Přejít na obsah

Delphin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    575
  • Registrace

  • Poslední návštěva

  • Dny vítězství

    1

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Delphin

  1. Měl jsem tohle a jasně, proti 200 k v Superbu byl slabší, zrychloval trochu hůře než 110 kW v OIII, ale nějak mi to nevadilo. Rozhodně bych ho nesrovnával s Fabií 70 kW. Tu jsem měl jednou jako náhradní auto a byla rozhodně línější. Jako 2. auto místo OIII už nějakou dobu zvažuji právě Kodiaq 110 kW, ale klidně s 1.5 TSI. Na ani ne 10 tis. km hlavně po městě by to mohlo být OK.
  2. Až dorazí kolegovi, zeptám se.
  3. U předchozího Kodiaqu se L&K objevilo až asi po 2 letech. Snad to tak udělají i tady, i se světlým interiérem. A od 22.2. je Exclusive Selection se všemi příplatky dražší o 58000. Pořádný skok.
  4. Dlouho jsem to taky hledal. Potáhni doleva, objeví se popelnice.
  5. Dlouho to taky jsem hledal. Zkus ten cíl potáhnout do strany (doleva myslím), měla by se ukázat popelnice.
  6. Delphin

    Škoda Superb 4

    Já tedy objednal na poslední chvíli ještě SIII, ale dneska jsem na kamionu naložené SIV a na dálku se mi líbily. Byl tam i jeden v modré, je trochu tmavší, než současná Race, ale sluší mu. Ostatní byly černá a šedá, prostě klasika.
  7. Pohlídka po 150 tis. km s výměnou oleje, pylového filtru a stěračů - 11106 Kč.
  8. Za pár týdnů bude nejspíš leasingovka prodávat ten můj sice odhadem kolem 160 tis. km, škrábance budou ale určitě opravovat. A co se týká investic, podvozek asi časem něco potřebovat bude. Tlumiče DCC se prodraží.
  9. Ještě jedna aktualizace - při cestě domů se prý auto chovalo naprosto normálně, ani cvaknutí. Nenapadá někoho, co by to mohlo být?
  10. Ochrana tam nějaká je, protože občas se mi stane, že mobilní aplikace zahlásí, že nelze spustit nezávislé topení, nízký stav baterie. Nejspíš je však dost slabá. Už se mi stalo, že topení běželo a přitom už jsem auto nenastartoval. Včetně toho, že nepustilo Leaving home, kufr se nechtěl elektricky zvednout...
  11. Tak dneska novinka - manželka ráno vyjížděla a při vyšlápnuté spojce se začalo ozývat klepání. Setkal se tu někdo s něčím podobným? Každopádně teď jsme těsně přes 150 t km.
  12. Zajímavé je, že to tečení mi dělají 2 Superby kombi po sobě, ale 3 různé Kodiaqy to nedělaly.
  13. Delphin

    Škoda Superb 4

    Podle škodovácké designerky "dark chrome", podle mě laciný lakovaný plast je jeden z důvodů, proč jsem objednal ještě jednou SIII a nepočkal ani na SIV, ani na Kodiaq II.
  14. Není v menu klimatizace možnost nastavit automatické spouštění nezávislého topení? Mohlo by to být vypnuté.
  15. Je fakt, že když jsem kdysi na vodě řešil sušení promoklého oblečení v autě se zapnutým topením, tak mi dovolilo nejvíc 3 hodinové cykly, pak už oznámilo nízký stav baterky a musel jsem startovat.
×
×
  • Vytvořit nový...