Přejít na obsah

Beny88

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Beny88

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Co je fuj? ty nebo tvoje hloupost? Každému docvakne že to není hotové, zatím to pasuji a zjišťuji co je třeba ještě dodělat než začnu rámečky lepit a lakovat! Takže pokud na mou otázku nemáš odpověď jdi se dál šťourat v nose :-) PS: má někdo el. schéma zapojeni pinu na climatronicu?
  2. tak ještě to není hotové.... já to rádio měl zadara tak proto :-D
  3. Tak vkládám můj projekt ještě není dokončeno ale už je aspoň dopasováno..... co říkáte?
  4. Ahoj, muze nekdo poradit? Mam oct II mr 08 2.0rs 125kw napasoval jsem radio bolero ze supa fl a climatronic prehodil pin 16 a 20 ještě něco musím předělat aby vše fungovalo?
  5. Beny88

    Střešní okno

    Cau borci, mam OCT II a prestal fungovat sibr. tak jsem to porozebral a prasklo na dve pulky ozubene kolecko do ktereho zapada hridel z pohoneho moturku... nevite kde bych sehnal? dokaze nekdo vyrobit dle predlohy nebo nekdo kdo ma sibr zniceny jinak a prodal by?
  6. Tak jsem trochu pozjišťoval a problém by měl být jak píšete v FL rádiu.. respektive FL climatron uz komunikuje na UDS jednotce nezto pred FL radio ne tedy nezobrazuje takze kazde radio ktere komunikuje uz pomoci UDS by melo zobrazovat normálně. Tedy přehodím panel (vše funguje) a seženu FL radio... i tak ale nemohu nic nakodovat
  7. Takže pokud dobře chápu postup zde psanej nefunguje? Je to složitější než jen nakodovat jo? pošli mi pls do sz na tebe kontakt at se stebou mužu spojit a domluvit tedy... a na kolik ta sranda vyjde? vyplatí se mi to? A ty dokážeš vymazat tu bmc jednotku?
  8. Ahoj, může mi někdo poradit? Mám OCT RS MR: 08 Climatronik mám ze superba rok 2013 (3T0 907 044 BS) vše připojím a funguje normálně.. Dokonce mi příjde že že nemusím přehazovat ani napětí od klíčku tedy pin 16. a 20. Climatronik si i tak pamatuje poslední údaje. Bohužel mi ale nezobrazuje na rádiu a climatronic mi nelze ani nakodovat :-( .... Mám v aute z výroby Colombuse nicméně mám místo něho ted v autě Audience ale se starým CL mi vše ukazuje jak má... s novým pouze výhřev okna a PDC. Snažil jsme se nakodovat ale orig. škoda diag. jednotku to ani nenajde pokud změním manuálně rok vozidla na 2011 CL načtu zobrazí pár chyb vč. čidla kvality vzduchu ale nelze opět nakodovat....Dokáže někdo poradit???
×
×
  • Vytvořit nový...