Přejít na obsah

liborch

Uživatel
  • Počet příspěvků

    106
  • Registrace

  • Poslední návštěva

3 Sledující

Návštěvy profilu

1 672 zobrazení profilu

Oznámení liborch

  1. Ahoj lidi, ráno jsem nenastartoval, startér běžel naprázdno, zuby zřejmě nezaskočili Roomster má málo najeto, cca 70tis. km Startér je tam VALEO ještě originál, číslo dílu: 02T911024N, rozebral jsem a co jsem viděl na první pohled tak rotor je dvou místech vybroušený plus nějaký únik maziva Jak se to může stát? Je to příčina závady? PS: ve svěráku jsem na zkoušku zapojil na baterku a normálně běží a vysouvá pastorek
  2. Teď jsem koukal jak je v DE levněji http://www.duw-tuner.de/Fahrwerk/Sportfedern/Sportfedern-H-R-Federn-28884-1-Seat-Mii---Skoda-Citigo---VW-UP-VW-UP--AA--Seat-Mii-Typ-AA-Baujahr--12-11--97822-28884-1.html H&R za 102EUR a Eibach za 99EUR +doprava 19EUR má někdo tyhle pružiny? nechce si to někdo se mnou objednat?
  3. Ahoj lidi, je tady někdo kdo má nalepenou tuhle origo folii na Roomsteru?
  4. Mám Ambition PLus MR 2014 a nemám difuzní LED světlo Reklamace neuznána..........................
  5. což takhle koupi tohle http://eshop.skoda-auto.com/cz/cs/b2c/elektronicka-antena-aoc400001x a namontovat jako druhou anténu pod palubní desku a nebo do vnitřního krytu A-sloupku Co myslíte????
  6. 8.900,- Kč se mi zdá dost levné aby to bylo vůbec vyzkoušené Na stránkách CIMBU chtějí 19tis. Kč http://www.cimbu.cz/index.php?page=prices&lng=cze
  7. liborch

    Výměna volantu

    Ahoj lidi, nedával jste si někdo menší volant? myslím tím menší průměr věnce mám teď plast. čtyřramený a z finančních důvodů bych chtěl zachovat původní airbag nepasuje tam třeba z Fabie, Roomstera, RS-a, atd..........................
  8. http://www.melodiecb.cz/produkty/autoradia-navigace-40/anteny-97/antenni-adaptery-99/2027-antenni-adapter-double-fakra-samice1x-fakra-samec?PHPSESSID=6A9zk6WnB1zGAH-AJsFdYpx,R6b jaký v tomhle tozdíl oproti zbytečné origo redukci za 166Kč ????
  9. právě tím to bude někdo tady psal, že swing má další funkce které nejsou popsané v návodu jako zobrazení rychlosti, či další tajné menu v rádiu víš o tom něco?
  10. po zapojení swingu mi diagnostika zobrazuje chybu Antena2 zkrat na kostru (nebo tak něco)
  11. Tak jsem napojil SWING na jednu antenu a příjem není čistý stanic to najde hromadu a signál není 100procentní jakto že to ostatním hraje dobře na jednu anténu a mě ne? není náhodou někde v menu rádia nějaká funkce jak aktivovat pouze jednu anténu?
  12. zajímavé zboží ale jak dostanu původní plastovou dolů předpokládám že to je s manžetou spojeno z výroby napevno
×
×
  • Vytvořit nový...