Přejít na obsah

abit

Uživatel
  • Počet příspěvků

    46
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení abit

Nováček

Nováček (1/14)

  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Ahoj Chtěl jsem trochu popravit auto (začíná nám dole rezavět přední levý blatník). Byl jsem v karosárně a borec mi řekl, že jestli chci aby to zase trochu vydrželo (na nové nemám), tak by bylo nejlepší ten blatník vyměnit celý. A jestli by se mi podařilo levně nějaký sehnat, tak by to bylo výborné. Jedná se o Octavii 2, 1,9 TDI/77kW 4x4, r.v. 2006 Na vrakoviště se mi moc nechce, protože poblíž žádně nemám a za druhé tomu moc nerozumím a bojím se abych nekoupil něco např se skrytou rzí atd. Díval jsem se na netu na originál - cena 4366,- Kč https://www.autodily-na-skodu.cz/BLATNIK-octavia2-PL-d500.htm nebo https://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1z0821105b-predni-blatnik-levy-oe-6385.html nebo za 3995,- https://www.amd-autodily.cz/karoserie-narazniky-skla/blatnik-levy-predni-lp-do-2009-2.html Pak jsem našel nějakou druhovýrobu kolem 950,- Kč https://www.autodilyruby.cz/blatnik-predni-levy-skoda-octavia-ii/tour-ii--1z3/1z5---06.04-.08-oe-1z0821105a nebo https://autodilylucie.cz/levy-predni-blatnik-skoda-octavia-ii-1z3-1z5-04-08-i16187.html Nebo druhovýrobu (vyšší kvalita) galvanizovaný kolem 1100 - 1300,- Kč https://www.autodilyruby.cz/product/blatniky_-opravne-lemy-a-uchyceni/predni-blatniky/blatnik-predni-levy- galvanizovany-skoda-/1886 nebo https://autodilylucie.cz/levy-predni-blatnik-skoda-octavia-ii-1z3-1z5-04-08-i16189.html Nebo toto: za 1281,- nebo 1665,- https://karosarina.cz/predni-blatnik-skoda-octavia-2-(1z3-1z5)-od-2004--kombi-od-2005-id-38853 https://karosarina.cz/predni-blatnik-skoda-octavia-2-(1z3-1z5)-od-2004--kombi-od-2005-id-39499 Za originál se mi tolik dávat nechce Šli byste do těch z druhovýroby? Díky
  2. Ahoj. Mám následující problém - OII r.v. 2005 a u Climatronicu jde tlačítko recirkulace vzduchu zapnout jen při nízkých teplotách (když mrzne). Jekmile je venku pod nulou tlačítko funguje. Jakmile je nad nulou a stisknu jej, tak jen problikne a nic. Napadá Vás něco?
  3. Ahoj. Přemýšlím o výměně baterie O2 77kW (začíná zlobit). Byl jsem se poptat ve firmě co se tím živí. Řekl jsem že uvažuji o baterii Varta a borec mě začal odrazovat, že Varta začala dávat do baterií tenčí desky atd. a tudíž že míň vydrží. Doporučoval mi značku Banner. Víte o tom něco? Dík
  4. S tím kobercem už jsem to asi vymyslel. Tu nasáklou hobru z něj odlepím (odříznu), tu hobru si přenesu jako šablonu na jinou (možná místo hobry použiju překližku) vyříznu a nalepím na to zpátky ten koberec. Spíš mě štve ta podlaha toho kufru. Nevíte někdo co je to za materiál a proč to tam je vůbec na tom plechu nalepené?
  5. Ahoj. Stala se mi nepříjemná věc. Měl jsem v boční síťce v kufru postavenou plechovku s aditivem (zimní VIF), asi si lehla na bok a aditivum vyteklo do kufru. Nasákla tím levá strana toho koberce co zakrývá dno a rezervu (včetně kousku té hobry, ne níž je ten koberec nalepen). Navíc to nějak poleptalo ten materiál co je nalepaný na dně vedle díry na rezervu (viz foto). Poradíte mi nekdo co s tím? Dík.
  6. Ahoj, když už jsme u toho tažného, začala se mi na něm olupovat barva (taková jakoby plast). Proto se ptám čím to natřít (stříknout)? Dík
  7. abit

    nova serviska

    Jestli myslíš servisní knížku, tak bez problému. Dovezl jsem auto z Německa bez servisky, zajel do nejbližšího Škoda servisu a za 100,- Kč mi vystavili novou.
  8. To chipmann: Můžeš mi trochu poradit jak?
  9. Ahoj. Nějaký dobrák mi lehce zamáčknul jeden zadní parkovací senzor (viz foto). Když zařadím zpátečku, hned to pípá. Jaký je postup opravy?? Dá se k tomu lehce dostat, nebo budu muset sundat nárazník ?? Díky.
  10. Omlouvám se. Patřilo to do fora Octavia II
  11. Mne manik v mototechne (pote co jsem loni projel po rekonstruovane silnici) doporucil z vlastni zkusenosti cistic brzd. Napred jsem mu neveril, tak to vzal, strikl na "postizene misto" a hned utrel (ten cistic se brutalne rychle odparuje). No a ono to FUNGUJE.
  12. Ahoj. Mám v Okte2 obyčejná světla. Pokud bych tam chtěl dát ty s čočkou (ze Scouta) musel bych něco kódovat atd. ?? Konektory budou pasovat?? Nebo stačí jen vyměnit světla a hotovo? Dík
  13. Loni jsem v akci koupil žárovkyOSRAM NIGHT BREAKER, jak do potkávaček, tak do dálkových. Nedavno jsem je namontoval (pro jistotu si nechal na stk seřídit světla), ale u dálkových se mi zdá, že svítí jakoby moc nahoru. Prostě, když zapnu dálkové, silnice v dálce se mi moc neosvětlí, většina světla jde jakoby nehoru. Nejvíc je to poznat, když projíždím nějakým lesem - světlo jde do korun stromů, nebo když projíždím pod mostem (tunelem), tak mě ten odraz od "stropu" docela oslňuje. U těch žárovek, co tam byly před tím, mi to tak nesvítilo. V tom stk to seřizovali při zapnutých potkávačkách. Mají se ty dálkové seřizovat nějak zvlášť ??
  14. U Oct 2, 1,9 TDI mi nejde recirkulace vzduchu. Když zmáčknu tlačítko recirkulace vzduchu tak jen problikne. Kde může být problém??
×
×
  • Vytvořit nový...