Přejít na obsah

korek_2003

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

Oznámení korek_2003

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Přátelé mám dotaz. Jak se dají vymontovat ty postranní ovladače? Stejně jako ten na větrák při výměně žárovičky? Na dvojku (do středu svisle) a vytáhnout? Nebo se musí demontovat celý panel? Díky předem.
  2. Tak vám přátelé musím s těžkým srdcem oznámit, že firma pana GORČÁKA zanikla jediné co dělá je, že přijímá nabídky na odprodej KNOW-HOW na repas vzpěr.Tak dlouho jsem odkládal repasi těch mých až se jhich nedočkaly :-( Nemáte někdo podobný kontakt na takovou kvalitu jako byla tahle firma?
  3. Zdarec, přátelé, kamarádi, měl bych prosbu, nemáte někdo zkušenost s těmito vzpěrami: http://tuning.autodoplnky.cz/vzpery-kapoty...apotu-s17659633, Uvažuji o nich, ale jak čtu toto téma, dvě plynové vzpěry a tolik provední ?Dík za jakékoliv info :-)
  4. Zdravi i já se přidávám s jednou "maličkostí".Centrál je origo jako vše ostatní u O I, elegance funguje, dveře nejdou otevřít po zamčení ani zvenku jak to má být, ani ze vnitř, ale ledka ve dveřích řidiče nebliká. pouze mi po uzamčení problikla a dál nic. Po připíchnutí na VAG to známému chybu neukázalo???Co s tím, aby zase blikala. Díky.
  5. Přátelé kamarádi, mám malý dotaz (možná ve špatném tématu), ale chci se zeptat zda je běžné, když mi na MaxiDotu ukazuje teplota např. 22st. a po spuštění man.clima po nějaké době jízdy najednou 31,5st. ?Tzn. cca o 8-10st. víc než je reálně venku. po vypnutí clima zase pozvolna teplota klesá... Z toho soudím, že by teplotní čidlo mohlo být někde u výparníku?? a tím ho přihřívá???Bo jsem z toho jelen :-(Díky za kažou radu.
  6. Zdravim, tak jsem chtěl již dosluhující origo vzpěry z OI combi po několika modřinách na hlavě zaslat dle zdejších příspěvků p. Gorčákovi, ale narazil jsem včera na akci u Autokelly cena s dph 417,- za pár od firmy Starline?! Vzhledem k tomu, že jsem to měl v bydlišti a je to v akci o nějakou tu kačku levnější, zkusil jsem je a uvidim.Určitě budu po čase informovat se spokojeností. máte-li někdo zkušenosti napiště mi, dík. (http://www.autokelly.cz/cz/novinky-cz/novinky/plynove-vzpery-starline/n612)
×
×
  • Vytvořit nový...