Přejít na obsah

Rimmer

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    31
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

1 596 zobrazení profilu

Oznámení Rimmer

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Zdravím, nevíte někdo jaký je správný moment na dotažení svíček pro motor 1.4 TSI rv. 2016 CAXA? V dílenské přiručce z roku 2011 je moment 25 NM, v přiručce z roku 2013 je 30 NM, do rukou se mi dostalo i nějaké TPI, ale tam je 22 NM, ale toto TPI přisuzuji Octavii III, která to má v dílenské příručce. Tak jsem z toho trochu jelen. A je při kontrolním vytažení svíčky stejný moment nebo se tam dává jiný, myšleno tak, že kdyz tam vrátím tu původní. Celá problematika totiž řeší, že při správném dotažení je jiskřiště (fajfka) v ideální pozici.
  2. Rimmer

    Škoda KAROQ

    to Dix: Nevíš, proč nemá ostřikovače světel? Je to nějaká slabší varianta LED, jako jsou xenony do 35W, které taky nemusí mít ostřikovače?
  3. Zdravím, dostal jsem v dědictví Fabii II asi ve výbavě junior (jestli se něco tak nazývalo) a auto nemá ani elektrické stahování oken a ani centrál. Má někdo zkušenosti s doděláním? Je mi jasné, že se budou ménit vnitřky dveří, kabeláž, asi i komfortní jednotka, kódování. Auto musí zůstat v rodině, takže prodej a výměna za lépe vybavené nepřipadá v úvahu.
  4. Mám v OII světlou opěrku z VW Eos. Líbit se vám nebude, má to jinej odstín :-( Dejte radši černou....
  5. S výpočtem trasy jsem taky nezaznamenal problém, když tu ukáže že tam budeš za hodinu, tak tam za tu hodinu opravdu budeš a žadných polňačkách tě nepotáhne ;-) V Německu si dokáže stáhnout i aktuální nehody a zácpy a navrhne ti objížďku, nebe tě aspoň informuje ;-) S tou rychlostí - tam to záleži na tom, jaký budeš mít aktuální mapy ;-)
  6. Columbů už je hodně verzí, doporučuji ty poslední s LED displayem. Kvalita hlasových pokynů je v pohodě, hlási včas a s předstihem. Na maxidotu i odpočítává vzdálenost k odbočení. Všechno však záleží na mapové verzi. Řazení v pruzích taky ukazuje. Přehrává DVD, po odblokováni i za jízdy. Komunikuje s Maxidotem, takže si můžeš dát třeba na Maxidot navigační pokyny (odboč doleva/doprava a za jak dlouho) a na Columbusu se děcka můžou koukat na film.
  7. Rimmer

    kryt kapoty

    for Zdeny.46 to co hledáš, tomu se říká bra a mělo by to sloužit jako ochrana kapoty. RRealita je však taková, že se pod tu kůži dostane prach a borčus a ten při jízdě udělá takový mikroškrábance na laku. Měli jsme to na Golfu IV a nedoporučuju, museli jsme to pak rozleštit.
  8. Rimmer

    KESSY

    Tak tohle me taky zajima.... Kazdopadne to budou kliky (a nevim, jestli ma nejaky koncernovy auto kliky v tomhle designu s KESSY, protoze vetsinou maji KESSY jen SuperB a Passat a ty maji jiny kliky...mozna faceliftovany EOS ma ty "nase"), pak tam bude nejaka ta jednotka, urcite to startovaci tlacitko a nejaky ty snimace neutralu a seslaple brzdy...ale to si nejsem jist, kazdopadne to bude financni darda a jsem zvedav, kdo se do toho pusti...
  9. Rimmer

    MaxiDOT

    to wrc5: tak možné je všechno: Můj odkaz a vypnout se dá, jak psal Jarin - je to myslím poslední položka Maxíku to starburst: mrkni shopy se škoda díly, na ebay, určitě do bazaru skodahome fóra
  10. Koukám jak blázen, jaký numera vám píše palubák já jezdím v průměru okresky za 5,6 a dálnice Brno - Olomouc tak za 6,0 a to jedu tak 130km/h tempomat a to na kolech 225/40 R18 ze Supa II
  11. Rimmer

    Octavia II RS

    No jasně , bylo myšleno čtvrt století Moje chyba
  12. Rimmer

    Octavia II RS

    Tak to je hnus velebnosti Už ty první skicy se mi nelíbily a dopadlo to přesně tak, jak jsem čekal. Škoda, na Worth jezdím už několik let (letos jsem poprvé vynechal) a tohle byla první prezentace škodovky - dle mě nepovedená. Kdyby tam dali Superba, Octavii RS a Fabii RS pro příští rok trendy hnědé a každý na nějakejch pěknejch kolech a trošku složený k zemi s interiérem v top výbavě, tak to vypadá milionkrát líp. Proboha lidi tohle je WORTH!!!!! je to sraz, který má jméno v celém světě a tradici již půl století a ne tuzingové Mimoňské války. Za mě Fabia i Octavia RS+ - palec dolů.
  13. No člověk by asi neměl tolik lidem věřit....u tohoto pána jsem pěkně naletěl. Nestojím mu ani za odpověď.

  14. Už vyřešil Ferda - tímhle mu děkuju. Každopádně děkuju za nabídku....
×
×
  • Vytvořit nový...