Přejít na obsah

Korpík

Uživatel
  • Počet příspěvků

    46
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Korpík

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

5

Popularita

  1. Ale jo, ten větší hluk pozoruju taky po přezutí na zimní gumy Nokian a plecháče.
  2. Můžu potvrdit že čidlo hladiny ostřikovací kapaliny u FIII s ostřikem světel je, už několikrát mi problikla hláška o doplnění kapaliny. O to větší bylo moje překvapení když jsem nafasoval náhradní FIII bez ostřiku světel a po cestě mi z ostřikovačů na sklo jen tak lehce prsklo a konec, prázdná nádoba a upozornění nikde.
  3. Pokud jsem se dobře díval při couvání, tak na mé FIII tyhle čáry při couvání nejsou.
  4. Korpík

    Tesnenie dverí

    To samé jsem řešil asi tak před 6ti měsíci, ještě nebylo vydané TPI, ale bez problémů vyměněno na záruku. Prasklo mi to na pravých zadních dveřích nahoře u B sloupku.
  5. Kotlick, zkus se poptat u autosklopilkington, já tam byl měnit přední sklo na své FIII loni před vánocemi a vcelku spokojenost, ráno v 8 jsem to tam postavil a ve 12 bylo hotovo. Sklo v pohodě sedí, nikam nezatéká, pokud by jsi potřeboval náhradní auto dá se s ním domluvit že ti něco půjčí ať se máš jak dostat kam potřebuješ. S pojišťovnou jedná za tebe, alespoň u mně to tak bylo, pojišťovna mně pak jenom informovala kolik si naúčtoval. Do limitu 10000 Kč se to vešlo :-D
  6. Za jízdy jsem to nikdy neslyšel, ale je to možná tím že mám puštěné rádio, hučí ventilátor, a do toho manželka vedle Slyším to vždy jenom když někdo nastupuje dozadu, mám tam paket pro špatné cesty, tím pádem je auto zvedlé cca o 1,5cm takže to přičítám těm tvrdším pružinám.
  7. To jsou zvuky od pružin, možná od tlumičů když dojde k zatížení auta na zadní nápravě. Mně to dělá pravidelně na mém kombi když někdo sedá dozadu auta, je to takový zvuk jako skřípnutí a lupnutí. Jak by řekli v ŠA, to je vlastnost vozu Časem to přestaneš vnímat.
  8. Mělo by ti to naskočit automaticky, pokud ne, volej na T-Mobil že ti to nejede. Provedou reset a mělo by ti to naskočit. Mně to najede vždycky bez problému.
  9. Jo to by šlo, protože pokud si dáš fader jen na zadní repro, tak můžeš hýbat s basovým voličem sem tam a nic se nestane. Pokud to ovšem ŠA nebude rozporovat jako vlastnost použitých repro
  10. No tak to nevím jestli 10 000 Kč by stačilo na všechny skla, mně naúčtovali skoro 9 000 Kč jen za výměnu předního skla přes pojišťovnu. Na druhou stranu jsem to měl hotové za 3,5 hodiny, takže možná přirážka za rychlost
  11. Pitrsman, já měl zrovna ten černý plast za 720 Kč na své Fabce kombi a můžu ti potvrdit že to drží jako čert a lepil jsem si to doma sám, pokud si chceš připlatit, tak ty ochranné lišty od Milotecu jsou v podstatě origo, jsou oficiální tuningová firma vozů Škoda. Nemysli si že na originální liště je nějaké jiné lepidlo jsou tam zas a jen dva pásky s oboustrannou lepkou, jediné co musíš udělat je že odmastíš kus horní strany nárazníku a pak to pořádně přitlačit. Tady je pro ukázku obrázkový návod: Jinak ten neorigo plast vydržel přilepený i náraz borce který do mně zezadu napálil před kruháčem, servis mi pak měnil nárazník a dali mi tam origo za těch 1300 Kč.
  12. Můžu potvrdit že na sw 353 fungovalo ŠS a docela slušně to basovalo i na zadních repro, mám teď nový sw 359 po reklamaci nefunkční couvací kamery a zamrzání Bolera a na tom ŠS nefunguje, ověřeno. Budu zkoušet další protest na nefunkčnost ŠS. Asi budu v servisu hodně neoblíbený
  13. No s tím zobrazováním polohy auta, zkoušel jsem to jednou online sledovat na displeji mobilu jak se pohybuje auto na mapách Google. V pohodě to zobrazovalo jízdu skoro podle skutečnosti, rozdíl byl snad jen pár sekund, hodně záleží na kvalitě signálu internetu. Pokud jsem byl ve městě kde je LTE, tak pohoda, pokud jsem byl mimo město, bylo to poznatelně opožděné. Takže je možné že se to občas někde zasekne, i když ta půlhodina se mi zdá poněkud přehnaná. Bydlím na vesnici zhruba 20 km od Ostravy, signál mobilu nic moc, ale pokaždé když odstavím auto v garáži, zhruba do 5 minut mám na mobilu aktuální polohu auta i s hláškou že je zaparkováno. Záleží co za notifikace jsou v apce zakliknuté, já mám zaškrklou i hlášku o ukončení jízdy.
  14. Zkoušel jsem a fakt se to tam nevleze sory za uvedení v omyl.
  15. A co takhle se kouknout do přihrádky spolujezdce, je tam taková krásná přihrádka ve víku akorát na techničák Já tam mám druhou polovinu dálniční známky.
×
×
  • Vytvořit nový...