Přejít na obsah

Gumin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    102
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 935 zobrazení profilu

Oznámení Gumin

Nováček

Nováček (1/14)

4

Popularita

  1. Gumin

    Výběr motoru

    Pawouk: Zdá se mi, že topení u 1.4 valí už po minutě provozu. Nevím, jestli je tam nějaký příhřev, ale u 1.8 mám rukavky a čepku alespoň 10 minut :-D
  2. Mám vyměněno. Koupil jsem novou za 2900,- .Otáčky se ustálily na cca 700ot/min. Chyby z diagnostiky zmizely. Udělal jsem základní nastavení a konečně mám zase klid.
  3. Gumin

    Výběr motoru

    Musíš vědět sám, kterej motor se ti nejvíce zamlouvá. Projeď se v nich. Na firmě máme služebního golfa kombika 1.4tsi a v octavii 1.8tsi. Jezdím raději v octavii. Nevím, ale mám pocit, že obě auta jednou stejně do těch 70km/h. Hlavně 1.4 se rychleji zahřívá. Možná je to tím, že na ni více šlapu
  4. Nedělej tu bububu Peťo. Tys zas někde něco viděl a už maluješ čerta na zeď! Všechno je to o průběhu točivého momentu, výkonu a hlavně na úpravci, kterej tomu rozumí a ví co dělá. V neposlední řadě samozřejmě na řidičovi. Bezmozek odpálí spojku na novým autě i za 20tis km.
  5. Mám stejný problém jako ty. Jen jsem nekoupil jetou. Švihnu s ní do popelnice a koupím novou. Jen mě to už lítá od 500ot. k 1800 ot. :-D
  6. Jsem stejného názoru, ale bral bych E60 530D v M-packetu.
  7. Čau chlapi! Mám problém s mechatronikou na převodovce s označením KCW. Je možné ji vyměnit i za jiný kód převodovky? Pokud ano, tak za jaký? Díky!
  8. Vyprdni se na nějakej Sportmotor a jeď buď k TDIFunovi, nebo do Dieselpoweru. Máš to i s grafem před a po úpravě. Já to svěřil TDIFunovi a už třetím rokem jezdím bez sebemenšího problému!! Hlavně je ochotnej a rozumí tomu.
  9. Taky frčím na Shell Helix Diesel HX7 AV 5W-30. Jen měním po 10 000km.
  10. Sniper_2003 má pravdu. Já už si to sice tak nepamatuji, ale byl to zážitek. Hlavně když víš, že ti na tom makal profík jako je TDIfun.
  11. Gumin

    Letní pneu R17

    Já už taky frčím na letních od soboty! Už jsem to nevydržel.
  12. wrout: Nic jiného než TDIfun a nebo Dieselpower!!! V tvém případě je ti blíž Dieselpower, ale jsou i tací, co kvůli chipování jedou přes půl republiky k TDIfunovi. Tak pak si vyber! Každopádně neuděláš chybu ani v jednom.
  13. Ale prd, pak by ti to už stejně nemělo tendenci moc zrychlovat. Stejně nevím, kde chceš jezdit po našich "dálnicích" jezdit 160 km/h. Všude je to jak na trakařu!
  14. Něco kolem 3200ot. se mě zdá, ale nevím přesně. Možná by jsi měl zařadit 5-ku, když se ti zdají vysoké otáčky!
  15. Obdivuji že máš na to nervy! Lidi toho dnes nakecaj, jen aby prodali. Taky to byl ranec, člověk by čekal, že to bude nějakou dobu jezdit bez poruch. Přeju ti, aby jsi to všechno časem vyřešil a dělal ti golf jen samou radost.
×
×
  • Vytvořit nový...