Přejít na obsah

atletmar

Uživatel
  • Počet příspěvků

    25
  • Registrace

  • Poslední návštěva

3 Sledující

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení atletmar

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. Ahoj, chtěl jsem se zeptat jestli jdou dokódovat RS budík na iV, nejlépe okolí Č. Budějovic. Napište mi prosím do zprávy. Díky moc.
  2. Ahoj, mám problém s App Connect s telefon už apple 8 a 11, při telefonování mi po pár minutách začne pískat v reparacích. Na druhé straně jsem slyšet v pohodě, ale já nic neslyším. Nemá někdo s tím zkušenost? Díky za rady.
  3. Ahoj, chtěl jsem se zeptat jak máte nastaveno bolero. Hlavně se mi jedná o zvuk. Díky.
  4. Ahoj, Měl bych dotaz. Jak mají být nastaveny clonky v xenonech. Obě ty kovové pacicčky jsou dole? Nebo mají být nahoře? Díky moc.
  5. Ahoj chlapy, tak bych rad vyčistil čočky, co vše se tam musí povolit? Dejte radu aspoň takle písemně. díky moc.
  6. Díky moc za rychlou odpověď, tak u mě zvítězil castrol
  7. Ahoj, Jaký máte názor na olej Castrol EDGE Turbo Diesel 5W-40? Mám 2,0 TDI 16V, BKD. Servisní interval 15 tis. km. Nebo jaký olej by jste doporučil na tento motor? Díky moc. M.
  8. Ahoj, chtěl jsem se zeptat jak se vám chová motor na volnoběh po ujetí cca 200 - 300 km. Někdy mám 0,5 l a něko 0,7. Vesměs climatronic na econom. Měřil jsem i po odjetí 300 km, vše vyplé a 0,7 l. Teplota kolem 15 °C venku. Napiště, ať mám s čím porovnávat a nebo to řešit více. Může na to mít vliv i kvalita oleje, třeba před výměnou nebo nějakým horším olejem? díky za vaše postřehy M.
  9. atletmar

    Jiná anténa

    Ahoj, chtěl jsem sem se zeptat, jestli už si to někdo nekoupil a nenamontoval. Díky za info a popřípadě obrázky.
  10. atletmar

    Jiná anténa

    Ahoj, tak uz tady probehla i rada jak vymenit anténu, ale nikde jsem nezaznamenal, jaký konktor jde od streamu a jestli by sel spojit s touto anténou a nebo by se to muselo ustřihnout a připájet? Prosím o nějakou radu, jako koncovka je u antény, popřípadě foto a jestli by tam šla namontovat tato anténa. Díky moc. http://www.car-multimedia.cz/am-fm-anteny/373-am-fm-antena-audi-vw-skoda-a-seat.html M.
  11. atletmar

    Jiná anténa

    Ahoj, ano, mají solidní přijem, je by mě zajímalo kolik má původní anténa, aby to mělo smysl vyměnit a hlavně by mě zajímalo jaká koncovka je, aby člověk nekoupil něco jiného. Prosím tedy o rady co už mají zkušenosti s výměnou antény. Jestli nějak ze 3 typů by šel namontovat na octavii combi II, rv. 2006, a popřípadě jestli by nešlo někde zjistit prijem původní. Díky moc.
  12. atletmar

    Jiná anténa

    Ahoj, hledal sjem po netu nejakou ploutev a nasel jsem toto: http://www.car-multimedia.cz/gps-anteny/749--am-fm-gps-smb-antena-pro-vw-skoda-audi-a-seat.html http://www.car-multimedia.cz/gps-anteny/748--am-fm-gps-fakra-antena-pro-vw-skoda-audi-a-seat.html http://www.car-multimedia.cz/gps-anteny/750--am-fm-gps-wiclic-antena-pro-vw-skoda-audi-a-seat.html Nevíte někdo, zda by to šlo namontovat místo, té stávající, jen nevím na co je připojena ta stará anténa. Může mi někdo poradit či napsat, zda by tohle mělo smysl dát na střechu a jestli by to šlo. Díky moc. martin.
  13. atletmar

    A o tomhle víte?

    Ahoj, tak jste mi taky udělali radost. Otázka cca 30 sekund a už funguje. OII 12/2006 výroba. Jinak budu rád za nabídku a nebo doporučení kde sehant tohle tlačítko OFF v Jižních Čechách. Díky.
  14. Ahoj, taky volnou jízdou cca 10-15 km a auto se zahřeje. Jen by mě zajímalo, jestli vám taky auto při mrazech cca - 6 až - 20 °C startuje drnčivím způsobem. Jako kdyby to naskočilo na 3 válce a pak se chytl 4, jak je to všechno zatuhlé a nebo máte klidný start? Mám 2,0 TDI 103 kW. Díky za rady.
  15. atletmar

    Disel v zimě

    Ahoj, měl bych na Vás prosbu a také bych se rád o Vás dozvěděl nějaké nové zkušenosti. Jedná se mi o chování k autu v zimě a to hlavně při startování studeného motoru 2,0 TDI, 103 kW. Slyšel jsem, že motor by neměl dlouho klapat na prázdno a hned sednout a rozjet se, a držet ho v nízkých otáčkách a netočit, až se motor zahřeje. Druhá verze je zase, že motor nechat cvhíli zahřát a pak vyjet. Můžete mi poradit co je lepší a nebo aspoň sdělit vaše zkušnosti jak to děláte? Vždy když dojedu, nechám auto klapat na volnoběh, pak až vypnu. Díky za rady a vaše zkušenosti. M.
×
×
  • Vytvořit nový...