Přejít na obsah

Milan12

Uživatel
  • Počet příspěvků

    176
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Milan12

  • Narozeniny 10.7.1982

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    0

Návštěvy profilu

1 053 zobrazení profilu

Oznámení Milan12

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Nemáte náhodou někdo foto jak vypadá O1 před facelift se světly na denní svícení. Ať vím kam to mám správně uchytit. Předem díky všem.
  2. Taky může být v háji horní uložení tlumičů - patrně můj případ. Vše ostaní co mě napadlo už jsem vyměnil a klepání neustává.
  3. Podle mě je sedan a hatchback různý druh karoserie. Sedan má 4 dveře a hatchback 5 dvěří.
  4. Vytáhnou blink je jednoduché. Nahoře myslím drží na jednom šroubku a pak takovou packou ke světlu. Nevím jak na Octavii, ale na mazdě to dělá taky a tam nepomohlo nic.
  5. Zdravím všechny. Chtěl bych se zeptat jak se dá anténa na octavii sklopit.
  6. Zdraví všechny mohly by jste někdo dát foto jak máte světla pro denní svícení uvhycená v nárazníku. Chtěl bych je dát do mřížek, ale nevím jak je tam uchytnout. Mám O1 před face.
  7. Zcela určitě svíčky.
  8. Jestli máš na mysli krytku pod podběhem tak ta stojí nová ve škodovce 1200 Kč.
  9. Souhlasím. 1,6 přece jenom žere o něco víc než 1,3. Já mám 1,3 s LPG a spokojenost. Sice už ji používám pouze jako druhé auto pro ženu, ale najel jsem na ní něco přes 40000 Km a nikdy s ní nebyli problémy.
  10. Tak s tebou nesouhlasím. Tuhle jsem jel a za mnou kamarád s 1.6 benzínem 74 KW. Já jel za 5 a on za 8. Takže ikdyž je benzín levnější než nafta tak je rozdíl ve spotřebě docela dost velký. Jasně že pokud někdo najede 5OOO km za rok tak se mu nafta nevyplatí, ale jinak je podle mě diesel na provoz levnější.
  11. Dělalo mi to něco podobného. A taky alternátor. Stačila repase a bylo vše OK.
  12. Teda podle mě je to nějak malá cena za dobrý motor.
  13. Chtěl bych se zeptat. Mám 1.9 TDI rok výroby 1998 a palubní počítač mi ukazuje průměrnou spotřebu o 0,5 litru menší než ve skutečnosti je. Dá se to nějak přeprogramovat aby to ukazovalo správně.
  14. Pokud bych se měl na tvém místě rozhodovat já tak jde do té Octavie. 20000 Kč není až tak velký rozdíl a je o 2 roky mladší než ten golf. Pokud budeš jezdit rozumně tak se dá s TDI jezdit za 5 litrů, s benzínem tak za 7. Tudíž rozdíl je v tvém případě při těch 15000 km za rok cca 300 litrů paliva ročně. Což je cca 10000 Kč za rok. A tak máš rozdíl mezi cenou za dva roky zpátky. To je můj názor.
  15. Taky si myslím, že je to úplně normální spotřeba.
×
×
  • Vytvořit nový...