Přejít na obsah

Akrub

Uživatel
  • Počet příspěvků

    28
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 448 zobrazení profilu

Oznámení Akrub

Nováček

Nováček (1/14)

1

Popularita

  1. Akrub

    Žárovky

    Mohl by mi někdo doporučit typ žlutých žárovek do mlhovek ? Dík za info.
  2. Řešil jsem tentýž problém. Stačí koupit plastové dorazy na nábytek , takové ty průhledné bobky např. v Lidlu, nalepit je ze spodu na plastový držák RZ a je po drnčení . Lepenou RZ mám pouze vpředu, vzadu se mi to přijde s držákem RZ lepší.
  3. Ne vše jsou nefunkční zmetky. Mám F3 vyrobenou 5/2015, bolero funguje po celou dobu bez problémů. Jak výše uvedl Vectrix, tak Surround funguje jenom při přehrávání médií z USB, SD, případně přes BT. Takže je to možná o smůle .....
  4. Pro VojtěchPraha : díky moc za radu, nainstaloval jsem a navigace Google mapy v Boleru funguje naprosto super.
  5. Jenom krátký dotaz, stáhnul jsem si nový Android Auto 1.6.209040 (2691474-release), ale nejde mi nainstalovat do telefonu SONY XPERIA. Předchozí AA 1.5. šel naistalovat a google mapy spolehlivě sloužily. Jakou máte zkušenost ?
  6. Akrub

    Dažďový senzor

    Tak nevím přátelé na co si stěžujete, mám Fabii modelový rok 2016, odzkoušeno v dešti různé intenzity a dešťový senzor pracuje k plné spokojenosti.
  7. Má někdo zkušenost s demontáží zadních světel na Fabii III ? Já jsem to zkoušel dle dílenského manuálu. Prostě to nejde, při použití větší síly hrozí poškození plastu světla, případně laku na hraně blatníku. Na jedničkové Fabii to taky nešlo úplně lehce, ale šlo to. Tak mě zajímá, jakou zkušenost mají s demontáží ostatní kolegové.
  8. Zdravím. Podle mě tento zvuk vydává pastorek startéru, který zůstane viset ve vysuté poloze a motor ho roztočí.
  9. Nepíšeš, kolik km má Fabie najeto, ale pokud je starší nebo má více najeto, tipnul bych si na homokinetický kloub.
  10. Díky za radu ROWZ . Zachoval jsem se dle tvé rady a vše je O.K. Pro Pawouka na jeho dotaz : poslední dobou jsem měl více krátkých jízd, do cca 14 km, přičemž při každé jízdě asi 6 startů. Proto jsem preventivně chtěl akumulátor dobít.
  11. Dobíjel někdo autobaterii ve Fabii III nabíječkou CTEK MXS 5.0 ? Já se o to pokoušel, avšak po několika sekundách od zapojení do sítě padala nabíječka do chybového hlášení ( rozsvítila se červená kontrolka ). Připojení nabíječky bylo dle návodu, minus na kostřící bod. Má někdo podobnou zkušenost ? Díky za radu.
  12. Jak řešíte mytí "B" sloupku,který je z černého plastu či černé folie? Já ho umyl vodou, vysušil utěrkou z mikrovlákna a sloupek zůstal samé mikro škrábance. Jde to něčím přeleštit ? Díky za nějaký nápad.
  13. Akrub

    Fabia III

    Díky gogorum , vyzkouším dle tvého návodu .
  14. Akrub

    Fabia III

    Zdravím všechny kolegy. Mám dotaz : už jste někdo demontovat zadní koncové světlo na FIII ? Zkoušel jsem to podle manuálu, ale nepovedlo se mi to. Díky za radu.
×
×
  • Vytvořit nový...