Přejít na obsah

Robik5

Uživatel
  • Počet příspěvků

    186
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontaktní metody

  • ICQ
    274466326

Návštěvy profilu

1 651 zobrazení profilu

Oznámení Robik5

Nováček

Nováček (1/14)

3

Popularita

  1. Pánové je možné vyndat/vytáhnout tu AUX zásuvku aniž bych demontoval celou loketku? Zkoušel jsem podebrat, ale moc se jí nechce a nerad bych něco ulomil. Občas mi nehraje jedna strana.
  2. Pánové, poradíte prosím jak se sundávájí pouze kryty reproduktorů na předních i zadních dveřích. Nechci něco ulomit nebo odřít.
  3. Máš pravdu, je to tam nějaký mastný, Třeba mi tam jen kápnul olej při výměně. Díky za upozornění, zaměřím se na to dokud je ještě v záruce!
  4. Podle čeho soudíš? Vždyť mám najeto jen 45tkm.
  5. Pánové, je normální abych měl u 2,5 roku starého auta takto rezavé vstřiky?
  6. JirkaK: Kamerka je dobrá určitě doporučuju. Je jasný, že v noci je záznam horší. Taky jí nedělá dobře přímé slunce. Display vůbec na nic nepotřebuješ. Záznam si můžeš přehrát v PC nebo přes wifi třeba na tabletu i online. Co bych vytknul je max. 3min dlouhé video (lze nastavit 1-3). Jinak provedení, držák a manipulace s ní je super.
  7. Olejový filtr si naúčtovali, ale jestli ho vyměnili .... Každopádně je mi divný, že nemění minimálně vzduchový filtr a kabinový filtr.
  8. Tak včera proběhla prohlídka při 30.000km s vlastním olejem. A cena? 1.010Kč čuměl jsem jak péro z gauče
  9. Koukám na mapu a asi máš pravdu
  10. Na Butovicích jsou myslím 4 boxy, alespoň nemusíš dlouho čekat, když před sebou chytneš nějakýho pečlivku. Na Bucharce tuším, že boxy s wapkou nejsou.
  11. Bezva. A na jaře by nám mohli udělat prase
  12. jasně já si dám. A taky objednej česnečku k obědu
×
×
  • Vytvořit nový...