Přejít na obsah

sumar

Uživatel
  • Počet příspěvků

    221
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 630 zobrazení profilu

Oznámení sumar

  1. Ahoj, jo google mapy fungují. Waze zatím ne, ale když přednes z rozděleny obrazovky na waze, tak ti to napíše, že to bude brzo přístupné.
  2. Ahoj, Pokud chceš při navigaci ovládat hudbu v novém prostředí, tak musíš aktivovat widgety na hlavním panelu. Taky jsem to včera hledal.
  3. Ahoj, náhodou ještě nemáš Aaw doma? Díky za odpověď
  4. Ahoj, měl jsem podobný problém, cukalo to za studena, pak i za tepla, v autě z vydechu (na vnitřní cirkulaci) byl cítit "vyfuk" byl to ten plastovej ventil co se rad uklepava (obtok turba?) Dělalo mi to tak 2 měsíce, pak nouzak. Třeba pořadi někdo jiny jak se ten ventil jmenuje, ja auto prodal i včetně všech papíru ze servisu.
  5. Ahoj, mám supa s 1.8 z roku 2012. Ma nacvakano cca 235000, mam ho 4 roky od 188000, stabilně to žere cca 0,8 na 10000km. Teď už ho máme jako druhé auto (žena-po městě do 5km, jednou týdně 2x20km) a spotřeba stejná. Zatím se motor drží, měním olej vždy po roce (max 15tkm) a leji shell 0w30.
  6. Ja tam byl za 15tkc, ale měnil jsem celé (komoru+část se svici) mám benzínové. Nechtěl jsem dávat starej a novej díl k sobě;takhle vím,že je to nové a měl by být chvíli klid. Chce to udělat nejdřív diagnostiku,já měl ucpanej i přívod paliva sairajtem. Když se to vycistilo,tak to spalovalo líp, ale výměna byla nevyhnutelná. Pp vyndani měla svíčka cca 2mm funkční části-špatné spalování =smrad.
  7. Ahoj, to co popisujes mi dělalo topení taky,další krok byl, že začalo "prdet" pak se už vypinalo. Skončilo to výměnou - svíčka byla KO
  8. Rozdi je ve vzhledu, jedny broušené a jedny leštěné, ty pro LK jsou krásné hladké a dvoubarevné. Ty druhé celé broušené a nic moc na pohled.
  9. Ahoj, cena zajímavá, ostatní ceny tak nějak odpovídají autorizaku - něco jsem dělal, něco poptávál. Za rozvody jsem dal u cdaa 2x tolik. Za tu cenu by me zajímalo, co vše budou měnit. Už tu někdo psal, že mu dělali jen část za nižší cenu.
  10. Mám podobný problém u benzinového Webasta u 18.tsi. Nejdřív začalo topení prdet, ale pak se uklidnilo a byl klid. Pak se začalo samo vypínat a naposledy si zaprdelo a zablokovalo se. Základní diagnostikou je tam chyba 01406 - není plamen a pak chyba zablokovene topení. V úterý to vezu do AS, počítám že je ko komora. Tak pak dám vědět co tomu bylo a na kolik to vyšlo. Sup 2012 combi 1.8tsi - 217tkm Cepadlo u webasta jsem měnil letos na jaře, tak počítám, že až se tohle dá do pořádku, tak bude s webastem na delší dobu klid
  11. Já mám vyzkoušené v 17" Hankooky letní a po jedné sezóně šly pryč, zaprvé jsou hlučné a přišli mi moc tvrdé, s přechodem na 18" jsem vzal contiky (cenově vyšli jako dost pěkně) a na zimu drazdim 3 sezónu Savy a zatím spokojenost, ale je pravda že jezdím nížiny a město. Takže zkušenosti na sněhu malé. Ale oproti Barum (měl jsem 16" zimní polaris 3 naposledy) mi přijdou měkčí a min hlučné.
  12. Kupoval jsem F2 2013 1,2 tsi 63kw, 3 roky starou nalitano měla 160 tis. Údajně mají být motory od 2012 v pohodě. Jediné co jsem řešil bylo - rozvody v AS 8500 (už po startu rachtaly, deravej klima chladič, špatnej plastové ventil (bolest 1,2, stojí 600). Jinak to jezdí pěkně a svezes se s tím. Mám sní najeto 12 000, převážné do práce (5km) a pak cesty do sousedniho města (25km). Případně se ptej.
  13. Reálné zkušenosti, mám 1.8, z roku 2012, teď si papne trochu oleje, nájezd cca 215tkm, motor na jízdu super, pruznost a zrychlení. Nebejt těch problémů s olejem (strašák do budoucna kolik to bude žrát) a napinakem (výměna komplet rozvodů v AS cca 15tis) je to jinak dobrej motor.
  14. Ahoj, upravoval sem. To. Přes Caristu, zavření u radicky na zmáčknutí a na klíčku taky. Asi máš něco zle
  15. Při výměně kompletních rozvodu se měnilo ještě víko, byla v něm od řetězu vybehana drážka. Položka za cca 2000
×
×
  • Vytvořit nový...