Přejít na obsah

Dedek007

Uživatel
  • Počet příspěvků

    142
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

Návštěvy profilu

1 727 zobrazení profilu

Oznámení Dedek007

  1. RS245 + DSG Spotřeba paráda, trochu jsem se bál dle testů, kde píší rozdíl oproti klasické RS 162kW +1.5-2 litry, tak mohu potvrdit, že to není pravda. RS 162kW jsem měl v manuálu a spotřeba je +- stejná. Cesta Chomutov - Praha, půlka cesty po dálnici a měl jsem tam 7.7l s lehce nadlimitní rychlostí. Teď cesta z Prahy do Paříže, v Německu na neomezených částech hodně nadlimitně 160-220, ale je hodně omezení, tak výsledná spotřeba 8.8l.
  2. Chtěl bych se zeptat, nějak jsem nedohledal odpověď na první otázku v tomto tématu. Dá se manuálně zvednout sklon světel u LED jako to jde u Xenonů? Nebo jen přes VAG? Díky
  3. Ahoj, měl bych dotaz ohledně OIII RS245 a DSGčka. Když jedu v normálním režimu, tak převodovka řadí OK, ale když přepnu na Sport a klesají mi otáčky, tak převodovka logicky podřadí, ale vždy to trošku kopne, je to normální stav? :D Dále bych se chtěl zeptat na FullLED světla, přijde mi, že to svítí ne moc daleko, hlavně levá strana, vidím na silnici před sebou ohraničení levého světlometu, pravá strana svítí dál. Nivelace funguje. Je to normální? :D Díky, mám Ochcáfku pár dní, včera jsem měl první jízdu v noci.
  4. Ten se aktivuje i při podřazení pádly, ne?
  5. Asi už pozdě...dával jsem předepsaný tlak při normálním zatížení 2.4 na všechna kola. Jinak rozdíl v komfortu byl patrný méně, než lepší přilnavost a hlavně to vypadalo parádně na 19 alu :)
  6. Co ostatní s tím souvisí?
  7. Nějak se mi nezdá, že by rozdíl 40mm vůči 35mm měl takový dopad.
  8. Takže bys ani nepoznal, že tam máš 19? Taky to byla verze bez DCC?
  9. Ahoj, má někdo zkušenost s oběma verzema? Jak velký rozdíl bude v "komfortu"? Verze bez DCC. Je to blbost? Mám Gemini a nějak vyloženě nekomfortní mi to nepřijde. Mám jen jednu sadu kol a každý rok 2x přezouvám. Je čas koupit nové letní gumy a když juknu na bazoš, tak se kolem 28tis dají sehnat nové X-Trem i s novýma gumama, tak že bych se konečně vyprd na to věčné přezouvání a zkrášlil i celkový look auta. Díky
  10. Sakra, už se nemůžu dočkat, až budu doma a vyzkouším, ale až v pátek :( Ještě se zeptám, třeba videa to umí i za jízdy?
  11. O tom programu jsem nikdy neslyšel :D Zakoupeno a o víkendu vyzkouším. Funguje to bez rootu?
  12. Chci se ještě zeptat, mám v O3RS Bolero s Mirrorlinkem. Když propojím USB kabel s mobilem, tak při spuštění Smartlinku v autě tam problikne na chvilku komplet ozrcadlená plocha mého mobilu...tak musí nějak jít ozrcadlit kompletně telefon, ne?
×
×
  • Vytvořit nový...