Přejít na obsah

ralff

Člen ŠKODA Klubu
  • Počet příspěvků

    243
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení ralff

  1. Ano lze namontovat i na DSG převodovku. Mám ho tam. 🤗
  2. Tak domů i když by to mělo být z kopce ale spotřeba byla vyšší. Jeli prý delší trasu mimo dálnice (sbírali GEOKEŠKY v Rakousku).😀
  3. To je spotřeba 1.5 110kW cestou na lyzovačky do Rakouských Alp. 6 manuál 🤔😄👍. 4 lidi v autě lyže v pytli v kabině.
  4. barryk10cz, napiš mi svůj E-mail na ralff@email.cz. Pošlu Ti nějaký odkaz a pdf, které by Ti mohly pomoci. 🧐
  5. ralff

    Slunecni clony

    Přikládám foto clon v autě. Zadní okno clona drží na 3 držáčcích a dále na spodní části zadního okna a taky se opírá o přívody vyhřívání zadního okna. Nějaké pokrční, nebo zvlnění clon nemám. v zadním bočním okně nejsou žádné úchyta a zadních dveřích jso dva ůchyty podsunuté pod gumu na stranách clon.
  6. ralff

    Slunecni clony

    Ano, nic se nelepí. plíšky se vsunou pod těsnění.
  7. ralff

    Slunecni clony

    Nevypadává o víkendu udělám foto. Na zadním okně jsou 3 plíškove háčky. Jeden nahoře uprostřed a dva po bocích.
  8. ralff

    Slunecni clony

    Jsem velmi spokojený. Snadná montáž a při rychlosti do 80 km/h při otevření zadních oken je aerodynamický hluk v kabině od oken v podstatě téměř nulový. Na dálnici jsem měl klimu a zavřené okna.
  9. ralff

    Slunecni clony

    Wirer, skvělá informace na clony. V úterý 4.8.2020 jsem objednal a zaplatil a v pátek 7.8.2020 mám už namontováno.?? Nejdéle trvalo vytažení clon z obalu.? Těším se že se sníží a možná i odstraní aerodynamický hluk při jízdě s pootevřenými zadními okny. Zasílají poláci, ale výrobek je špaňelský "SOLAR RIDE" . A cena je ku podivu i s dopravou nižší než když objednáš od španělského výrobce bez dopravy. ?Pouze clony u výrobce stojí 76,99 euro.
  10. Ne s odpojeným konektorem to je horní obrázek to skočí jen při startu a pak je průběh rovnoměrný. S připojeným konektorem napětí skáče a po určité době se ustálí. Spodní obrázek.
  11. Zajímavé inteligentní dobíjení akumulátoru ve Fabii. Přílohou příkládál záznam průběhu nabíjení při jízdě s INTELIGENTNÍM DOBÍJENÍM(druhý snímek). A průběh nabíjení při jízdě po odpojení kontaktu na - pólu akumulátoru (první snímek).
  12. ralff

    Zimní clona

    Jó i v mikrovlnce ohřívanlo externí topení . Jasňačka
  13. ralff

    Zimní clona

    brrrrm - Žádné extra vyhřívání ve FA není. FA funguje jako ""velmi slabá mikrovlnka"" a ohřátí je jen od vysílaného elektro magnetického vlněníní FA. Nevím jak kdo, ale my v mikrovlnce používáme plastový kryt na ohříváné potraviny, aby nedošlo případným prskáním ohřívaných potravin ke znečištění vnitřního prostoru mikrovlnky. Dále tuto tématiku nechci rozvíjet.
  14. ralff

    Zimní clona

    Spodní clonu mám na front asist (dále jen FA) nemá vliv. Než jsem ji koupil (spodní clonu), tak za hustého sněžení mokrým sněhem se mi objevila hláška FA nemá výhled. Tato hláška se mi objevila při použití spodní clony taky jen jednou, když hustě sněžilo mokrým sněhem. Plexisklo pokud se nenalepí sníh nemá na činnost FA žádný vliv.
×
×
  • Vytvořit nový...