Přejít na obsah

mmikki2003

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení mmikki2003

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

4

Popularita

  1. Vedoucí servisu je můj spolužák ze školy takže jsem dostal informace bez cenzury a pohádek. Teď ho nebudu 100% citovat, neb si to doslova nepamatuji, ale závada zablokování ř.j., možná příčina vadné čerpadlo nebo vadný software Haldex - jestli jsem to pobral dobře, hádala jednotka ABS auta s haldexem. Řešení je přehrání právě SW Haldex. Mimochodem toto byl jeho odhad hned když auto přijímal, přičemž řízené vyhledávání závad to potvrdilo. Nebyl jsem první ani poslední případ - již několik aut s tímto problémem. Proto jsem uváděl, že po měsíci jsem byl na diagnostice znovu, zdali jenom nesmazal chybu, ale vše funkční. Dokonce udělali i test funkčnosti na zvedáku.
  2. Chvíli to trvalo, ale problém vyřešen a to v utorizovaným servisu Okim Louny. 1) diagnostika příčiny hluku - vadné zadní levé ložisko. 2) nefunkční pohon 4x4 - aktualizace softwaru ř.j.. Cena celkem 5000 Kč . Po měsíci ježdění diagnostika 4x4 vše funkční .
  3. Zdravím, takže jsem po výměně pneu a hučení/bzučení přetrvává. Příští týden to zvedneme, rozjedeme na zvedáku a poslechneme diferenciál. Výsledek dám vědět.
  4. Rozumím, ve čtvrtek budu chytřejší. Zatím díky M.
  5. Ahoj chlapi, měl by někdo nějakou věcnou k mému dotazu, díky M.
  6. Možná opravdu plaším. Vyměnil jsem co se dalo - olej, ale hučení neustalo. Ve čtvrtek pojedu přezout na nové pneu. Mám to chápat tak, že to nemusí být diferenciál, ale něco jiného? Předem díky za odpověď.
  7. Olej ve spojce i v diferenciálu mám čerstvě po výměně, psal jsem o ložisku.
  8. Co je tedy přesně potřeba vyměnit jak je to časově náročné? Nikoho jiného-snad spolehlivého neznám, takže bych musel vážit cestu do MB za Sixtou.
  9. Ahoj, můžeš se podělit o výsledek pátrání, mám r.v. 2015, 174000 Km a začalo také něco hučet od zadní nápravy, nejvíce kolem 80km, 1500 otáček a 120Km, při 140 km se hluk ztrácí,, ale to může být potlačeno sílícím okolním hlukem. Olej Haldex i diferenciál čerstvě po výměně. Předem díky za odpovědi.
  10. Zdravím, mám r.v. 5/2015 najeto 170.000 Km a potřeboval bych identifikovat příčinu hučení od zadní nápravy. Olej v haldex vždy měněn v pravidelném termínu. Hučení se začalo ozývat od rychlosti 70 km v hodině bez rozdílů otáček oproti popisu pana Sixty. V rychlosti kolem 140 000 Km se hučení utlumí, nebo možní splývá s okolním hlukem atd. Tento týden výměna oleje v diferenciálu a v haldexu, nicméně hučení neustalo. Mám obuté Pirelly - letní 225/40/18, tento týden ještě přezuji na zcela nové zimní pneu a uvidíme, zdali se dostaví nějaká změna. Dočetl jsem se, že O3 měly i problémy s vadnými ložisky. Můžete se podělit s vašimi poznatky za jakých podmínek se hučení ozývalo od vadné haldex spojky či diferenciálu? Předem díky za postřehy Michal.
  11. Dobrý den vzpomenete si na rozměry izolace, vnitřní a vnější průměr? Děkuji Michal Tichý
  12. Zdravím, tak kolísání intenzity osvětlení vyřešeno. Autobaterie po diagnostice na 25% kapacity. Po výměně za novou vše zatím funguje bez problémů.
  13. Mám totožný vůz i motorizaci, výbava Experience r.v. 5/2010. Frekvence i intenzita poblikávání se nijak nemění v závislosti na počtu zapnutých zařízení nebo rozsvícení dalších světel.
  14. Dobrý den, chtěl bych se informovat, zdali jste nějak pokročil v identifikaci problému případně konkrétnímu odstranění "závady". Děkuji Michal.
×
×
  • Vytvořit nový...