Přejít na obsah

bojler

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9 321
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    40

bojler naposledy zvítězil 16. Únor

bojler nejvíce like obsah!

1 Sledující

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

13 002 zobrazení profilu

Oznámení bojler

  1. bojler

    Octavia IV FL

    Buď je to jako obvykle dočasný stav související s náběhem FL nebo možná fleetovou lakovnu už kuchnou úplně. Superb se montuje na Slovensku, u jiných modelů zvláštní lakování při generační obměně ani nenaběhlo. Přece je potřeba "redukovat komplexitu". Takže se budou vydávat cynické PR články o podpoře rozmanitosti, ale barvy budou za chvilku tři..
  2. Když jsem měl vylágrované tlumiče, hlavní rozdíl v podvozku byl, že auto špatně reagovalo na změnu směru. Žádný jiný markantní rozdíl před a po výměně jsem necítil. Velký rozdíl byl po výměně za snížené pružiny. Houpat se člověk může nahoru a dolů, ale taky dopředu, dozadu a do stran. A podle mě jsou tlumiče jen jednou z mnoha složek spolu s uložením, stabilizátory atd.
  3. Myslím, že to vychází z podstaty dvojmodelu s Passatem. A asi jim bylo blbé tam nedát vůbec nic, nebo řešit odlišné díly.
  4. Nemusis. Jednak Canton neni nic extra sam o sobe, za dalsi v ostatnich modelech ten virtualni delal docela divy.
  5. Je to tak, a nejen DCC, tlumice celkove za ery SIII a OIII.
  6. Ukaze az cas. Ze je to stejny vyrobce jeste nic neznamena. Ja bych do originalu momentalne ale taky nesel.
  7. Netuší někdo, jak zabránit přehrávání dopravního hlášení pro různé stanice - tedy aby to přehrávalo jen a pouze Zelenou vlnu a nic jiného?
  8. bojler

    Škoda Superb 4

    Lift na me pusobi mnohem lepe oproti combi.
  9. Deje se mne to same, zcela nove auto. Pri prudsi zatacce chvilicku ve volant zabrni, jako kdyby pindal do rizeni hlidac pruhu. Ten je ale na hanbě vypnutý. Čekal jsem, jestli to není věc pneu, zjevně tedy ne.
  10. Porizovaci cena je uz nepodstatna, a tou uz nic neudelame.
  11. Já mám bohužel zkušenost v rámci operativního leasingu, kde ALD trvá na rozdělení prohlídky/výměny oleje i v případě, že je rozdíl jen např. 2000km.
  12. X-shades jsou na silné magnetky, které se rozmístí podle potřeby na kovovou část rámu. Asi to bude jednodušší, než instalace háčků. Ale s háčkama nemám (krom epizody s OII) dlouhodobější zkušenosti. Mně vydržely tuším od roku 2017, byly velmi kvalitní a teď nedávno jsem je za půlku prodal dál.
  13. No dokazu si predstavit, ze na blacklist by ho dokazat technicky umeli, ale bylo by to proti nejake dementni norme. Takze zakaznika hodi pres palubu.
  14. No me na cele veci zaujalo uplne neco jineho. Tedy mereni na dalnici s trojnozkou. O tom jsem doted neslysel.
  15. Blbá otázka, nikdy jsem to zatim nastesti nemusel vyuzit - ten hovor nejde uzivatelsky vypnout?
×
×
  • Vytvořit nový...