Přejít na obsah

paulino69

Uživatel
  • Počet příspěvků

    49
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli paulino69

  • Narozeniny 17. Červen

Oznámení paulino69

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Po příjezdu do práce 23km jsem zacìtil spáleninu,kontrola motor.prodtoru a zjištěnì ,stojím před autem a vidím jak mám zalité krajnì svìčky,trochu oleje okolo víka ventilů a hlavně v zadu na krycím plechu výfuku tam se to nahřálo a stekal trochu na výfuk a dolú na plastový kryt pod motorem na levé str.tj před spolujezdcem.Na měrce po schladnutí žádný úbytek.Bylo -19 st.vše jsem utřel abych lokalizoval od kud ale nic už se neprojevilo.A servis taky nic nenašel vyčistili,poutírali nikde ani kapka? Dal jsem řeč s taxi řidičem prý jeho otec to samé auto a taky nic nezjistili.Obrátil jsem jen gum.těsnění nalévacího vìčka nemáte někdo podobnou záhadu?naj 74tis,nové svìčky+filtr+olej5w40 cca1 měsìc.
  2. Ahoj kluci mam opačný problém tedy často radia přestanou hrát to moje zase nechce přestat streem na mp3 octa 2007 mp3+cd načte jen někdy ale párkrát i když tam disk nenì hledá a podle mne aktivuje to rádio asi,problém konkrétně zapnu rádio vše hraje v pohodě potom vypnu a zamknu auto po chvilce se samo rádio zapne a tak pořád dokola pokusy reset nepomohl v servise vynuloval pán závady,vyndal jsem pojistku radia v motorovém prostoru,odpojil aku když jsem dobìjel ale rádio si pořád jede svou prostě hraje.Nejde nějak odblokovat aby jen svìtily tlačìtka a ono stichlo nebo vypnout uplně tìm že vyndám pojistku z motor.prostoru mám obavu nechat auto někde stát a rádio vybije baterku dìk za rady.
  3. Nemá někdo tip na reflexsnì samolepku na přelepenì těch odrazek uprostřed před fcl.světel jestli bílou nebo bude vìc pasovat střìbrná nezkoušel někdo?dìk
  4. Dík řeknu jim to snad v tom nebude problém;-)
  5. Popravdě to ani nechci po každém ufouknutí jet do servisu .Tam to nechat ty experty rozvrtat jak někdo psal ani neví co s tím dokud neřekl návod od Milhausek.
  6. Mam mr.2007 1.6 75kw s asr a na budíku se to po výměně na zimáky rožlo kontrolka tlaku a tlačítko nemám jak to smáznu?Musím do servisu na reset?
  7. Co se vám honí hlavou?

  8. ahoj cena dost zajímavá,tak něco zůstane na servis kdyby náhodou něco vypovědělo poslušnost.Vypadá zachovale .
  9. Ahoj všichni ,tak já mohu nabídnout práci naší firmy a ta se zaměřuje na celkovou očistu vašich plechových miláčků.Jedná se o vysátí,odstranění chlupů,čištění sedadel, plastů ,rámy dveří,renovace pneumatik,čištění částí motoru. Myjeme a leštíme karoserie,voskování,broušení vše kvalitně,šetrně cena pro Všechny za celkovou péči o vaše mazlíky 1000,-kč Jsme vedle Futura v Ostravě Tel:603 324 300 pracujeme Po-Pá od 8hod - 18hod.Víkendy po tel.dohodě. :palec2:www.autowax.cz
  10. Mužem navrhni od kud třeba penymarket napiš barvu čím jedeš v kolik tam budeš.ahoj
  11. ahoj kluci,tak to vypadá že budu mít volný víkend.Tak se taky pojedu podívat na ty vaše krasavice.Vyrazím od Petřvaldu,tak se přidám ke skupince co jedou s Havířova snad to stihnu taky přehodit na letní.Ahoj mrknu kde přesně je to parkoviště nejspíš hned za kruháčem po výjezdu s HA.
  12. Vaša uvádí jak vyjmout zámek zapalování,tak to udělám podle návodu a dám k zámečníkovi.Jestli to vyndám a jak to dopadlo,dám vědět.
  13. Musíš specifikovat typ vozu, (nebo to máš to traktoru?)rok výroby , zda je obyč nebo z dálkovým ovladačem, nebo vystřelovák Octavia 1,6 55kw klíč obyčejný jaký to má vliv jestli vystřelovák nebo ne na otočení v zámku zapalování ?
  14. Ahoj chlapi několikrát jste mi poradili,tak se na vás obracím znovu.Včera jsem dal klíč do zámku a nějak v něm jemně křuplo a potom jsem zjistil že nastal tento problém.Po příjezdu k baráku jsem vypnul klíček jen o jednu polohu a dál to nešlo prostě nešlo se vrátit a vytáhnout klíč.Jen silou jsem ho otočil a vyjmul ze zámku.Dal jsem trošku WD,abych promazal zámek(jen mírné zlepšení),ale jen při zapínání to jde i když se nénevrací trošku zpět,vypmutí jde, ale dost ztuha se ten klíč otáčí abych ho mohl vyndat.Tak co s tím?Ceny jsem zjišťoval-zámek800,-komplet i s klíčem3200,-vložka zámku1200,-to pokud je závada v mechanicetoho zámku. Dík za rady a tipy mám obavu abych tam nemusel po vypnutí nechat klíč a odcházet od autí čaute
×
×
  • Vytvořit nový...