Přejít na obsah

marthass

Uživatel
  • Počet příspěvků

    150
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení marthass

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

2

Popularita

  1. teda to to nikdo neřešl nebo nevysvětlí co to je?
  2. Ahoj, Začalo se mi teď také objevovat nepříjemné rezonování kolem 1000ot. Prolezl jsem všechno, zvenku to neni skoro ani slyšet, do všeho jsem třískal, na všechno sahal. Nic. Ale uvnitř to je peklo. Nemáte někdo nějaké tipy? Nebo je možné, že to dělá dvouhmota, nebo něco v motoru? Dle mě to šlape dobře, ale kdo ví. Video přikládám
  3. Čus, poradíte nějaký schoný držák na tažné pro O2 liftback? Něco kolem 5-6 tisíc? Libí se mi třeba HAKR, že se to rychle upevní na tažné, pro 2 kola + 1 přídavné. Díky za rady
  4. motorpower: Je to 2.0TDI CR 81kw. Ten je na chip v pohodě,ne? Jinak 20kč za večeři není dobré přirovnání. Nabízím cenově více jak půlku, takže pochybuji, že večeře stojí 40,-Kč. Ale je to tak, že když nebude dobrá cena, chipovat nebudu.
  5. co jsem koukal tak treba diesel technik v Kladně měl dobré ohlasy a ceny právě v tomhle rozmezí, ale přijde mi že teď nefunguje. A jakou vadu mají?
  6. 3-4 tisíce moje nabídka. Dám někomu vydělat. Když nikdo nebude chtít, nevadí, chipovat to nebudu.
  7. Je to tu nějak zastaralé. Zeptám se, tip na nějaký kvalitní ale levný chip pro 2.0TDI-CR 81kw aspoň na 120kw mi někdo dáte? Cenově tak kolem 3-4 tisíc.
  8. Co chlapi, přišlo se na něco? trochu to vytáhnu z historie:)
  9. 2.0TDI CR urcitě perfektní volba...2.0TDI PD strašná volba:)
  10. u toho motoru dost záleží na terénu. Jak jedete něco rovnějšího, tak kolem 5 se dá. Jak je tam pár kopců dolů, tak i 4.6. Ale jak je to normálně členitý, tak 5.5 +- Co mě ale překvapilo, tak jízda s novější 2.0TDI CR 81kw 6Q po dálnici s průměrem 100km/h a spotřebou 4.5 litrů (asi díky šestce). Skoro mě to urazilo:) myslel jsem že tenhle 1.9TDI PD nic nežere.
  11. Nikde nikdo vám k tomu relevantní informaci nedá. Max o těch šroubech. Nicméně když už měníte šrouby, tak určitě udělejte i ty šály. Stojí to 2800,-Kč plus práce. Není to taková darda. nechal jsem to udělat na BXE 02/07 ve 195 tisíci km a šály byly naprosto ok. Těžko dohledávat. ale není to taková pecka cenová. zároveň se u toho dá vyčistit sací koš atd.
  12. U mě je už přední kapota na výměnu, jak je to celý osekaný od kamínků. I jiných aut to nevídím, ani třeba u peugeotu, nechápu
  13. Psal jsem jim na adresu sks.service@skoda-auto.cz Jen pište pište na ojnice
×
×
  • Vytvořit nový...