Přejít na obsah

rudolfv

Uživatel
  • Počet příspěvků

    30
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli rudolfv

  • Narozeniny 26.1.1954

Kontaktní metody

  • Skype
    veselyrudolf

Návštěvy profilu

1 378 zobrazení profilu

Oznámení rudolfv

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. U mé OII,1,9/2004 se mi objevila závada na směrovkách. Po poloze páčky doprava dvakrát blikne pravá směrovka , pak obě a nakonec bliká stále pravá. Po vypnutí klíčku a prodlevě cca 30min vše chodí normálně a za čas se to zase opakuje. Zpravidla na křižovatkách. Ví někdo čím to je? Díky za radu
  2. Nevíte někdo jak odemknout mapy do navigace Garmin ? Stále to na mě chce kody z placených offi stránek.
  3. Co se vám honí hlavou?

  4. Nejde odemknout DO zámek u řidiče a zároveň ve dveřích nebliká kontrlka a nejde blinkr ve zpětnm zrcátku. Vše ostatní chodí. Poraďte čím by to mohlo být.
  5. Mám stejnou zkušenost. Taky by mě zajímalo čím to je. Motor 1,9 TDi,77kW, BJB
  6. Zdravím, potřebuji poradit, kdo by namontoval taž. zařízení na OII/2004 za rozumnou cenu. U nás za to chtějí cca 8 - 10000,- s tím ,že je tažné levné ale drahá elektrika. Zdá se mi to dost.
  7. Namontoval by mi někdo tempomat v okolí Tábora co nejdříve? Příští neděli 27.9 odjíždím do zahraničí. Nemám ani páčku. OII - 1,9 TDi , 77kW , 06/2004
  8. rudolfv

    Lekarnicky

    Byl jsem na Slovensku, lekárna se koupí na každé pumpě za 15 EUR.
  9. Právě jsem to řešil tento týden. Zavrh jsem starší kompresory a koupil novej : http://www.cc-autodily.cz/kompresor-chlad-prostr-1_1.html Funguje perfektně. rudolf
  10. rudolfv

    Navigace

    Zdravím, nemáte někdo automapu Slovenska nebo Evropy do navigace Garmin za slušnou cenu ? Stáhl jsem si ji z netu, ale chce to registraci u slov. prodejce , kterou dostanu,jen tehdy když si u nich mapu zakoupím.
  11. rudolfv

    Koupě

    [bohužel jsem si koupil OII 1,9 v největším bazaru v Táboře v prosinci . Pak jsem zjistil, že nejsou udělaný rozvody. Oželel jsem peníze a rozvody udělal. Další byly zkroucený přední brzd. kotouče, nechal jsem je vyměnit. Teď jsem zjisti, že nechladí klima. V aut servisu mi řekli, že je oddlaný kompresor a místo chl. kapaliny je tam asi směs dusíku. To mě už dohřálo a šel jsem to reklamovat. Vysmáli se mi s tím , že na auto není žádná záruka. Při pohrůžce soudem se smáli ,ať si dělám co chci. Z původních 230 tis. mě už vyšlo na 260 t. Bazarníkům se nedá věřit.
  12. Mám OII 1,9TDI , 6/2004. Kdo by mi namontoval tempomat a za kolik? Nic nemám . Jsem z J.Čech , ale přijedu. Dík.
  13. Taky bych měl zájem na nakdování Ameriky a mlhovek. Jsem z Již. Čech. Udělá to tu někdo?
  14. Na OII 2004 jsem si nechal v servisu zapnout denní svícení . Teď jak zapnu klíček do druhé polohy ,tak svítí potkávačky. Nezhasnou ani při startování. Prakticky se nedají vypnout mimo toho, když přepnu ovladač světel na parkovačky. Je to tak dobře? Mě se to nezdá.
×
×
  • Vytvořit nový...