Přejít na obsah

Petrrr

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15 911
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    156

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://

Návštěvy profilu

6 705 zobrazení profilu

Oznámení Petrrr

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

4,8k

Popularita

  1. Pawouk by chtel. :-) Konecne si to udelal. Hlavne, ze jsem o tom tady psal uz pred mesicem.
  2. Bdim, ci spim? Konecne ta spravna diskuse. Ja vedel, ze se dockam. Jen ze, rada dalsich jako ovce pujdou a tu slepici koupi. A az pak prozrou, co si vlastne koupili. Tedy jeste to bude chvili trvat kdy budou pristrihnuta kridelka. Dalsi kridelka bude strihat samotny VW. Tedy prevleceny Favorit si jiz brzy muzes koupit i u Skodovky, ovsem porad to bude za dvojnasobnou cenu Dustera. Ted takova recnicka, myslis, ze by ten Duster byl tak oblibeny v Evrope ( vcetne zapadni), kdyby byl tak spatny jak se nekde furt tvrdi? Ano, materialy mozna nejsou takove, nemas tam tisic asistentu atd., ale clovek musi brat na zretel za kolik to auto na druhou stranu koupi. A ze by to bylo tak nespolehlive auto, to si nemyslim.
  3. Jo přesně, klasický pražský těžař zlaťáků a koviďáků co mají času dost. :-)
  4. No protože nejde TT, Nějakej chrom mě v mobilu neupozorní na příspěvek a já měl dovolenou atd. tak nebyl čas sem lézt. Tak snad jindy. Teď je blbej čas si myslím po prázdninách atd., každý toho má hodně. Clint, tomu to je jedno, ten je buď pořád doma a nebo se občas jede vyspat do práce. Ten změnu nezaznamená. :-)
  5. Koukam, ze sem krom duchodcu, uz nenapise ani chciplej pes ?. Kdo vsechno v patek tedy vlastne prijede?
  6. Tak pro důchodce tu ještě máme whatsupp
  7. Zdar hoši od Slepičí řeky. No já mám teď po dovolených a Jiřík mi napsal až teď, což je pro mě dost na rychlo a už něco mám. Nestihl bych to. Tedy mi musíte odpustit a bohužel ani tentokrát nepřijedu. Ještě bych Vám stejně z Croatia dovezl Coviďáky. :-) Tohle forum je na hovno bez TT. Jestli nezaložíme skupinu na messengeru. Jirka je hovno ředitel, neumí okaučovat ani to TT tady. :-)
  8. No, me hlavne zajima uzivatelska privetivost, coz je na nejakem prohlizeci oproti TT tragedie. U PC ok, ale v mobilu picovina. Konec skodahome v cechach ( i na Slovensku) se holt presuneme na Octavia forum. Nebo si zalozime vlastni. Bez tak uz chodim skoro jen sem. Nejaka Skoda a problemy jejich krapu me uz stejne nezajimaji. Ted ze skody stejne udelaji Dacie, kvalitou uz to udelali davno, tak to udelaji alespon uz i cenou.
  9. Jinak to tady zkousim pres Chrom v mobilu jako curak a reknu vam, pekna picovina. Na TT to nema. Clint by s tim mel neco delat nebo jeho klub bude brzo v upadku, krach, insolvence.
  10. Zije Kokta vubec jeste?, nebo bydli uz v servisu BMW?
  11. a jak je ten návod aby to na tt fungovalo.
  12. Zdar jitrnice, tak jsem se sem po dlouhém čase zase juknul, pač, jak je uvedeno, TT nefachá a já na nějaké mobilní prohlížeče nejsem zvědavej, to ať si to strčí celé to forum do prdele. Holt sem zajdu už jen občas. Pokud tedy není adekvátní náhrada za TT. Kokto a Jablko mají jen buzny, nevím kdy už to pochopíš.
  13. Funkcni makety aut ( auta na oko) zn. Skoda neni treba mejt. To meje dest. [emoji16]
  14. Zdar jitrnice, tak se musim omluvit, ale dnes nedorazim ac to mam blize nez obvykle. Ma prijit konecne po urgencich truhlar zamerovat detsky pokoj jsem se dozvedel vcera. Tedy si to po dlouhe dobe uzijte i beze me, nacpete si bricha a snad priste to vyjde..
  15. No u Scaly lidem v ramci toho infotaimentu mizi ruzne funkce. Skoda Conect spis nefunguje nez funguje atd.. Je dobre platit za neco, co nefunguje. [emoji23] A neboj se, vse chce svuj cas, i tebe zlomime. [emoji23]
×
×
  • Vytvořit nový...