Přejít na obsah

funtom

Uživatel
  • Počet příspěvků

    76
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 127 zobrazení profilu

Oznámení funtom

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. funtom

    Superb II

    Tak jsem se byl dneska podívat na Ruzyni - byly tam 4 (jeden se styling kitem) a byl jsem příjemně překvapenej. Na fotkách mě zrovna nenadchnul ten zadek, ale v reálu mi to nepřišlo vůbec špatný...A to lízátko u toho syling kitu vypadá hooodně dobře
  2. funtom

    Superb II

    jj, jen zesvětlená...
  3. funtom

    ANGEL EYES

    a sviti jak? v provnani s origo? diky! (to JohnyS: jednou z nich ty informace dostanem;-))
  4. funtom

    ANGEL EYES

    udělěj prosím taky nějakou fotku za denního světla jen se zapnutými kroužky...díky!
  5. funtom

    ANGEL EYES

    mělo by to být tohle: CCFL (Cold Cathode Fluorescent Lamp) jsou fluorescenční zdroje světla (výbojky) se studenou katodou, které s poměrně vysokou účinností přeměňují elektrickou energii na světlo. Obvykle jsou v provedení dlouhých (až několik desítek cm) a velmi tenkých (jen několik mm) skleněných nebo plastových trubic, rovných nebo tvarovaných do různých obrazců. Nejběžnější jsou sice bílé CCFL výbojky, ale na trhu lze najít i různobarevně svítící trubice, dokonce i výbojky vícebarevné. Obecně se vyznačují velkou svítivostí při dobré účinnosti, snadnou regulací jasu a malými rozměry trubic, které lze při výrobě snadno tvarovat do různých obrazců. Tím se hodí všude tam, kde je nutné něco podsvětlovat, něco osvětlovat vysokou intenzitou světla nebo vytvářet poutavé světelné efekty (podsvětlení LCD displejů a reklamních panelů, světelné efekty, optický tuning apod.).
  6. funtom

    ANGEL EYES

    Ahoj pánové, mám takovou prosbu. Někde jsem tady před nějakou dobou natrefil na odkaz na e-shop (myslím, že zahraniční), kde prodávali takový ty UNI angel eyes kroužky a teď to nemůžu zaboha najít. Můžete pls nahodit, pokud něco víte? Dík!
  7. Pánové, já se omlouvám, ale těžko to zvládnu - mám v úterý deadline na vědeckou práci, takže přes víkend budu asi mohutně finišovat Ach jo
  8. No tyhle světelný rampy mě taky docela štvou-jako svítí to určitě super, ale když jedu v nějaký kopcovitý oblasti a ty horní světla mi už smaží do ksichtu a řidič ještě ani neví, že proti němu něco jede, není to teda žádná lahůdka.... Jinak já třeba mlhovky vypínám, už když je mlha slabší a jede se v koloně. A ocenil bych, kdyby šly zapínat zvlášť zadní a přední. Last but not least asi nejnepříjemnější zadní mlhovky, co jsem kdy viděl, byly u nový A6..
  9. funtom

    Fábie "FIT"

    Souhlas, souhlas. Nevím proč tady lidi dělaj takový vlny. Ostatně pokud dobře vím, u Octavie I bylo v podstatě to samý. Škodovka se jen snaží zatraktivnit doběhové modely. A myslím, že člověk, který pozná rozdíl mezi normální Fabií a Fabii RS, pozná i, že jde o Combi Fit. A pro ty ostatní jsou to všechno jen "stejný" Fabie-normální, RS i Fit.
  10. funtom

    Fábie "FIT"

    tak to právě že fabriky dělají
  11. pokud najdu chvilku, taky bych se rád stavil...
  12. funtom

    Superb II

    tak jestli to bude vypadat takhle, tak je to bomba!! co vy na to, insideři? je to on?
  13. funtom

    FABIA RS

    nemá xenony-tak to asi nezůstane u nás
  14. To mi jí pak necháš rovnou doma, ne ? nejsem PPL No mě bude úplně stačit když bude držáky už mám. Ahoj Romane, už máš tušení, kdy by mohla být další várka těch komplet loketek? počítám koncem února. OK,dík! se mnou můžeš určitě počítat
  15. To mi jí pak necháš rovnou doma, ne ? nejsem PPL No mě bude úplně stačit když bude držáky už mám. Ahoj Romane, už máš tušení, kdy by mohla být další várka těch komplet loketek?
×
×
  • Vytvořit nový...