Přejít na obsah

Zer0

Uživatel
  • Počet příspěvků

    203
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

Oznámení Zer0

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Přesně, ta modrá vypadá hrozně pouťově
  2. Záleží jakou měl původní majitel smlouvu s autobazarem, pokud to bylo na plnou moc, tak s tim autobazar nemá nic společnýho a za nic odpovědnost nenese. Viz. http://aplikace.mvcr.cz/archiv2008/rs_atlantic/data/files/pravo-110906-vady.pdf
  3. Zer0

    Maximalka

    Ty vole, tak to bych se bál
  4. Zer0

    Zimní pneu

    Díky za odpověď. Taky jsem na ně četl jen samou chválu a pokud budu kupovat funglovky, tak právě tyhle Dunlopy.
  5. Zer0

    Zimní pneu

    Pomalu se chystám kupovat pneu na zimu a zajímal by mě váš názor na tyhle jetý Dunlopy SP Winter Sport 3D. Nějak se mi nezdá těch 5km a vzorek 99%, jinak cena je parádní, nová sada začíná okolo 15k.
  6. Zer0

    Oleje jaké?

    Honzo, díky za odpověď. DPF určitě nemám, podle toho co jsem přečetl, tak to se do S1 začalo dávat až v roce 2006 do 2.0 TDI. Bohužel ale asi nezjistím jakej konkrétně Castrol tam mám, na štítku motoru i faktuře mám jen Castrol 0W30, ale tak snad to bude ten správnej.
  7. Zer0

    Oleje jaké?

    Tak já jsem teď taky koukal, že mi tam dávali Castrol EDGE 0W-30 LL, ale co jsem našel na netu, tak nesplňuje specifikaci VW 506 01 ani VW 507 00. Přitom mam v servisce napsanou další výměnu po 30k, takže to je blbost a mám měnit po 15k?
  8. Zer0

    Oleje jaké?

    Super práce, díky moc!
  9. Včera jsem to zkoušel celý odpoledne a nešlo mi to vůbec. Ty šroubky ze spoda jsou jen na ten spodni kryt s LEDkou. Edit: Tady je stránka z DP, snad pomůže.
  10. Na autě, lepší se to asi dělá mimo, ale na to jsem si netroufnul.
  11. Tak jsem se do toho včera taky pustil a výsledek opravdu super. Postup byl šmirgl 1200 na brusce a voda, šmirgl 2000 na brusce a voda a na závěr ručně Xerapolem a hadříkem bez vody.
  12. Já jsem dopadl celkem špatně, skla OK, ale těch důlků ... naštěstí mám pojistku, ale bojim se, aby na mě moc nešetřili, když toho teď mají tolik.
  13. Já už tomu vůbec nerozumim
×
×
  • Vytvořit nový...