Přejít na obsah

dadacek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3 017
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli dadacek

  • Narozeniny 20.10.1988

Kontaktní metody

  • Web URL
    http://
  • ICQ
    490561149

Návštěvy profilu

2 190 zobrazení profilu

Oznámení dadacek

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. dadacek

    MaxiDOT

    Ne, jednoduše ji tam nedostaneš.. není to základní položka Maxidotu pohledej téma "D DOT" nebo "J DOT" tak nějak se to jmenovalo a zpřístupnuje další volby.. Akorát to není nejlevnější a je to HW krabička, co se dává mezi jednotky (přesné podrobnosti nevím).
  2. Tak trochu z vlastní zkušenosti.. V Brně je toho bohužel víc, a v podzemkách a u obchodních domů se ani nedivím O II mi vykradli už 3x, bez jakéhokoliv poškození či náznaku.. (jednou teda malinkej byl, ale Policie to enuznala, takže pojišťovna taky ne). Pokud zamykáte dálkou, zvyšujete pravděpodobnost odemčení vozu bez poškození (odposlechem), zamčete-li klíčkem však pouze snižujete riziko, nikoliv eliminujete. Jak píše Tomcat, auto není trezor.. A s tím Passatem, známé vybrali auto do 5min (ten nejnovější Passat (co už na klíčky ani nemá díru), než se stačila vrátit, jelikož zjistila, že si v autě cosi zapomněla)..
  3. acek: a proč je toto ofiko informace z DP..?! a dělá to tak "každej - origo" servis? a problém enbyl.. Teda krom tý částky co jsem vyplázl
  4. Už to tu bylo hodně diskutovaný.. Každopádně je to závislé od MR budíků a pokud kontrolka nesvítí, tak to dodatečně zapnout nejde. (netvrdím, že to ovšem není nemožné, ale kdo by se s tím přeprogramovával..).
  5. Je to opravdu zajímavé s tím sheronem, někomu zamrzá někomu ne.. mě třebas ne a to mám r.v. snad 2007-09. A různě je mixujem, přelejváme, dolejváme, problém zatím extra nebyl. Ano -5 v -14 opravdu nefungovala, ale odstraněno po chvilce jízdy a zahřátí motoru.
  6. Ty vyhřívané bočnice bych si nechal líbit
  7. Tak tys to měl už solidně brutálně.. já měl něco podobného (ale nevím jestli od dvěří, ale v rámci nějaké opravi mi to nalakovali.. Každopádně se na to půjdu asi podívat, i když mám už MR07.
  8. V podstatě by se dalo říct, že táhni tama, kam se to vejde místo pod sedačkou od airbagů je tam určitě i pro svazek od výhřevů (taky je mám dodělávané) a tuším, že se to táhne středovým tunelem okolo řadičky, jak jsi psal ke klimatroniku a od tama pak na pojistku, ale přesně nevím a kabeláž nemám před sebou abych to napsal s jistotou.
  9. paldous: já mám tu nálevku i na té od Sheronu už je to u těch 5l lahví docela standart
  10. Jenom malinká poznámka bokem.. beztak mi ten Sheron taky zmarzá (ale ty starý zásoby ani moc ne.., schválně se zítra podívám, páč mám ty kapaliny venku v kanystrech nerozdělaný.) ovšem u Sheronu mám 100% jistotu, že nanaleptátvá polykarbonáty a plasty, aneb kdo má xenony, resp. ostřiky světel, tak by ho to mělo / mohlo zajímat.. Sheron má homologaci a atest od ITC, že jejich výrobky toto nedělají. O tom z hypernovy pochybuji (ale netvrdím, že to nutně dělá!!!). Až dojde Sheron, uvidíme co koupím.. beztak zase Sheron
  11. Dnes jsem to po domluvě jako reklamaci opravy dovezl do servisu. Technik mě dojal když jsem si stěžoval při přebírání auta z opravy: to je blbost, to je normální, to dělá u všech aut.. Dnes: nooo, jasně, že to je chyba, to je špatně nasazené (nechtěl jsem mu říct: TY vole, ale ty dveře jste tam nasazovali vy..). Každopádně jsem zvědavý s čím přijdou při předávání auta dnes nebo zítra A co mě dorazilo (na zadních dveřích to těsnění vylézá, deformuje se, nedrží..): jooo, nooo, dobře, to přilepíme oboustranou páskou nebo tak něco, uvidíme co se dá dělat. Zavolám, jo? To jsem myslel, že se smíchy složím Autorizovanej servis:
  12. U Fábie to jde jenom relém a cena, záleží dle toho kam pojedeš nebo co si koupíš.. Mě to v origo servise vyšlo na tisícovku cca.
  13. dadacek

    narazniky

    Mám dojem, že je to podobné jako u RS aneb že tam musíš dát ještě nějaké ty držáčky, když jsem se po tom pídil, odradili mě od toho..
  14. Ovladač na "sílu" 4 a přetoč na symbol okna (poloha vlevo nahoře - 12hod, teda pokud je ovladač stejný jak u Fabie). Pokud chceš jistotu suchého vzduchu, zmáčkni k tomu AC
  15. mates: s MF volantem a jinýma vychytávkamam made by skoda fungují jeno škoda rádia.. neorifo rádia fungují jen se svýma MF vychytávkama.. (Sony to dělá určo, jak jiní nevím).
×
×
  • Vytvořit nový...