Přejít na obsah

DanMan

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli DanMan

  • Narozeniny 26.9.1973

Oznámení DanMan

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Originál svíčky byli NGK. koupil jsem Brisk a jiskřiště bylo úplně otočené, u každé svíčky jinak. Objednal jsem na škoda dílech originál (přišli originál NGK) a jiskřiště sedí u všech úplně na milimetry přesně tak jak má.
  2. Zdravím, potřebuji trochu poradit. Bude mi fungovat ve Škodě Yeti r.v. 2015 (kde mám autorádio Blues z výroby) autorádio Swing z Octavie II ? popřípadě jakou potřebuji redukci na anténu ? Předem děkuji.
  3. Nechápu jak všichni jezdíte, nejsem schopný se dostat pod 7 litrů, někdy i pod 8 1.2. TSI 81 KW
  4. Koupil jsem ve škodovce 15" poklice GASPRA které se prodávaj na OCTAVII II a na Roomsterovi vypadaj suprově .
  5. DanMan

    Autobaterie

    Koupil jsem novou hned, tahle co tam byla je buhví jak stará tak jsem udělal investici kterou bych stejně musel později udělat a ušetřil jsem si měření a zkoušení , jedna jízda trolejbusem po třech letech mi stačila ) EDIT: je zakázáno citovat poslední příspěvky
  6. DanMan

    Autobaterie

    Dneska ráno jsem přišel k autu a začal startovat , ačkoliv se motor točil tak to nechtělo chytnout , asi po 5 -6 pokusech přestala baterka otáčet a byla vybitá. odpoledne jsem zkusil auto natočit s pomocí jiného auta kabelama a chytlo hned. Koupil jsem novou baterku a startovala bez problémů , to ale i ta stará když to bylo zahřátý. Jsem zvědavej jestli to natočím ráno až to bude studený ?? Jakto že baterka točí a auto nechce chytit ? Je to baterkou ?
  7. Tohle je nemoc fábií, jsou to tyčky stabilizátoru , za 1000 kč si kup nové a za 30 minut max hodku nemáš co dělat
  8. Fabia 1.4 MPi 50KW podle palubního PC Dálnice - (130km/h) 6,5 L Mimo město - 6 L Město - 7,5 - 9 litrů podle toho jak tomu šlapu na krk ale průměroval bych to na 8 L
×
×
  • Vytvořit nový...