Přejít na obsah

LuckyLuke

Uživatel
  • Počet příspěvků

    75
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení LuckyLuke

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. LuckyLuke

    Maxi Dot

    Ahoj, měl jsem podobný problém. Display se za tepla začal od vrchu ztrácet - když bylo hodně teplo tak byl skoro nečitelný. Po ochlazení vše fungovalo jak má. Občas to dělalo i když jsem jel na delší trasu - myslel jsem že se zřejmě přehřívají budíky a neřešil jsem to. Před třemi dny najednou smrad v autě, pak bílej kouř z palubky a šlus.... teď to stojí v servise a čekám co mi řeknou že shořelo.
  2. Máte někdo tip na pneuservis s rozumnou cenou v Hradci Králové a okolí? Mám aut několik a mám pocit, že ve stávajícím pneuservise už mně dojí přespříliš.
  3. LuckyLuke

    Automat s 1,8T

    Záleží jaký typ převodovky tam je - já mám 4 rychlostní, najeto cca 250 tisíc km a absolutně bez problémů. Ručně se dá řadit pouze pokud by tam byl tiptronic.
  4. Vadný brzdový spínač. Stojí pár korun - výměna na počkání. Taky se mi to stalo.
  5. Je to na 99% páčkou. Kdybys hledal tak je tady o tom dost napsáno. Když se budeš snažit seženeš origo páčku kolem 600,- - neorigo nebrat !!
  6. LuckyLuke

    Cvakání

    Na 99% to není přerušovač ale páčka blinkrů - stačí vyměnit a je pokoj. Je to obvyklá závada.
  7. Tak já koukám že v mém oboru tady nikdo není. Je to taková nezajímavá profese více na www.tcmodel.cz Takže kdo by potřeboval striptérku nebo něco podobného tak pro členy fora sleva.
  8. Dnes jsem koupil na doporučení Bosch S4 74Ah za 2490,-Kč - tak uvidíme.
  9. To se mi taky stalo - z ničeho nic zrovna když sem si na křižovatce "vyřadil" na N - odešel brzdový spínač takže se to chovalo jako když bys nešlapal na brzdu. Novej spínač stál cca 200,- a výměna byla na 5 min.
  10. Dá se koupit i samotná spojka - sada - tuším že cena origo škoda je cca 7tis. Já sehnal starší a funguje super.
  11. Tak u mně už taky vyřešeno odešla spojka kompresoru. Dal jsem starší tak uvidíme jak dlouho vydrží.
  12. LuckyLuke

    Nehody

    Každopádně tohle nebylo v 70-ti ani náhodou .....
  13. Jo to mám, ale jde o to, že XKUBIK psal, že kotouče na zadek se dávali od 81kW - a to není pravda (o ESP a dalších podmínkách nepadlo slovo) tak jsem to jen chtěl upřesnit.
  14. 4 Vaša: já netvrdím že v71 ovlivní spínání kompresoru - psal jsem jen že mi to nechladí a ptal jsem se jestli někdo neví kde ji najdu a jakej problém je to vyměnit.
  15. Mně taky nechodí - zničeho nic konec a nechladí. Na diagnostice hlásí chybu klapky v71. Ví někdo kde tu klapku najdu a jak náročná je oprava ?
×
×
  • Vytvořit nový...