Přejít na obsah

j0ska

Uživatel
  • Počet příspěvků

    2 029
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

4 Sledující

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

7 884 zobrazení profilu

Oznámení j0ska

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

9

Popularita

  1. Ahoj,, kamarád mi předělával podsvícení COLUMBUSU (2011) na bílo a trochu průšvih - jeho kočka někde ''schovala'' ty obě otočný tlačítka (komplet od desky po klobouček). =/  Dostal jsem na Tebe typ, že b bys mohl mít, tak zkouším.

    Předem díky moc za odpověď nebo jakoukoliv pomoc.

    Lukáš.

  2. Zdravim, koukal jsem, že umíte dodělat aby columbus ukazoval PDC. Mám octavii 2 předFL 2008 rok. Podle vin v autě byl columbus z výroby, ale bohužel vykraden. Koupil jsem teď columbuse a nechal nakódovat, vše šlape jak má. Jen ty senzory, prej musí být jednotka senzorů z FL. Někde jsem četl, že možná i gateway. Mám přední i zadní park.senzory. Jak zjistím co bude potřeba, případně odkud jste? Díky za odpověď.

  3. Zdravím, nabízíte kodování zavření kufru u Superba. je to ještě aktuální? Případně kde a za kolik? jsem z Říčan a dělám blízko obchvatu Prahy u sjezdu na D5. Děkuji za info

    Bohdan

  4. Z OIII RS do OII RS jde, ale musí se sehnat tlačítka ze SII FL a trochu pozměnit zapojení.
  5. Stereo zvuk je potřeba jen pro poslech hudby z mobilu. Jsou to jen dva vodiče navíc mezi jednotkou HF a rádiem. Vodiče včetně pinů můžu dodat. Barvy sedí. Černomodrá a černozelená. Práce je s tím celkem dost. Rádio ven, kastlík spolujezdce ven, kryt prahu ven.
  6. svazek mám, jestli cheš, tak mi napiš SZ jednotka 729B funguje s Columbem v OII predFL
  7. Diky. Mas sedan nebo combi?
  8. j0ska

    Hodiny zo Superbu

    svorkovnice 3T0 972 704 C piny 000 979 009
  9. No, ono se to z FB ani stáhnout nedá. Je to na českém xda. Bez urážky, ale jako součást programu dát iso, které udělal josi a software, který je Continentalu resp. Volkswagenu... tak potom je titulek ve spodní části okna programu dost na místě. :-)
  10. j0ska

    Výměna volantu

    Ano, CH nebo CK bude fungovat. Ještě je potřeba kablík k airbagu a FL airbag.
  11. Servis by ti ho mel rict. Nekde za to chteji penize, nekde ne. Vse zalezi jen na ochote lidi v servisu resp. na tom jak dobre vztahy tam mas.
  12. Co ti za ty 3500Kč budou měnit? Máš seznam dílů, které jsou potřeba?
  13. Jakou chybu ti to pise a na jake jednotce? Pridal jsi do instalation listu jednotku 77? Kodovani tel. jednotky by melo byt OK.
×
×
  • Vytvořit nový...