Přejít na obsah

Heretic

Uživatel
  • Počet příspěvků

    107
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Heretic

  • Narozeniny 27.6.1987

Kontaktní metody

  • ICQ
    245128641

Návštěvy profilu

1 035 zobrazení profilu

Oznámení Heretic

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Heretic

    Loketní opěrka

    Ahoj, u vrchního dílu se mi ulomil pant, ten jsem znova přilepil, ale nevim jak rozebrat loketku, abych ji mohl znova složit, nevíte tak na to?
  2. "při plně stlačené brzdě se mi řadička zasekne v neutrálu..." Mam to chápat, že při lehce stlačeném pedálu se to nestane? Pak by to mohl být třeba vadný spínač brzdového pedálu. Zasekla se ti vždy pouze na neutrálu?
  3. Já jsem právě objevil vzpěry na OII levnější cca o 150Kč, tak proto řešim, jestli byl je nemohl použít, viz.: http://www.cc-autodily.cz/podpera-plyn-5-dv?kod=1u6827550 http://www.cc-autodily.cz/podpera-plynova-5-dver?kod=1z5827550 Otázka je, jestli jsou stejně dlouhý a mají stejný uchycení. Síla vzpěr bude podle mě stejná nebo velice podobná. To Luďa: Jestli bys mi mohl změřit délku, byl bych rád. Případně nevíš průměr těch úchytů (kuliček) na kterých vzpěry drží?
  4. Ahoj, chci si koupit nové vzpěry (mam OI liftback bez stěrače). Aktuálně mam nějakou čínu či polsko a jsou už nepoužitelný, nemají dojezd a vržou. Takže si chci koupit originál. Zjistil jsem, že pro OII jsou levnější, jsou zpětně kompatibilní s OI? Předpokládám, že originál vzpěry nebudou mít problém se zvedáním i v zimních měsících nebo si mam pro jistotu koupit silnější verzi pro zadní stěrače? Dikes
  5. Heretic

    Mlžení oken

    Ahoj, poslední dobou se mi nadměrně mlží přední, potažmo všechny skla. Vždycky když jsem chtěl rychle odmlžit, nastavil jsem naplno ofuk čelního skla a mlžení bylo hned pryč. Zjistil jsem ale, že teď mi vzduch neproudí tolik jako dřív a i na 4. stupeň je slabý. Pokud však otevřu aspoň trochu okno, tak vzduch zase začne proudit pořádně a skla se hned odmlží. Takže předpokládám, že je problém s oběhem vzduchu v autě. Kudy vůbec proudí vzduch ven z kabiny? Může být tento odtok ucpaný? Nebo kde by mohl být problém? Kabinový filtr je půl roku starý.
  6. Taky mám ve starý octě volant z OII. Kabel jsem řešil, asi jako většina, ucvaknutím a pájením. Ty co této úpravě nevěří, si musejí koupit origo kabel. Starý superb po faceliftu má stejný volantový kroužek jako OI a volanty z OII, takže ten pasuje. OTour to bude mít podle mě stejně...
  7. Heretic

    Výměna baterie

    Máte někdo zkušenosti, jak nejlépe vyndat baterii, pokud se mi u šroubu, který baterku drží, podařilo utrhnout závit a šroub se tak jen protáčí?
  8. Zezadu jako Audi A5, ale jinak pěkný. Kéž by se dělali motory jako 1,2TSI nebo 1,6TDI spolu s elektromotory, to by byla paráda.
  9. A jsi si jistý, že s C510 to má fungovat? V manuálu mezi podporovanými telefony není.
  10. Tak hlavně je divný, že při 120km/h motor točí 4500rpm. Normálně 1,8 20V při 130km/h točí na pětku cca 4000rpm...
  11. Nedávno vyšel na auto.cz test OII s 1,4MPI, tak třeba pomůže v rozhodování. Pokud dobře chápu tvoje rozhodování, tak je to O trumf = ekonomičtější volba a OII Prima = bezpečnější volba. Myslim, že bezpečností otázka tu už byla probírána a obě octavie mají 4 hvězdy z NCAPu a rozdíl byl minimální, tudíž u OII je jedinná výhoda hlavové airbagy, když k tomu přičtu slabý motor, který aktivní bezpečnosti zrovna nepřidá, tak je to plichta. Pokud máš vyloženě limit 400 000Kč ani o korunu víc a nechceš ukecávat slevu, tak bych šel do O Trumf. S 1,9TDI bude cca za 350t. Účel splní a splní ho za levno. Já osobně bych vzal OII Prima s 1,6. Stojí teda o 35t víc, ale popřemýšlel bych nad nutností určité výbavy. Origo rádio se dá určitě sehnat levněji než za 8t, corner mlhovky jsou podle mě k ničemu, atp. Slevu 5% si myslim že neni problem vybrečet a jsi +- na 400t. Jo a pokud jsem dobře hledal v konfigurátoru, tak OII Prima i Classic jsou bez palubního PC a nejde doobjednat...
  12. Já jsem teda konektor z OII ustřihl a připájel konektor z OI. Sice nic moc řešení, ale funguje. Samozřejmě nejelegantnější je si koupit origo kabel ve škodovce za těžký prachy. Konkrétně kabel na SI od modelového roku tušim 05, to už se dávaly nový volanty, ale volantový kroužek zůstal stejný (jako v OI).
  13. Základní výbava Classic xenony neobsahovala. Mlhovky byly vždy.
  14. Heretic

    ASR jak to je ?

    Je to sloučený, tlačítkem ESP vypneš i ASR...
×
×
  • Vytvořit nový...