóru. V jednotlivých sekcích mohou být ještě doplněna o specifické dodatky – sekční pravidla. Tato sekční pravidla jsou vždy v příslušné sekci vyvěšena a uživatelé jsou povinni se jimi v dané sekci řídit. Pravidla jsou průbětně aktualizované.

 

[10] Tlačítko |Nahlásit příspěvek| slouží na nahlášení závadného příspěvku moderátorům a administrátorům diskusního fóra. Nepoužívejte tlačítko |Nahlásit příspěvek| na přidání vaší odpovědi na původní příspěvek v diskuzi! V případě, že bude zaznamenáno zneužití uvedeného tlačítka, bude uživateli uděleno napomenutí se všemi z toho vyplývajícími důsledky.

 

Typy napomenutí
Porušování pravidel - (5 bodů - automaticky se odeberou body po 30 dnech)
Opětovné porušování pravidel - (10 bodů - automaticky se odeberou body po 30 dnech)
Ignorant - (15 bodů - automaticky se odeberou body po 30 dnech)
Spammer - (30 bodů - automaticky se odeberou body po 90 dnech)

 

Sankce podle bodů
5 bodů = Zákaz příspěvku na 8 hodin
10 bodů = Zákaz příspěvku na 2 dny
15 bodů = Zákaz příspěvku na 30 dní
Body se sčítají a podle data uděleni se odebírají.

 

[10] Podpis - Uživatelé kteří si zakoupili jeden z našich balíčků si mohou definovat vlastní podpis na fóru, tento může obsahovat vložený obrázek. Administrátor však má právo nevhodný podpis (například obsahující příliš velký obrázek, je-li podpis příliš dlouhý nebo obsahuje nevhodný odkaz nebo text) upravit do přijatelné podoby nebo ho odstranit. Podpis nesmí obsahovat odkaz na jiné weby. stránky (po dohodě s administrátory může být udělena vyjímka).

 

[11] Provozovatel fóra, administrátoři fóra a ani moderátoři fóra jednotlivých sekcí nenesou žádnou odpovědnost za příspěvky a jejich obsah. Pokud narazíte nevhodný obsah který porušuje pravidla nebo zákony České republiky jste povinni tuto skutečnost nahlásit pomocí tlačítka "Nahlásit".

 

[12] Používání češtiny/slovenštiny s háčky a čárkami na boardu není zakázáno, její použití je čistě na vás.

 

[13] Při zadávání inzerátu uveďte co nejpřesnější popis prodávaného zboží a alespoň orientační cenu. Inzeráty bez uvedení ceny budou smazány! Rovněž budou smazány offtopic diskuse k prodávanému zboží, a jejich autorům bude zvýšena úroveň varování. Nepleťte si inzeráty s běžnými diskuzemi! - Posunutí inzerátu na vrchní pozici je povoleno maximálně jednou za 7dní. Po prodeji zboží je prodávající povinen napsat, že zboží bylo prodáno, následně moderátor inzerát uzavře a později bude smazán. Podrobná pravidla bazaru jsou k dispozici ZDE.

 

[14] Na serveru je zakázáno prodávat zboží z nekalé činnost, následky ponese sám pisatel. Administrátoři nenesou zodpovědnost za takové inzeráty, pokud však na takový narazí, neprodleně ho odstraní.

 

[15] Toto je DISKUZNÍ FÓRUM, nikoliv novinky - pokud nebudete vůbec přispívat nebo server nebudete navštěvovat, může být Váš uživatelský účet zrušen bez předchozího varování.

 

[16] Warez, linky na cracky programu a jiné odkazy na nelegalní software nebo nevhodné, nespolupracující weby jsou zakázané. Tyto témata (topicy) budou mazány.

 

[17] Zaregistrováním se na fóru SKODAHOME.cz jste se zavázali dodržovat pravidla tohoto diskuzního fóra a souhlasíte se zasíláním zpráv formou SZ (MESSENGER) nebo E-Mailem o novinkách a obchodních sdělení. V případě porušení těchto pravidel jste povinni akceptovat rozhodnutí administrátorů nebo moderátorů bez výjimky. Uživatel může zasílání zpráv zrušit ve svém účtu nebo odkazem v emailu.

 

[18] Pravidla jsou aktualizována dle potřeb provozovatele, které se může přizpůsobovat i chování uživatelů fóra. Pokud se změnou nebo doplněním nesouhlasíte, jste povinni zažádat o zrušení uživatelského účtu. Veškeré zveřejněné příspěvky se stávají majetkem fóra, bez nároku na smazání svých témat/příspěvků při ukončení uživatelského účtu.

 

[19] Reklama

Naše webové stránky umožňují zobrazení reklamy i třetím stranám. Jednou ze společností, která v rámci našich webových stránek zobrazuje reklamu, je společnost MAFRA, a.s. Tato společnost proto v rámci našich webových stránek používá tzv. cookies a to cookies jí používaného obslužného reklamního systému iBILLBOARD Ad Server. Zároveň jsou jejím prostřednictvím  na našich stránkách zobrazovány reklamy z reklamních systémů třetích osob a to zejména společností Google, R2B2, AppNexus, AdForm, Seznam Sklik, PubMatic, Adobe Audience Manager a Rubicon,  které mohou používat vlastní cookies. Více se o zpracování cookies ze strany MAFRA, a.s. dozvíte zde.

 

×
×
  • Vytvořit nový...