Přejít na obsah

pskodarapid

Uživatel
  • Počet příspěvků

    43
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení pskodarapid

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Dobrý den, po přečtení předchozích příspěvků, jsem se trochu zhrozil a to ohledně pravidelného nevyjíždění benzinu. Benzin tankuji cca jednou za tři měsíce a to tak do 10l a celou dobu jezdím na CNG. Vždy jsem dával klasický 95. Teď bych rád přešel na kvalitnější palivo buď od Shellu nebo Vervu a má otázka zní, pokud jsou vstřiky zanesené, zda kvalitnější benzin "nerozpustí" nečistoty a spíše to motoru neuškodí? Děkuji Petr
  2. To Kupony: Také když jsem byl před měsícem na servisní prohlídce tak technik říkal že to musí updatovat,ale stejně jako ty bližší info nemám.
  3. Nedokáží říct čím to, ale dálkové jízdy jezdím běžné za 3-3.3kg. maximální nájezd na jednu CNG nádrž 501km. Pravda je, že to extra nehoním a spíš se snažím jezdit eko.
  4. Také přidám pár postřehů ohledně G-TECka, čtu tady ty spotřeby a občas celkem zírám, za poslední rok mám najeto 30tkm a průměr do 3.3 kg vždy po 100hodinách provozu. Občas se mi povede celkem zajímavý kousek jako např. Příbram-Praha za 2.1kg ale to jedu opravdu na spotřebu. Před měsícem do rakouských Alp za 2.9kg. Musím uznat, že co se spotřeby týče auto naprosto super. Včera cesta rakouský Stubai přes Německo při tankování za 0.79 Euro za kg, prostě nádhera. Je otázka o kolik se cena CNG zvedne. Ještě bych se rád zeptal nevíte proč Škoda přestala podporovat aplikaci Škoda CNG? Děkuji
  5. Tak na to koukám a je tam psáno Total 5W40. Nechápu tedy proč mi teď tvrdí že tam patří 5W30...
  6. Dobrý den, rád bych se zeptal na vaši zkušenost s doléváním oleje. Po cca 10 000km od posledního servisu mi ukázala kontrolka dolít olej, nicméně když jsem koukl do motoru zda tam nenajdu štítek z posledního servisu s typem oleje tak jsem nic nenašel. Volal jsem proto do servisu kam jezdím. Pán nebyl schopný mi říct jaký olej mám do G-TECka dát. Pak přišel s tím že 5W30 long life a specifikaci 504.00 nebo 507.00 jenže teď doma koukám do knihy od auta a tam je spec. 502.00? nevím tedy vlastně co dolít a jaký olej mi byl ve škoda servise měněn.... Jaký olej tam tedy dle vás patří a co radíte dolít pokud mi škoda servis kam jezdím není schopen říci co tam nalil?
  7. Zdrvím všechny, chtěl bych se vás zeptat, jak často projíždíte svého G-TECka na benzín? Děláte to někdo pravidelně? Třeba 3 nádrže plynu, jednu benzínu? Díky moc
  8. Včerejší servis G-TEC po 30 000km za 3400kč. Celkem spokojenost. Navíc auto vrácené vyleštěné a vyčištěné. Super
  9. Tak dnes mi znova auto vykázalo závadu EPC + ztráta výkonu. Hned jsem jel do autorizovaného servisu(jiného než posledně) a údajně se jedná o jakýsi problém s regulací tlaku turba...nevím zda jsem to napsal přesně. Máte někdo zkušenost.
  10. Přesně tak bavíme, včera jsem v jednom byl a když mi dával přijmací technik klíče, říkal, že s G-Tecem ještě ani nejel, ptal jsem se ho zda k nim nějaké jezdí, říkal že ne.
  11. Ahoj, rád bych navázal na problematiku servisu u G-tec. Dnes jsem se ptal v jednom autorizovaném servisu na garanční prohlídku a bylo mi řečeno, že u nich CNG ještě nebyl a tak nějak bych byl asi jako pokusný králík, jelikož jsem se všiml údivu, když jsem řekl, že se olej mění po 15tis. km. Proto pokud máte někdo zkušenost se servisem u G-teca dejte prosím vědět. Rád bych aby byl servis proveden jak má být, tedy ne jen výměna oleje, ale také kontrola hrdla plnění a vše co g G-tecu patří. Nějaký servis, který má s CNG zkušenost?
  12. Bohužel čeho nevím, jen mi přivezl technik auto a řekl toto, závadu smazal a prý pokud se to znovu ukáže mám se vrátit.... Pro AlJi: mně po znovu nastartování závada zmizí, také se vám to stalo, nebo závada na start stop svítila stále?
  13. Diagnostika ukázala sporadickou závadu, technik ji vymazal, ale obávám se, že problém se tím nevyřešil
  14. Zítra tam zkusím zavolat a až mě vezmou dám vědět.
  15. Díky za založení, nevěděl jsem zda už tady podobné téma není, ale k problému. Mám motor 1.4 TSI model G-TEC. Problém se ukázal již cca před týdnem kdy se na křižovatce normálně motor vypl, sám nastartoval, hned zas vypl a byla napsaná hláška závada start-stop systému. Poté jsem najezdil cca 500km a vše bez problémů, ale dnes se za jízdy rozsvítilo EPC. Navíc výkon motoru rapidně klesl. Auto je rok staré a tak doufám, že diagnostika a případná oprava půjde za výrobcem... Pro Luckymann: Byl jsi s tím v servisu?
×
×
  • Vytvořit nový...