Přejít na obsah

Woodbine

Uživatel
  • Počet příspěvků

    402
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Woodbine

  • Narozeniny 16.2.1981

Kontaktní metody

  • ICQ
    327439496

Návštěvy profilu

1 758 zobrazení profilu

Oznámení Woodbine

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Mám Amundsen a Sound System a stává se mi to, ze pravá polovina auta hraje slabě oproti levé (ale jenom někdy). Když nastavím, aby hrály jenom pravé repro, tak je slyšet slabý zvuk (i na nejvyšší hlasitost) a chrastění. Asi 3x se mi stalo, že rádio nehrálo vůbec a nepomáhalo ani vypnutí/zapnutí. Reklamoval jsem v servisu, kde jsem auto kupoval, nahráli nový software do navigace i soundsystému a že prý by to už mělo být v pořádku. Pravda, teď už se mi nestalo, že by to nehrálo vůbec, ale problém s výpadky zvuku na pravé straně mám pořád. Potíž je v tom, že se to stává nepravidelně, takže jim to nemůžu ukázat (protože u nich před servisem to vždycky hraje). Až budu mít chvíli, zkusím to nahrát na foťák a zajedu tam znova. Jinak nebýt prodloužené záruky, už bych si tuhle srandu musel platit sám...
  2. Ano, třeba tady: http://navigation.teleatlas.com/en/shop/skoda/blaupunkt-travelpilot-dx
  3. Zkus to třeba tady: http://www.skodaplus.cz/Car/344816/skoda-octavia-2-0-tdi-cr-dpf-dsg-l-k-4x4-a6?query=scrollPosition%3D228%26mark%3D32%26model%3D404%26modelSpecification%3D%26priceFrom%3D%26priceTo%3D%26inOperationFrom%3D%26inOperationTo%3D%26speedometerFrom%3D%26speedometerTo%3D%26loadFrom%3D%26loadTo%3D%26bodyMix%3D0%26doors%3D0%26color%3D0%26capacity%3D0%26fuel%3D0%26condition%3D0%26leasing%3D0%26maxItems%3D15%26daysOld%3D0%26ord%3D6%26dir%3Ddesc
  4. Taky mám na faceliftu kombi tu první verzi auta. Nemůže být ta druhá třeba ze superba? Jinak teda na funkci to nemá vliv...
  5. Ten problém s rozjezdem by mě taky zajímal...
  6. Vyzkouším to na svém autě, nicméně si myslím, že i když jsem zkoušel tlačítko držet hooodně dlouho a pak kontrolka blikala, tak ESP zasahovalo, ale až od určité rychlosti. Už aby byl sníh, ať se to dá testnout... EDIT: Tak jsem na to kouknul a po zmáčknutí tlačítka mi skutečně kontrolka bliká, takže bych měl mít vypnuté ASR i ESP. Zatím ale nejsou podmínky na to, abych to vyzkoušel. Jakmile napadne sníh, dám vědět.
  7. Já nerozumět řeči tvého kmene... Jak dlouho se musí podržet to tlačítko, aby se vyplo i ESP? Jsem to v zimě zkoušel, držel docela dlouho a i potom ESP od určitý rychlosti zasáhlo. A co by se teda mělo znova kódovat, když píšeš, že po dalším zmáčknutí už to zase funguje??? Nechápu...
  8. Mám to podobný u svých 17" s pneu Bridgestone Potenza, ale stává se to jenom po delším odstavení auta. Říkal jsem si, jestli jsou všechny cesty u nás tak mizerný, ale když to po chvíli zmizí, tak je to jasný, že to dělají pneu.
  9. Souhlasím s Pragovkou. Různé odkazy na nelegální soft se tu mažou a tohle nikomu nevadí... Minimálně by to mělo být na nahlášení příspěvku. Vemte si, že máte třeba pekárnu a lidi, co chodí kolem zadního vchodu, si berou rohlíky zadarmo, protože je nikdo nehlídá. Asi by vás to jako majitele pekárny taky sralo, ne?
  10. Od koho jsi je kupoval? Třeba by veřejný pranýřování tady přineslo efekt a ostatní by aspoň věděli, na koho si dát pozor.
  11. Woodbine

    Alarm

    Nebo nech pootevřený okno a po zamknutí a cca těch 30 vteřinách strč dovnitř ruku, mělo by to začít houkat.
  12. Kolega má jistě auto ještě v záruce (soudě podle toho, že to je facelift), takže cenu řešit nemusí. Nebo se v tom snad vrtal, že to na záruku neuhraje?
  13. Si myslím, že i na 17" je jízda po okreskách pohodlná. Na zimu mám 16" a rozdíl v komfortu jízdy není nijak závratný, naopak rozdíl v jízdních vlastnostech už poznat je. Takže pokud nejsou limitem finance, šel bych do 17". A jak píše Cjo, i to líp vypadá.
  14. To "přibržďování" je normální, takhle přece auto brzdí motorem, ne? Dělají to všechny auta i s manuální převodovkou, když máš zařazenou rychlost a pustíš plyn. Akorát některý motory mají větší brzdný účinek a některý menší (podle objemu i podle toho, jestli jde o benzín/naftu).
  15. Řekl bych, že tohle měl sup I ve dveřích řidiče dole u tý kapsy. Edit: Tak to sice měl, viz obrázek, ale to je obyč čudl jako v jiných škodovkách. Takže to asi bude z něčeho novějšího z koncernu.
×
×
  • Vytvořit nový...