Přejít na obsah

FannanekH

Uživatel
  • Počet příspěvků

    259
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení FannanekH

Nováček

Nováček (1/14)

141

Popularita

  1. stejně tak u většiny škodovek jde dokodovat zapnutí vyhřívání zrcátek společně se zadním sklem.. nechápu proč to ještě nemáš...
  2. bude tam HW omezení, a když výrobce říká že to nejde tak to nejde, ne že je to technicky nemožné, ale že to výrobce dělat nebude. Tečka.
  3. pánové, samozřejmě je nutné k základnímu swinku mít dokoupenou službu smartlink, pokud se nepletu jde jí zadat pouze v konfigurátoru a nelze ji aktivovat již v zakoupeném voze. Cena cca 3000
  4. FannanekH

    HODINKY

    Ano chronomag.. léta jsem tam "členem" i když v poslední době už neaktivním
  5. tak to máš opravdu super podmínky, nebo ti tam kalkulovali nesmysl... cena při max bonusech na malém měste s cenou auta z veřejného srovnávače přes 13k
  6. FannanekH

    HODINKY

    Denisi, pokud tě baví reused hodinky existuje kvalitní český server s ověřenými uživateli
  7. FannanekH

    Škoda SCALA

    a za jak dlouho ho budeš mít připravené k odběru? moje auto by se mělo vyrábět dle infa od dealera 21-22.9. (týden 37 - výroba 1) takže už taky čekám jak na trní.
  8. protože by se to dělat nemělo, ale děje se to pořád
  9. mam pocit že tu něco lehce zavání...nevěřím, že pokud někdo přijde do servisu a požádá o konkrétní údržbu vozu, že mu jí servis neprovede. a za druhé kompresor klimatizace stojí určite víc jak 89€, případně pokud za tuto cenu originální provovýrobní kompresor sežene, měl bych zájem o 300-500 kusů ihned a stejný počet každý týden..
  10. Pánové bez urážky, ale docela dobře jsem se pobavil. Opravdu máte představu, že někde na světě najdete partu 30ti lidí, kteří se dokážou každé tři čtyři měsíce naučit desítky až stovky různých variant specifikace vozů, budou zároveď dost technicky vzdělaní aby tomu rozumněli a dost asertivní aby dokázali pracovat na info lince? ano na info lince na na lince odborné technické pomoci. Většina těch lidí na těch infolinkách je ráda, že ví kde může aspoň nějaké informace najít a interpretovat. Osobně pracuju jako vedoucí směny, mistr, a vim že aby se člověk naučil jednoduchou atomatizovanou činnost rychle a efektivně za dodržení všech zásad výroby a bez další kontroly minimálně dva týdny.
  11. měl jsem stejnýproblém cca před měsícem.. výměna je docela pakárka musí dolů celá palubovka a přístup je k tomu jako k penězům...
  12. Drsný? tady? tady je to drsný jak v mateřský školce po obědě.. prostě nuda s váma no.. zas si nefanděte jak jste drsný a vtipný a zajímavý...Radši jsem si četl diskuse na novinkách, to má aspoň grády ne ty vaše čajíčky tady :-)
  13. Zdar hoši, komu jsem chyběl? Nějakou dobu jsem se tu neukáhal, ne proto, že bych neměl čas, ale už jste mě chvíli docela srali .. tak jsem si musel od vás dát pauzu :-)
  14. mam doma si padesát kilo týhle podivný stavebnice..pošli seznam díly dodam..
  15. To měl bejt úplatek pro tebe...
×
×
  • Vytvořit nový...