Přejít na obsah

Hlouchyno

Uživatel
  • Počet příspěvků

    323
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

3 194 zobrazení profilu

Oznámení Hlouchyno

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

95

Popularita

  1. Jen pro inspiraci jak vypadají na autě ;-). Za mě opravdu sto a jedná oproti původním obdélníkům.
  2. Rád bych tohle téma oprášil se zjištěním stavu podvozku po 3 letech provozu. Po koupi krátké FIII vyrobené 13.9.2016 (tj dnes 3 roky a 1 den) , jsem se rozhodl po zkušenostech s OIII nechat Fabku taky ošetřit podběhy a podvozek přípravkem Body 933. Po sundání podběhů bylo příjemné zjištění, že oproti OIII má FIII v předním podběhu dostatek plastisolu kolem misky tlumiče, i na dalších exponovaných místech. Po sundání zadního podběhu ale čekalo nepříjemné zjištění. Zadní podběh není plastisolem ošetřen vůbec a pod plasty již vesele dařilo korozi kolem bodových svarů karoserie. Foto je po hrubém obroušení koroze.. Na polovině ostatních svarů byly také puchýře a pod nimi taktéž rez... Napadené svary se tedy obrousily, naříkaly 2K epoxidem a navrch již zmíněné Body 933. O zrezlých napravách snad nemá ani cenu mluvit. Na 3 roky staré auto je to katastrofální zjištění a potvrzuje se jen to, že i dnešní auta pořád reznou..... Btw: Omlouvám se za nekvalita fotek, ale fotil to kamarád, který to ošetřoval, postarším telefonem a tak taky ty fotky vypadají.
  3. Hlouchyno

    Fotky podvozku

    Nejsem si jistý kam přesně to dát, ale asi nelepší bude sem. Docela mě překvapilo, co jsem po koupi našel za podběhem u 3 roky staré FIII. Auto stálo určitě pod stromem, ale i tak se tam nahradilo dost bordelu a určitě nebude od věci se tam občas podívat. Uvidím do budoucna, jak to bude vypadat...
  4. Je třeba schránku uchopit na boku a tahem vyklopit viz návod přístup k pojistkám. ;-))
  5. Pár reálných fotek maskovaných prototypů v různých barvách..
  6. Hlouchyno

    Tlumiče

    A jaký má přesný datum výroby? Myslím, že do května 2014 měla OIII tvrdší zadní tlumiče, které škodovka následně nahradila právě v 5/2014. Pokud má tedy ještě původní "tvrdší" variantu, tak to může být tím..
  7. Hlouchyno

    koroze

    Ať to nemusím vypisovat znova. Každopádně stojí určitě za kontrolu u každé OIII.
  8. Kamarád uvažuje nad těmito, ty jsou podle mě rs podobné. https://www.milotec.net/kat-c-3-688-22-Dummy-koncovky-vyfuku-Alu-Brush-Skoda-Octavia-III-Facelift-r-v-2013-2017-d1287.htm
  9. Možná ti pomůže tento úryvek z článku.?
  10. Hlouchyno

    Škoda SCALA

    Nevím to jistě ale nemá ta bílá právě základní světla? Foto z Instagramu..
  11. Já to spíš vidím tak, že někdo měl stěrače v servisní poloze a zvedlé a otevřel při tom kapotu. Hodně stejné poškození má kolega, který právě udělal viz výše popsané.
  12. Technický líh laku opravdu nic neudělá. Namoč prostě hadr do lihu a místo tím přetři. Jinak bych na tu korozi použil možná odrezovač s taninem..
  13. Jen ještě doplním, že kódy tvé barvy by měli být (F8Z / 4L4L). Asi jeden z nich...
  14. U mě stačil jeden telefonát a zodpovězení kódu barvy, toť vše..
  15. Já mohu za sebe doporučit http://www.oleje-shell.cz/index.php?k=1&k1=1. Je to oficiální distributor, takže snad o padělky by jít nemělo..
×
×
  • Vytvořit nový...