Přejít na obsah

ka-spel

Uživatel
  • Počet příspěvků

    100
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

O uživateli ka-spel

  • Narozeniny 27.8.1970

Kontaktní metody

  • ICQ
    216517703

Návštěvy profilu

1 321 zobrazení profilu

Oznámení ka-spel

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

3

Popularita

  1. Koupil jsem přední ATE keramické destičky a ATE klasiku kotouče. Dozadu mě dali v servisu Starline komplet (v současnosti to pro ně dělá ATE) a spokojenost. Brzdí to perfektně a absolutně tiché. Odesláno z mého Le X821 pomocí Tapatalk
  2. Měl jsem podobný problém na O2. Zkoušeno v autorizáku i jiných servisech a nikdo nevěděl čím to je. Pak jeden garážník mě dal tip, že to jedině vypadá na uložení stabilizátoru. Na O2 není také v prodeji samostatné uložení a jen komplet stabilizátor. Díky tipu jednoho garážníka (superforum.cz) jsem šel do uložení stabilizátoru strongflex a udělal jsem to i u předního a zadního čepu ramene a k tomu TRW kuláky byl klid. Teď po 30 tis. začalo v tomto počasí vrzání. Zkontrolováno na zvedáku a nic. Vrzalo to jen na místě při otáčení volantem a přejezdu nerovností. Servisáka napadá jedině, že by to mohly být tyčky stabilizátoru.
  3. Samozřejmě radí blbosti. PD není rotačka, takže 505.01 nebo 507. Odesláno z mého Le X821 pomocí Tapatalk
  4. Jinak taky doporučuji http://www.detailingshop.cz/ochrana-laku--vosky-a-sealanty/sonax-xtreme-brilliant-shine-detailer-750ml-detailer/ poměr cena / výdrž / snadnost aplikace super.
  5. Lukáš F.: Pokud jdeš do gyeon, tak tak co místo vosku vzít jejich keramiku k tomu bathe. Jinak rukavici doporučuji http://www.detailingshop.cz/predmyti--myti-a-suseni/microfiber-madness-incredimitt-synteticka-myci-rukavice/ Odesláno z mého Le X821 pomocí Tapatalk
  6. Tak to bych se hádal, že zrovna Fuchs vyrábí základové oleje. Ty totiž vyrábí jen několik málo firem a to jsou současně firmy co mají rafinerie i těží ropu (Exxon Mobil, Shell, Gulf, Agip, BP, Total). Fuchs není ani jedno z toho.
  7. Vzal bych to nejdřív vulkanizační páskou kvůli izolaci aby to nepropuštělo a pak bych to teprve omotal tou šedostříbrnou 3M kvůli tlaku. Samotná vulkanizační je pružná, tak aby to nedělalo bubliny.
  8. Měl jsem přesně to samé a přišlo se na to až při výměně hadice, která byla v tom místě prodřená a začala se ztrácet voda.
  9. ka-spel

    Koupe ojete OIII

    Taky bych se toho nebál. Jasný původ je výhodou. Pokud to bude v těch km i po výměně rozvodů, případně turba a dvojhmoty. Kamarád taxikář má za rok a půl 140 tis. km na O3 2.0 tdi a nic na tom nepoznáš a super stav. Olej mění po 15 tis. Vše je o péči.
  10. ka-spel

    Výběr motoru

    Neřekl bych. Firemní 2,0 TDi najeto 205 tis. a moje 1,9 TDi kombi najeto 115 tis. Firemní je daleko kultivovanější chod, tišší a i nižší spotřeba. Ta šestka je prostě znát. Zrovna dnes měřeno a PV-Brno 4,5. Se svým bych měl o půllitru víc. Jediný rozdíl v těch nízkých otáčkách. Zase ta 2,0 TDi má síly dost a není třeba vytáčet. Na šestku bez protestů jede i v 90 kmh a klidně bez podřazení zrychlí. Taky jsem se při výběru auta bál ji koupit, ale myslím, že to takový průser nebude.
  11. Mám podobný problém na své O2 1,9 BXE. Za jízdy se rožne kontrolka žhavení, ASR (ESP nemám) a oleje. Motor se začne třepat, přestane ukazovat otáčkoměr. Po vypnutí motoru to však naskočí většinou normálně. Dělá to jen za deště nebo např. po umytí auta wapkou. Na vag to nic nenajde. Snímač otáček kliky měněn loni. Nepomohlo. Jeden servisák mě to diagnostikoval jako přerušenou izolaci na kabelech k čidlům ABS. Vysvětlil mě to, tak že pak ABS neustále spíná a motor snižuje výkon - to dělá to škubání autem. Po zaizolování to pomohlo a dlouho nic nebylo. Pak na dovolené ve velkém lijáku opět a včera v dešti také. Někde jsem četl, že by to mohla dělat i kabeláž pod filtrem.
  12. Tak moje škubání a chcípání motoru (současně svítila kontrolka žhavení, vstřikování a abs) po mytí wapkou nebo při jízdě v hustém dešti vyřešena. Byla to poškozená izolace k čidlu abs. Čidlo to pak špatně vyhodnocovalo a škubalo s celým autem. Oprava za 200. Potom 2x WAP i velký chrsták a nic.[emoji41]
  13. Mrkni na dieselpower forum do inzerce.
  14. V tom případě nevím jak pojmenovat jedince jako ty.
×
×
  • Vytvořit nový...