Přejít na obsah

milanxx

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    3 294
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    14

3 Sledující

Návštěvy profilu

10 723 zobrazení profilu

Oznámení milanxx

  1. @karlosx Taky bez problému. Tohle se mi stane občas po zpětné kameře. černá obrazovka ale hraje hudba přes AA. Poprvé loni v létě. přepnu jinam a pak app a obraz je zpět. Čuju chybu samotného AA, nebo radia. Možná stačí cílený restart AA v radiu. A pokud jde o verzi, tak jim stačí napsat číslo zařízení a oni připraví nižší verzi
  2. @karlosx a jakou máš verzi apky a krabičky?
  3. No, nebyla tam ale dnes se mi tam zjevila až jsem nainstaloval další dev. verzi. Ona byla 2x mezitím v Play ofiko beta. Je to někdy zábava když za jeden den přijde 6 verzí apky. Vzhled na něco lepší ten starý, ale když si to srovnáme tak náš koncern vcelku funguje. Vlastně se nastavují 2 věci. Oprava VAG(technisat radia) a start/stop. Ostatní problému jsou hlavně v mobilu verze AA, Androidu a UI. Nový problém je u nových velkých displejů, tam AA hodí malou obrazovku a v krabičce se dá nastavit AA přes Carplay a to roztáhne obraz na displeji.
  4. Tahle krabičku umí už oboje, jenom je primárně vyvíjen na AA a Carplay je doplněk.
  5. Nějaké novinky. Aplikace dostala jiný vzhled a naučila se posílat do AA anotace i když není ve spouštěči AA Jinak funguje jak má, chyba připojení s hodinkami byla chybou AA nebo samsungu a je pryč.
  6. @skdh ano AAW podporuje od verze 3.0 i Carplay, chce to vyzkoušet. Má to na jejich stránkách postup. Ten je jiný než s Androidem. Dnes má vyjít 3.3 a má být vyřešeno víc věcí s carpaly. Dokonce hodně jich používá funkci AA přes carplay že dostanou roztažený obraz na displeji co AA neumí.
  7. Dongle jsem teď pokusně vypnul, je trošku rychlejší připojovánání. To naběhnutí jen na samotném radiu mi chvíli fungovalo a jednoho krásného dne se nepřipojil vůbec. A je to věcí AA v mobilu v kombinaci s hodinkama. A koncern sem koncern tam, různá radia se chovají jinak páč jsou různí výrobci.
  8. Proto se musí dodělat a nakodovat dešťový senzor.
×
×
  • Vytvořit nový...