Přejít na obsah

Falken

Uživatel
  • Počet příspěvků

    28
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Falken

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ahoj, zkoukli by jste mi nekdo muj log? Moc tomu nerozumim a chtel bych vedet zda je vse dobre. https://uloz.to/!UYvwXUP8bIcw/log-01-003-010-011c-csv
  2. Falken

    Zvednuti fabie

    Ahoj, resili jste nekdo zvednuti podvozku? Nasel jsem zde pouze snizovani a nebo zvednuti diky tvrdsim pruzinam ale me by zajimalo to co treba resili zde na octavii. http://dieselpower.cz/forum/viewtopic.php?t=89392&sid=749ee0eebb63c82c366365e6a33ec295 Nemate nekdo vykresy s prumerama na fabii combi? Nebo zkousel jste nekdo dat na f1combi zadni pruziny z o1combi?
  3. Maxidot mam ale auto je pred face. Ale zitra na to kouknu.
  4. Ani ja ne. Moc s tim neumim protoze sem to nikdy nepotreboval. Proto sem doufal ze mi poradi nekdo kdo o tom neco vi.
  5. Ja prave nevim jestli to delphi umi. A to je to co bych rad aby mi nekdo poradil zda to umi nebo ne.
  6. Ja nevim. Koupil jsem skauta a doma sem po koupi menil spoustu veci a dofukoval kola a jedno zadni melo jen 1,5 tak jsem vse dofouk na psany hodnoty a pak se tohle rosvitilo a porad to sviti. Tak jsem zjistoval co a jak a vsichni psali ze na to maj tlacitko ale ja bohuzel ne a tak zjistuju co s tim.
  7. Ta delphi umi reset oleje a servis a tohle neumi?
  8. Ahoj, taky se mi rosvitila ta kontrolka ale nemam na to na palubce to tlacitko. Da se to vymazat i jinak? Hledal jsem to i pres diagnostiku delphi ds150e ale nevim jak na to.
  9. Potřebuju vyměnit zadní silentbloky na předních ramenou. Levou stranu už mám hotovou ale na pravé se vyskytl problém protože mi nejde vyndat přední šroub kvůli olejové vaně která mu překáží. Máte s tím někdo zkušenost jak ho vyndat?
  10. Ok. Koupim a zkusim to. doufam že sundání toho nárazníku nebude moc složitý. Chtěl bych aby ty čidla byly rozmístěný tak jako originál. Platí to (jak jsem se zde dočetl) že ty dvě prostřední jsou od sebe 42cm a ty krajní od nich 44cm?
  11. Děkuji za rychlé odpovědi. Při instalaci těch čidel je nutné sundavat nárazník?
  12. Dobrý den. Ve většině případů se tu bavíte o orig. park. systému. Mě by zajímal parkovací systém třeba (http://aukro.cz/parkovaci-cidlo-system-4-senzory-asistent-246-i1843690977.html). Nezkoušel jste ho někdo nebo nemáte ho namontovanej? Přeci jen je to skoro desetina ceny originálu. Nevěřim tomu že všichni z vás maj jen a pouze orig. Vim že je to čína a vim že to třeba vydrží jen nějakou dobu. A ještě jedna věc, chci to dát do f1 combi r.v.2001. Nevíte jestli bude mít v liště označený ty díry? Slyšel jsem že každá fabie to nemá.
  13. Tak rádio už jsem vyndal. S těma planžetema ze stěračů to šlo perfektně. Rozebral jsem ho a meřil jsem různý mikrospínače který se hejbou v závislosti na to když se tam dá kazeta. A jak jsem si s nima tak hejbal a měřil, nic jsem neobjevil ale radio mi po tomhle hodinu v kuse hrálo bez problémů. Tak uvidim jestli mi zase začne blbnout. Asi některej z nich blbnul. až se to projeví, zjistim konečně kterej, tak ho proletuju a bude vyhráno (na kazetu prdim).
×
×
  • Vytvořit nový...