Přejít na obsah

Prochy

Uživatel
  • Počet příspěvků

    240
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 298 zobrazení profilu

Oznámení Prochy

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. ..."Jinak slušný Superb Combi (tj od 2010) v Eleganci s DSG a malým nájezdem si myslím, že do 400 tis Kč je nereálné"... Já takové prodával, SII Combi 2.0 CR DGS 170 k, v kůži, plná výbava, najeto 102t, poctivých, jezdil jsem s tím pouze já. Dával jsem ho na výkup za 400t a prodej byl 430t. a byl rychle prodaný. Ve středu jsem poslal foto a v pátek jsem přijel a odjížděl s novým. Stačil jsem se i rozloučit, ať slouží dobře novému majiteli. Myslím si, že jsou vyjímky.Šel jsem do SUV a chtěl jsem 4x4.
  2. Jo ještě doplním, že není potřeba nic upravovat, přesně to sedí jako originál. Já to nefotil, ale zajistím foto...
  3. Co třeba toto: http://www.audiosources.net/productshow.asp?bid=28&tid=62&sid=62&id=66 nebo http://www.audiosources.net/productshow.asp?bid=28&tid=62&sid=62&id=67 Já byl teď u kamaráda v Austrálii a on koupil do manželčiné Fabie tu 810. Vše funguje jak má, funguje i přes volant, couváky se zobrazují a hraje to slušně. Navigace také slušně fungovala. Bylo to podstaně levnější než origo, ale záleží co kdo preferuje.
  4. Zdravím všechny. Dostal jsem od kamaráda z Austrálie tuto informaci a chci se zeptat, zda nevíte někdo něco o tomto? VW, AUDI, ŠKODA budou vyměňovat převodovky od r.v. 2008 - 2011 v Austrálii. Bude se to týkat i našich aut s DSG? Pokud by to měla být pravda, tak to bude mazec pro koncern. Myslím si, že v našich servisech o tom asi zatím nic nebudou vědět.....
  5. Já je koupil za 2 580 Kč/ks a to byla dobrá cena.
  6. Já jezdil na Dunlop 3D a letošní zima odjetý na Dunlop SP Winter Sport 4D a spokojenost, i cenově to jde. Barumky jsem nechtěl, na OII jsem je jednou měl a nějak to plavalo.
  7. Prochy

    17 vs 18

    Také jsem letos řešil nové gumy. Hledal jsem a nakonec jsem vzal Nokian zLine 225/40 R18 XL a za 2 450 Kč/ kus. Mám na nich cca 10 000 km a spokojenost. Říkal jsem si, že pokud životnost se udává na 18" cca 20 000 km, tak při mém nájezdu 40 000 km ročně je to dobrá cena.
  8. bluetooth a HTC Mám teď HTC Evo 3D, předtím Nokia E52, v autě jednotka II a bez problému se připojuje. Načetlo to i seznam. Akorát jsem to dělal na dvakrát. Zkusil bych vymazat připojení v telefonu a znovu navázat spojení a nezapomenout aktivovat, aby se automaticky připojoval. Před koupí HTC mě polévalo, neboť všude jsem četl, že s Androidem je problém, ale je to bez problémů. Tak doufám, že alespoň trochu rada.
  9. Prochy

    Dojezd PP

    Tak toto jsem řešil na SII 1.8 TSI. Taky to ukazovalo víc proti skutečnosti. Nastavit se to dá přes kabel. V servisu to napíchl a korekce je +/- v %. Nastavili jsme to dost přesně. Nutné je to prvně pohlídat a pak, např. mám průměr 8,3 a sktečnost 7,5, to je víc o 10%. V nastavení se upraví hodnota ze 100% níž na 90% nebo 88,7..... Dá se to přesně stanovit a pak pojezdit a event. korekce. Servisák řekl, že asi u té 1.8 TSI (dovoz z DE jako předváděčka) neudělali správně první nastavení (předprodej), tam se různé hodnoty právě nastavují pro určité země a různé jiné věci. Nemá to nic společného s tím, že auto je kompletně hotovo s MB. Když se doveze nové auto na prodejnu, tak tam dělají právě ten předprodejní servis.
  10. Prochy

    Dojezd PP

    Zdravím, mám tento motor s DSG. Mě to ukazuje cca 1000 km. Předtím jsem měl SII 1.8 TSI a ukazovalo mě větší průměr/ na 100 než skutečnost. Bylo špatně nastaveno předprodejní první nastavení. Je možná tam chyba. V každém případě bych zajel do servisu a podíval se na nastavené hodnoty.
  11. Prochy

    SUPII a problémy

    Mám SII v Combi a taky mě hrozně drnčí zadní loketní opěrka, také v tmavé alcantaře. Když je zaklopená nahoru, tak nic. Než jsem na to přišel, tak mě už omývalo. Řešit to budu při 30t km (ještě mě chybí 2,5t km). Předtím jsem měl SII Ambition a tam nic. Jinak auto zatím v poho.
  12. Já a můj přechod do SII, dnes po roce. Pocitově lepší, neposkakuje jak OII, pohodlnější, na tak velké auto dobré jízdní vlasnosti i sedí dobře na okreskách v zatáčkách. Několikrát jsem jel s SI (ne na krátko - delší cesty), pocity do zatáčky, jakoby se předek propadl a zadek při výjezdu jako by byl nejistý. Toto u SII neznám, ale je to asi tím modernějším a novějším modelem. Pár věcí na autě asi udělali k lepšímu.
  13. Já měl podobný problém se zadními skly. V servisu obě strany na záruku opraveny. Byla to výroní vada (zhrnutá sametka).
  14. Nemůžu ve 180 koukat všem superbům na levé zadní okénko :-( Tak to já se koukám pořád a stejně vidím většinou kulový. Myslím si, že tím označením by to nemuselo být špatné. Kdysi jsem měl SAAB a tam se zdravilo, jak pozvednutím ruky, světly....
  15. Prochy

    LPG v 2.0 TFSI

    Ty problémy můžeš mít jak s benzínem, tak i dieslem. Můžeš kápnout na poruchovější kus a je vystaráno. Jen k 2.0 TDI asi "PD"ne - tam se říká o problémech, ale mohu tě ujistit, že jsem najel 125 000 km a žádný uváděný problém. Pouze pravidelný servis a po 30tis prohlídky. U 2.0 TDI CR mohou být jěště jiné problémy, je to novější motor.
×
×
  • Vytvořit nový...