Přejít na obsah

Ondraa

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Ondraa

Nováček

Nováček (1/14)

2

Popularita

  1. Jsi vzadu ještě nikoho nevezl co? Ukazuje to, kde ti vzadu sedí lidí.
  2. Já mám koupenou origo fólii k tomu kufru a zatím spokojenost. Ptal jsem se prodejce i na nalepení jiných fólii co jsem si našel na netu a říkal mi, že klidně mi to tam nalepí, ale jakožto neoriginální díl, tak přicházím o záruku na ten lak. Kdyby se to třeba odlouplo s lakem nebo to lepidlo ten lak rozezralo. Ta origo folie nejde vůbec poznat, jen z velké blizky a zatím svůj účel plní na jedničku. Pokud pravidelně nestehujete železny šrot, tak to musí stačit
  3. Fabie jsou myslím všechny v mladé Boleslavi.
  4. Ondraa

    FIII - sleva %

    Na okamžité splácení při 30 tis slevě jsem se ptal taky a bylo mě řečeno že je tam nějaká doba během níž musím splácet jinak o slevu přijdu.
  5. Fólii praktikuju už x let a neměnil bych. Snad jednou se mě stálo když padal mrznoucí déšť že to zatékalo pod to a musel jsem škrábat. Na předchozí fabii se to skrabalo pořád a to sklo bylo hodně poskrabany a při přímém slunci to pak bylo hrozný, proto u nové se skrabani chci co nejvíc vyhnout a projistotu pořád v kufru vozim rozmrazovac ve spreji.
  6. No já mám po necelých 2 měsících najeto cca 2500km a celkovou průměrnou spotřebu mám 6,5 litrů. (Combi 81kw, manuál) Jezdím ale tak 80% z toho jsou krátké trasy nebo ucpaný Brno :). Když není provoz a člověk jede plynule tak se město dá jet i pod 6litru. Stačí ale jedná ucpaná ulice a chvíle poskakování a jsem na 7litrech. Mimo město tedka v zimě jezdím za něco přes 5litru v průměru, ale je to vždycky i s vymotanim se z města apod. Myslel jsem že to bude lepší, ale i takto jsem spokojen. Předchozí jedničkové fabie HTP 47kw jezdila v průměru tak 7-8 litrů. Mají stejnou nádrž a najedu min o 100km na nádrž víc.
  7. Ondraa

    FIII - sleva %

    Taky jsem kupoval v září a vyloženě sleva na auto se jim moc dávat nechtěla, ale příplatková výbava nebo ty kola apod. S tím už byli většinou v pohodě. Když jsem si to spočítal, tak to dohromady bylo nějaký 25-30tis. Podle toho za kolik by člověk koupil tu sadu zimních kol na diskach. Akorát beztak co jsem dostal slevu tak jsem zpětné utratil za zamykání zpátečky a pískování skel a taky střešní nosiče a byl jsem na ceně co jsem začínal Co jsem třeba byl u dealera kde firma nakupuje auta, tak tam se moc nevytáhli a lepší podmínky jsem si vyběhal sám.
  8. Ondraa

    FIII - sleva %

    U mě třeba vycházel lépe předplacený servis. Dával jsem 40% akontaci a zbytek ze 400tis. na 5 let úvěr. Byl tam mnohem lepší úrok než při 30tis. slevě. Ale jinak jsem dostal slušnou slevu, záruku mobility a hlavně sadu zimních kol a ještě něco. Čím víc dealerů v okolí máte, tím líp. Vyplatilo se mi je všechny navštívit a pak porovnávat a mít v ruce něco s čím jde vyjednávat. I když určitě líp se dává sleva z fabie v plné výbavě než z té v základu. Jinak jsem měl taky F1 2003 a prodal jsem si ji sám líp, než kdybych ji tam nechal na protiucet.
  9. Já jsem si všiml, že pokud je venku -5 a míň, tak se motor nevypne vubec. I když jsem ujel 100km, tak ani prd. Studený motor mě to taky snad ještě nevyplo. Jediný kdy mě to občas vadí je při popojíždění v kolonách. Na 500m aby mě 5x vypnul a zase nastartoval motor mě přijde moc. Jsem zvedavej na případný závady po desítkách tisíc km.
  10. Já jsem původně objednával bez hagusu, ale prodejce me upozorňoval, že dodatečná montáž není možná. Ze tam není zadna příprava apod. Tak jsem nakonec 5500,- přihodil. Tak pokud pochodis dobře a jdou dodělat. Tak mi kecal
  11. Já dávám kameru vpravo od zrcátka, jakoby u spolujezdce. A nijak me to výhled apod. Nenarušuje. Tuplem když zaklopim display. Ale už je x let stara a planuji koupit novou a budu to umístění opět řešit stejně. Z pohledu řidiče je na místě, kudy se maximálně koukam na světla u semaforu když blbě zastavim. Spíš me vadí kabel co od kamery vede do zásuvky. Nebavilo me to po každé jízdě sundávat a nabíjet.
  12. My ji máme od července v práci s výkonem 66kw a jezdí s ní víc lidí a 70% je město. Najetých něco přes 5tis. kilometrů. Zatím celková průměrná spotřeba okolo 6,5. Dá se s ní jet mimo město za 4 litry, ale v tom městě to motor moc nedává. Subjektivní pocit je ale dobrý, motor má výborný tah a jezdí se s tím většinou dost na prase:) Spotřeba pořád ve městě kolem 6ti litrů a výš. Jako tabulky jsou pěkný, ale v reálu mě přijde, že ty benzínový TSI žerou míň. Na mimo město nebo dálnici bych řekl že sedí víc. Ale pro sebe jsem si koupil teda TSI 81kw. I sám dealer mě říkal, že tu naftu leda ve flotile do firem s vlastní benzínkou. Při běžným provozu návratnost kolem 200tis. km.
  13. Ondraa

    Dodací lhůta

    Výrobní kapacita je už holt na takovou dobu rezervovaná. Ale prej to začínají celkem honit. Já jsem objednával v půlce září a že na konci listopadu by mohla být. Takze nějakých 10 tydnu cca čekání. Tak jsem zvědavej. Ono taky každá motorizace má jiný termíny.
×
×
  • Vytvořit nový...