Přejít na obsah

Mefisto

Uživatel
  • Počet příspěvků

    724
  • Registrace

  • Poslední návštěva

3 Sledující

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    17713975

Návštěvy profilu

3 318 zobrazení profilu

Oznámení Mefisto

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Mefisto

    Zimní pneu

    Ja uz mam podruhe GOODYEAR Ultra Grip. Napred jsem mel 5, ted mam 7 a jelikoz jezdim casto do hor tak zatim me nikdy nenechali ve stychu )
  2. Kolik stoji ta folie, kdybych ji potreboval menit?
  3. Asi jo, me ukazuje cca 1100
  4. A dival jsi se na smsung.cz jestli je to urceny pro nas trh?
  5. To co pises uz neni pravda plazma uz neni drazsi, energeticka narocnost uz je prakticky stejna s LCD, pozorovaci uhel se take srovnava s LCD a obraz zkusrvi jak plazma tak LCD stejne pri prepoctu z PAL na FULL HD LCD - ma uz prakticky stejne pozorovaci uhly,, cenu i zivotnost skoro stejnou. Zustal jen obycejnej pocit ze plazma ma pro oko hezci obraz (na prvni pohled). Po par dnech uz vam to bude stejne jedno co mate. Mam 2 Samsungy, jeden 107, druhy 68 LCD a kdyz se divam na DVD nebo SAt tak pohoda a nase programy des
  6. Mefisto

    Dodělání ASR

    Daval se do octy ASR vzdy s EDS nebo jen od roku ci modelu?
  7. asi TT bo mapy v Miu mi nějak nepřirostly k srdci Ale co se tyce aktualnosti tak byvaji na tom lepe nez TT
  8. Ja bych sel asi do mio. Co se tyka castosti aktualizaci a pristupu k mapam je na tom lip nez TT. A kdyz to vemu uztivatelsky, tak jsem nekolik let pouzival TT, pak jsem to stridal s iGO (coz je podklad pro MIO) a dnes jsem uz jen na iGO i kdyz mam v PDA i posledniho TT tak ho uz prakticky ani nezapinam, ale je to jen o zvyku
  9. mám tomtoma one new a jsem spokojen, chtěl jsem navi a nepotřebuji nic přehrávat. Mé požadavky byly skromné a s ohledem na skutečnost, že když ji vyjmu z auta, tak nechci aby mi upadla kapsa - tedy pokud se do ní vůbec vejde. Nechával jsem si nahrávat nové mapy a bylo mi doporučeno, že cca za 1/2 roku bude plně zmapován i východ evropy. Ne nějaké hlavní tahy a průjezdy - což může vysvětlovat nespokojenost některých zde, ale plné zmapování oblasti východu. každopádně bylo mi řečeno, že volba tomtoma je velice dobrá...... Na TT me vadi, ze chce za vse platit. Vyda mapy, potom vyda plus mapy, ale uz musis 60 Eur vysolit, a nedaji se tam vetsinou nove mapy dostat jinak nez koupi.
  10. líbí se mi toto a ta cena je super, jen těsně před objednáním jsem se dověděl, že to na tebe mluví jen anglicky... Tak smůla... něco chci, ale nějak se nemohu rozhodnout zda Tomtom, nebo MIO, čtu recenze a čím dál víc mám hlavu zamotanou... http://www.kasa.cz/pocitace-prislusenstvi/...cket-loox-n100/ Především je hloupost platit za mapové podklady MIO, pač koncem července by měla přijít dlouho očekávaná aktualizace IGO7. Mapy stáhneš na warforu. Ideální je PDA s GPS přijímačem. Já mám například MIO P550, jde k tomu připojit i RDS-TMC adapter na dopravní hlášení. Komplet v češtině, mám v něm IGO6. Jsem 100% spokojen, ještě jsem nezabloudil Myslim ze ted ma po iGO My Way 2006 plus prijit osmicka Ale v kazdem pripade nejlepsi volba
  11. Mefisto

    Navigace

    No ja jsem zkousel vIa Michelin v PDA a letela rychleji nez prisla. Mapy iGO neexistuji iGO je aplikace, kterou lze pouzit na PDA a nebo ji v upravach pouzivaji jine firmy ve svych navigacich jako Mio, My Guide a pod. Mapy jsou od externich firem jako Teleatlas a pod. Igo (Navgo) je sbira tak poruznu a proto (muj dojem) je ma v soucasne dobe nejaktualnejsi. Via bude mit kvalitni podklady map zapadni evropy, coz maji ale vsichni (TomTom, Garmin a pod), ale vychodni Evropu uz ne. Navis ty aktualizace jsou u Igo nekolikrat do roka, myslim si ze u Via tak mozna jednou rocne za slune mrzky peniz.
  12. Nemusis vozit s sebou vubec zadny potvrzeni, atesty a pod. Preci staci, aby ti PCR zadrzela osveceni o zpusobilosti provozu, ty si dojdes na STK tam te vyrazi a je klid Dodam jen ze dnes kdy ma u nas PCR vetsinou okty tak nevim, ale dnes ti kluci nejsou tak blby jak si myslite a vi co jim kde ma a co jim kde sviti. PS: Ano pokud by to Skoda uvedla jako ofiko moznost, nechala homologovat pro provoz na nasich komunikacich nejni potom problem to tkhle pouzivat, ale mlhovku 55W bez klopeni k asfaltu nenecha nikdo homologovat, protoze za sera zacne oslnovat. To ze to ma Audi tak a jiny auto jinak neni podstatny, podstatny je schvaleni a je fuk, ze xenony oslnuji pokud jsou spatne nastaveny, nekolikrat vic nez stary dalkovy, ale je papir.
  13. Nevim, jestli jste si uz prosli cestou spravniho rizeni, ale reknu vam moc na to nespolehejte. Jinak mrknete jednim okem do zakona a tam je jasne uvedeno jakyma a kdy mate ci muzete svitit. Samotny mlůhovky nesmeji svitit vubec a pokud svitis v dobe mimo mlhu a husty dest ci snezeni tak je to rovnou za litr a ve spravnim az 5000. Cili da se to zkouset, nez natrefis na znalce co vi co na kterym aute kde sviti a je to. Jinak s dokumentovanim je to tez jednoduchjy. Nezaplatis, sepise se protokol a tam se vse uvede, ty ho podepises a neni treba dal neco dokazovat. Pokud odmitnes vse tak bud ti muze jiz zadrzet doklady od vozidla protoze nesplnuje trechnicke podminky pro provoz, nebo zadrzet ridicske opravneni. Diskutovali jsme tohle loni s dopravakem co nam dela kazdy rok zkousky a jak rikam je to jen (jak se chodi se dzbanem az se ucho utrhne)
  14. No ja mam zese opacnej problem. Vypadavaji me blinkry. Chvili jdou (parkrat klapnou) a pak prestanou. Trojuhelnik fungoval. Tak jsem si myslel ze je to spinac na volantu, prostrikal jsem ho kontoxem ale ted zacal blbnout aji vystrazny trojuhelnik. Tak to bude asi prerusovacem. Nekde jsem cetl, ze by to udajne melo byt soucasti toho cervenyho trojuhelniku? Nevite co to stoji???
  15. Kua a ze jsi nenapsal Ty, ja bych se pridal
×
×
  • Vytvořit nový...