Přejít na obsah

radek.me

Uživatel
  • Počet příspěvků

    69
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli radek.me

  • Narozeniny 6.11.1980

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení radek.me

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Collaborator Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

2

Popularita

  1. No já jsem teď žhaviče shodou okolností zrovna měnil a auto má najeto jen 90tkm, jedna žhavička začala házet chybu a rozsvěcet kontrolku motoru, takže je docela možné že už mohli být poškozené dřív a kontrolku to rozvitilo az teď. Zatim po výměně dlouhé starty nepozoruju, ale uvidíme zatím je tam mám krátkou dobu na nějaké závěry 🙂
  2. Ano potom už to startuje celý den bez dlouhého startu. Většinou se jedná jak píšeš o první studený start. Ale pokud mám baterií nabitou tak to ten dlouhej start neudělá, alespoň u mne.
  3. Také jsem vypozorovat že na to má vliv nabití baterie. Pokud je baterie plně nabitá chytá to perfektně, ale jak není baterie úplně nabitá, třeba při častých jízdách po městě, tak je to hned poznat občasnými dlouhými starty. Bude to něco kolem toho dobíjení. Baterii a relé jsem dal nové a nepomohlo to vůbec. 110kw DFEA.
  4. Mám Fabii 1 s kontrolou zapnutí bezpečnostního pásu, ale zajímalo by mne jestli by šlo nějak udělat že by se toto upozornění zapnulo až při určité rychlosti. Protože při popojíždění třeba po dvoře je to dost nepříjemné a vypnout to úplně se mně zrovna nechce když už to tam je. Jde o to kde vzít ten signál po rozjetí auta, vím že třeba lze nastavit automatické uzamčení auta při překročení ca 20km/h, ale to mám vypnuté, přesto tam něco co ten signál dá být musí, ale nikde nemůžu zjistit co.
  5. Vešlo by se rozměrově radio Bolero ze Superba 2 do Jedničkové Fabky ? samozřejmně po nějakých menších ůpravách.
  6. třeba tady http://www.bmshop.eu/video-vstup-pro-vw-skoda-s-rcd510/?gclid=CPK5uve42c8CFQkq0wod7pgIJw http://aukro.cz/video-vstup-pro-vw-skoda-s-rcd510-i6561727311.html na aukru jich je docela dost za různé ceny tak nevim jakej je v nich rozdíl, jen je třeba hledat pro to rcd510 což by mělo být totožné bolero od pro VW ještě mně napadlo jestli by to nešlo řešit přes tohle + ten settopbox http://www.audiocom.cz/modelove-rady/skoda/av-vstup-pro-couvaci-kameru-skoda-bolero-columbus-vw-rns-510-rcd-510-seat-1755cz
  7. Škoda :-( pořád hledám jak dostat video do bolera ale nikde nic konkrétního, kromně teda převodníku za x tisíc.
  8. Ok prfektní, přesně to jsem myslel, díky moc ted ještě musim zjistit z jakýho auta z vrakoviště by pasovali.
  9. Taky by mne zajímalo jak jsou dlouhý ty od OB autodíly, pasovali by i znějakýho jinýho auta ?
  10. Ok díky moc, myslel jsem si to, ale takhle budu klidnější
  11. Mám nabídku na RS sedačky z F1 anglické verze. Obě jsou výškově stavitelné s airbagy, stejně jako mám já u klasickejch. Může tam bejt nějakej problém při výměně, zapojení atd. Dle mě by mělo vše pasovat, ale radši se ujistim než je koupim :-)
  12. Diesel technik ted nabízí pro 74Kw TDI 111kw http://www.chiptuning-kladno.cz/car-cart/1303 nemá s tim někdo zkušenost, neni to už moc ? myslim tim výdrž motoru a turba a taky podstatná věc spotřeba.
  13. schema http://www.levnealarmy.com/files/SE080.pdf
  14. radek.me

    Servo nadobka

    No u 1,4MPI jsem musel vyndat baterku i kaslík baterky, přístup šílenej.
×
×
  • Vytvořit nový...