Přejít na obsah

grabcak

Uživatel
  • Počet příspěvků

    57
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • ICQ
    331423959

Oznámení grabcak

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Jojo, měl jsem přesně to samé, jednotka nedokázala uspat columbuse. R.V. OCII mám 2006 a Columbus 2010, vyřešlia to nová jednotka. kámoš mi jí nakodoval a bez problémů )
  2. Ahoj, asi mám stejný problém, akorát mi to jednou při -19°C nastartovala na poprvé, pak při -12°C jsem nastartoval cca na 6x. baterka nová cca 2 týdny, palivový filtr nový, žhavící svíčky ok. tankuju verve diesel a davám aditiva VIF. ráno jsem nastartoval na podruhý při -12°C. prostě to nestartuje a nikdo neví co stím, na diagnostice vše ok, ale já prostě nestartuju.
  3. ahoj, turbo to určitě nebude, jelikoz je nové a je na něm najeto jen 20 000 km. Kde najdu hadičku od turba? je to někde ze spodu motoru? překontroloval jsem spousty hadiček, ale žádná vypadlá. Celkem mě zaráží, že to nedělalo pořád. Proč teda, když jsem vyměnil váhu, tak to zase jede? EDIT: super, diky za upozorňování, co nemám dělat, ale bylo by super třeba i zároveň poradit, co s tím mám dělat. Nadávt a upozoňovat umí každý, omlouvám se, jestli jsem tu udělal něco špatně, ale rada by se mihodila. díky
  4. Ahoj, mám ten samý problém co ty, Udělal jsem výměnu váhy vyduchu, pak to přestalo. Ale problém je takový, že turbo mi spíná na cca 3500 otáček, před výměnou mi to tahalo od cca 2000 otáček. nesmazal jsem chybu na vagu. Na diagnostice mi hlasi 000665- regulace plniciho tlaku: regulacniho rozsahu nebylo dosazeno. Uz me nic nenapada. Znemej mi rekl, ze kazda vaha je ina, at vyzkousim vic kusu, ale kdo to ma porad kupovat? bylo mi receno v servise, ze se mam podivat na hadicky. Zkousel jsem i vycistit filtr, ten mam celkem novej, takze me napada jen nejake cidlo, jinak uz nevim, taky bych rad za kazdou radu.
  5. Ahoj, je fakt, že mám něco podobného. Dnes jsem byl v servisu a technik mi sdělil, že neslyší nic podezřelého a divného. Že výkon je v poho a že je to normální. mám najeto něco málo kolem 87000 km. Na turbo mi sdělil, ať si připravim cca 50 000,-Kč. No tak nevim, ale to se mi nechce, takže to bude muset nějak přejít. Kdyby měl někdo nějaké postřehy, sem s nima.
  6. no, mám takový pocit, že jsem měl to samé, stupně motoru přesáhly 100°C a to samé, co vy. vychladla a je to pryč.
  7. Já mám taky 103Kw a na plnou najedu cca 700 km, jak kdy nekdy mene.
  8. Ahoj a můžu se optat zase já??? Mám O2 a pravý zadní okno jde spustit zcela bez problémů dolů,ale když jedu nahoru jde to hodně ztuha a je slyšet, jako by motorek jel z posledních sil, jak píšu, dolu ok, ale nahoru problém. Jakoby tam byla nějaká překážka, nevíte někdo co by s tím mohlo být??? Díky za vše.
  9. jak píšeš ty, jí má OII 103 Kw a vůbec žádný pískání nemám. Myslím, si, že to není až tak normální.
  10. osobně mám na autě a mohu vřele doporučit, autí sedí jako přibitý, ale taky nikomu nic nevnucuju, nejlepší je to vyzkoušet.
  11. grabcak

    Sraz Fabia clubu

    Joooo, taky se přidám!!!!
  12. Ahoj chlapi, díky za vaše příspěvky! ale opravsu mi to fungovalo tak, že jakmile se mi objevila vločka, tak se ozval zvuk. při ruční brzdě a při menším množství v nádrži se zvuk ozývá, jen u toho ne...... mam zajet na diagnostiku????
  13. Ahpj chlapi, má problém s tím, že mi autí nedává varovný signál při snížení teploty ikdyž se tam objevuje vločka. Do nedávna mi to fungovalo a z ničeho nic je konec. pORADÍ MI NĚKDO PROSIM????
  14. nechápu tě, s čím máš problém??? Asi, že je tady sekce Octavia club aha, tak sorry, nevedel sem to, nevsiml sem si toho no. tak s ehned nemusite certit no..... ale radu mi dat muzete, ikdyz mam jen hloupou fabii ne???
×
×
  • Vytvořit nový...