Přejít na obsah

Alík

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Alík

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Alík

    škoda octavia wrc

    Nááádhera, nejlepší ta vracečka na asfaltu.
  2. Alík

    Komplet brzdy

    prosím o radu, myslím že mi dosluhují kotouče na 1,6 74 kW AKL, typuji, že to jsou 256 mm a tyto mi tam od pohledu moc nesedí . Když stejně budu kupovat nový, řekněte mi někdo co vechno je potřeba vyměnit, kybych chtěl nějaký o trochu větší třeba 280 nebo 288. Současné doufám, že by to i lépe brzdilo. A pokud mám zůstat u 256 mm, tak jaký typ a k tomu destičky? díky
  3. Mám ten samý motor a dělalo to samé. Za studena O.K., ale jak se to zahřálo tak to na křižovatkách chcípalo a startování jen pod plinem. Výměna teplotního čidla cca 420 kč, 10 minut času a vše O.K. již asi půl roku.
  4. Tak jsem se taky chvilku smál, ale čím více jsem četl to jejich forum, tak jsem spíš zdešenej. Jak někdo může tvrdit že ABS a celkově bezpečnost jsou zbytečný? Jak uvidím na silnici jedoucí Láďu beru i s koktou roha. Byč a pryč. Jsou to šílenci !!!
  5. Treba by si byl LUCKY a sel bys jen do nemocnice !!! ... a nebo proste musis byt vetsi frajer a vytahnout vetsi KVER Jooo tak, dam na tve rady, vytahnu vetši kver a dej se vule bozi. Nasazim do nej treba deset kulek a budu spokojenej, že jsem vítez protože on jich do mě poslal jen devet.
  6. K tem vasim basebalkam a plynovkam. Kamarad šel po prechode pro chodce a malem ho tam prejel nejakej typek v nejaky velky kare. Tak kamarad na neho neco ukazal, nevim jestli fakace nebo co. No a ten typek nevahal, zastavil, sel ke kamosovi a vytahl na nej bouchacku. Kamarad se radeji odklidil pryc. A to bych udelal ja taky. Takze nikdy nevite na koho narazite a čeho všeho je shopnej. Ja z prechodu pro chodce radeji pujdu domu nez do marnice.
×
×
  • Vytvořit nový...