Přejít na obsah

Cimmi

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Cimmi

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Super, díky, vrhnu se na to.
  2. Svíčky jsem měnil, dle vagu to házelo, že je vadná cívka, takže ta byla taky měněná, ale se spotřebou to nic neudělalo. Co se týče klapky, tak jestli by jsi to mohl trošku specifikovat?
  3. Zdravím, dostala se mi pod ruce škoda fabia 1.2 40kw r.v. 2006 najeto cca 60tis. Chtěl jsem se zeptat, za kolik toto auto reálně jezdí, páč teď v zimě když je nad 0 stC tak si vezme po městě 10l/100km a když přituhne, tak klidně 12l/100km a to se s tím snažím jezdit jak kloboučník s čerstvým řidičákem. Nevíte čím může být, dle mého názoru, zapříčiněná tato vysoká spotřeba? Předem díky za odpovědi.
  4. Cimmi

    Chiptuning

    Zdravím, chtěl jsem se zeptat, nemáte někdo tip na kvalitní chiptuning v Brně? Prostě, aby to nebili nějací fušeři... Díky
  5. Co jsem čet na auto.cz tak fabie má elektrohydraulický posilovač, takže stejný jako píšeš ty? např. http://magazin.auto.cz/testy/skoda-fabia-combi-1-4-16v-55-kw-optimalni-volba-04-2001.html
  6. Zdravím, taky uvažuji o této verzi a když to tu čtu, tak se mi mé mínění o výborném motoru jen potvrzuje. Jen se chci zeptat, to "AGU" je typ motoru dle roku výroby, či co? A ještě se zeptám, jak je na tom Octavka celkově s řízení, měl jsem možnost vyzkoušet pár Fabii a tak přeposilovaný řízení jsem neviděl a zpětná vazba nikde no a druhej dotaz, jak jsou na tom Octavky s plynem, je tam taky ten děsný elektronický koncernový s 2s zpožděním jak u Fobie? Díky moc za odpovědi, jinak uvažuji o r. v. 2000-2003.
×
×
  • Vytvořit nový...