Přejít na obsah

mbaud

Uživatel
  • Počet příspěvků

    59
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

1 100 zobrazení profilu

Oznámení mbaud

Nováček

Nováček (1/14)

  • Conversation Starter Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Zdravím,chci si koupit alu kola na zimu. Mám na vyber značky Borbet, AEZ, Dezent. Ma nekdo zkusenosti jak to je s kvalitou? Diky
  2. Potřebuji poradit,jak vyměnit zadní obrysovou žárovku v combi. Je to ta žárovka,co zůstává ve světle. Musím demontovat celé světlo nebo to jde nějak vyndat?
  3. Zdravím. Myslíte že to půjde opravit PDR metodou nebo se to bude muset nalakovat. Nějaký tip na opravu na Liberecku? Děkuji.
  4. Tak to přestalo dělat, tak doufám že to byl kamínek a je už pryč....
  5. Mam Octavii II, 2011, 108tis.km. Jednou za týden mi při jízdě začne jakoby drhnout kov na kov na zadním kole. Když přibrzdim,zvuk se ztiší. Dneska zase to same na dalnici,zastavil jsem a potom zas uz nic. V lete jsem menil kotouce a desticky. Nevíte co by to mohlo být?
  6. Praskla při 90 tis.km přednī pružina s teď přemýšlím jestli koupit CS Germany nebo Švédskou orig.díl. cena podobná. Prosím o zkušenosti.
  7. mbaud

    Letní pneu R17

    Tak prvních 250 km na Hankook K115 Ventus Prime 2 225/45 R17 94W a musim je pochvalit. Oproti predchozich Bridgestone zadny hluk, uplne ticha jizda,takze doporucuji.
  8. mbaud

    Letní pneu R17

    Tak nakonec jdu taky do Hankooku,ted jen vybrat spravnej typ :-)
  9. mbaud

    Letní pneu R17

    U Hankooku je hlucnost 71 a u Dunlopu 69, ma cenu vybirat pneu podle stitku?
  10. mbaud

    Letní pneu R17

    Tak asi taky pujdu do SP Sport Maxx RT2, hodne jsem premyslel nad Hankookama co ma Sniper,ale o tolik levnejsi zas nejsou a prijde mi ze Dunlop je lepsi znacka.
  11. mbaud

    Letní pneu R17

    Má někdo zkušenosti s těmito pneu, jaký zvolit? Děkuji. Můj favorit je Dunlop Bluresponse. GOODYEAR F1 ASYMMETRIC 3 MFS 225/45 R17 91Y Dunlop SP Sport Bluresponse 225/45 R17 94 W XL Dunlop SP Sport MAXX RT2 225/45 ZR17 94 Y XL
  12. Mel jsem podobny problem asi pred mesicem,nakonec to byla tyc stabilizatoru.
  13. mbaud

    Letní pneu R17

    17 mam uz z vyroby,a mam tam stejne jinej odklon,jak jsem posilal v priloze. Za mesic jdu s olejem,takze mam jim to rict,ze to chci predelat podle te dokumentace z boleslavi?
  14. mbaud

    Letní pneu R17

    Gumy tam mam puvodni bridgestone,a najeto na nich 30.000km a vzorek jeste tak na deset tisic, akorat ze hodne huci. V tom odkazu co jsou ty hodnoty,tak to jsou jen pro bridgestone a dunlopy,jak tam pisou,nebo se to nastavuje na vsechny 17? A kdyz na zimu davam 15, musim to nechat na zimu zas predelat na puvodni hodnoty?
  15. mbaud

    Letní pneu R17

    Tak jsem si byl udelat geometrii v origo servisu,, a rikam jim, ze chci udelst na zadku jiny odklon,ze tam ma kola 17'. Prijimavi technik o tom,ze se a 17' dava jiny odklon nic nevedel,a neco rikal ze se tam s tim neda moc hybat. Vratili mi auto s temito hodnotami,tak nevim,jestli to mam nejak dal resit.
×
×
  • Vytvořit nový...