Přejít na obsah

Tomas_TDi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    102
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

Návštěvy profilu

1 184 zobrazení profilu

Oznámení Tomas_TDi

Nováček

Nováček (1/14)

2

Popularita

  1. Tomas_TDi

    Výběr motoru

    základ daně se mi zvyšuje o 1%, takže nafta v tomto vychází lehce hůř, protože je dražší, ale pak zase platím soukromé km z celkové útraty za PHM. V tom je zase lepší nafta. Obecně mám raději naftu. Ptám se hlavně na dynamiku těchto dvou motorů.
  2. Tomas_TDi

    Výběr motoru

    Pánové, měl bych si v práci vybrat pro OIII mezi 1,2 TSI 77kW a 1,6 TDI 66 kW. Co doporučujete? Zatím mám OII 1,9TDI 77 kW a jsem celkem spokojený. Jiný motory mi nehrozí (prej drahý...) a výbava taky nebude nic moc (Active plus) :-(
  3. Nedávno jsem přešel z 205/55 R16 Continental PremiumContact na 215/45 R17 Continental SportContact 2 taky s obavou co tvrdost, spotřeba, hluk. Ujel jsem zatím 2200km a musím říct, že docela v pohodě. Je to tvrdší, ale zase to líp drží stopu a nehučí (Bravuris 2 15" je na tom rozhodně hůř). Spotřeba se taky nějak významně neliší. No a vzhled je samozřejmě lepší.
  4. Pánové, poraďte, které LED na denní svícení koupit, aby tam dobře pásly? Chci je dát do mřížek RS nárazníku u OI (asi nad tu příčku). Díky za radu.
  5. Tomas_TDi

    Trippling

    Ahoj, rád bych si taky pořídil originál trippling do OI a když jsem navštívil oba Škoda dealery v Třebíči, tak na mě koukali jak zjara. Pod jakým kódem jsi to v ROSu pořídil?
  6. Mám je tady od Mikyho z fóra a bez problémů.
  7. Tomas_TDi

    štatistika km

    Minulý týden jsem viděl v Aténách taxíka Octavii 2002 1,9 TDI se stavem tachometru 551tis.km. Odhadem tak 80% taxíků tam jsou Octavie. Vědí, co je dobré
  8. Jedná se o Komárovice u Mor.Budějovic?
  9. Měnil jsem teď obě plynové vzpěry na OI sedan v bláhově představě, že ty zřejmě původní, když vyměním za nové (neoriginální), tak to bude OK. Ty původní při zavírání dveří ke konci už moc nekladly odpor. Po výměně je to asi to samé (možná ještě horší) ještě s tím, že při otvírání se asi ve 2/3 zastaví a když jim pomůžu, tak dveře katapultují do krajní polohy a zacvičí to celým autem. Kus mě stál 265,- a je to celkem na nic. Večer sem dám výrobce. Brácha má na stejném autě původní (90tkm) a je to úplně něco jiného, než tyto neoriginální nové.
  10. Pánové, potřeboval bych poradit. Nedávno mi přestalo fungovat ukládání pozic do paměti el. sedadla. Když dám ve VAGu adresu el.sedadla, tak mi to vyhodí chybu 01008 že "nouzový vypínač je zapnutý". Netuším, co je nouzový vypínač. Mám takovej pocit, že k problému došlo v momentu, když auto bylo zamknuté alarmem a já je chtěl odemknout postaru tlačítkem z klíče. Nějak se to asi pohádalo. Neví náhodou někdo, co s tím?
  11. Pánové, poraďte. Bráchovi občas bliká kontrolka žhavení (má ALH 66kW+powerbox PROBASS. S tím to už koupil). Brzdová světla fungují. Na VAGu se ukazuje jedna chybová hláška, která s tím zřejmě souvisí. Popis je následující: 17970 - ovladač množství (N146) horní dorazová hodnota, P1562 -35-10 - sporadicky. Pokud chybu smažu, okamžitě se objeví znovu. Na tom powerboxu jsou čtyři pozice (1-0-0-R). Je nastavený na druhé nule zleva. Nedalo by se to nějak poštelovat?
  12. Konečně mám jiný kus rádia a jsem zvědav, jestli se tím problém vyřeší nebo ne. Rádio mám od včera. Toho TIM jsem se nikdy nevšimnul, ale zaměřím se na to.
×
×
  • Vytvořit nový...