Přejít na obsah

Sprite

Uživatel
  • Počet příspěvků

    52
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Sprite

Nováček

Nováček (1/14)

  • Collaborator Vzácný
  • First Post Vzácný
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Ahoj. Zjistil jsem stejný "problém". Když nateče voda do těch prostředních otvorů v plastu, který je kolem stěračů, tak mi odtéká do motorového prostoru kolem nějakého asi elektrického svazku, který vede skrz plech z motoru do prostoru pod oknem. Po krajích odtéká klasicky někde v podbězích. Je to v pořádku a jedná se o vlastnost, nebo je někde něco špatně utěsněno? Díky moc za info 😉
  2. @wizaard: Ja si nechal ve škodovce ted pred chvilkou vyhledat podle VINu číslo merky a je to skutečně ta, co mam v autě. Uz jsem si i rikal, jestli tam nekdo z předchozích majitelů nedal z nějakého důvodu treba jiný typ z jiného auta. Takze ji mas taky směrem od oranzoveho "ouška" tak jak psal p2p (správně vůči hladině oleje) a pak az dole nad značkou MAX je na ni vrtule a otočí se o 90stupnu a tudíž hladinu měří zesikma..
  3. Tak pak mam nějakou divnou merku. Kdyz ji zasunu zobackem na merce k zobacku v uchytu, čímž se zároveň i dobre vytahuje, tak mi merka zajíždí tak jak jsem psal. Je možné, ze nekdo treba špatne nasadil "trubku" na merku, kdyz se dělaly rozvody? Ze by ji otočil o 90stupnu?
  4. Jen dotaz jeste k te merce. Ja zase vzdy kdyz ji vytahnu, tak na ni mam hladinu oleje zešikma. Tzn. ze nedokážu přesne určit kolik je oleje, protoze hladina na merce neni kolmo k merce, ale pod uhlem. Jako by merka do olejové vany zajizdela ne úplně svisle, ale zkriva. Taky to tak mate?
  5. Zdarec. Nevšimli jste si nekdo takové veci, ze kdyz se zařadí zpátečka, tak se z nějakého me neznámého důvodu zmeni zvuk ventilátoru? (Nevím jestli i klapky se nejak prenastavi, nebo se zrychlí větrák). Kazdopadne vždy kdyz zastavím a zařadím zpátečku, zmeni se ventilace :-) je to nějaká vlastnost, třeba kvůli komfortu? Dostalo se mi odpovědi, ze je to automatické přepnutí na vnitřní okruh, aby nešel smrad z výfuku do kabiny. Ale to se mi moc nezdá. V návodu o takové veci neni ani zmínka. Tak by zajímalo, jestli to tak skutečně je a v případě ze ano, tak jestli je to normální a děla to všem, nebo je chyba někde u me ze mi třeba někde v motorovém prostoru uniká smrad z výfuku a proto se to přepne. Moc dekuji za informaci
  6. Ja zase nenašel rozdíl v tom, ze ja mam napsáno v popisu výbavy "normální sedadla vpředu" a znamy ma "komfortní sedadla vpředu". A sedadla jsou stejna, jen ja mam alcantaru a on celokozene. Ví nekdo jaký je rozdíl mezi normálními a komfortnimi?
  7. No, tak snad i těch 1,9l co říkali ve škodovce ze tam daji, bude OK. A nebude to malo..
  8. Ahojte. Neví prosim nekdo z vás s jistotou, jaký typ oleje a jaké množství je v převodovce u 1.8tsi? Někde píšou 1,9l a někde 2,3l. Což je celkem rozdíl. Jde o manuál 6-ti kvalt. Diky moc
  9. Ložisko v kole i homokyneticky kloub byl vyloučen. Zatím to pry vypada na ložisko v převodovce :-/
  10. Ahojte. Mam otázku, jestli náhodou nekdo z vás neřešil neco podobného. Za jízdy při zařazené rychlosti a zataceni doleva se mi začne ozývat takové jakoby chrceni. Kdyz vyslapnu spojku, nebo jedu na neutrál, je ticho. Stejne tak při zataceni doprava. Chrci to proste jen při sebemenším zatoceni vlevo a zařazené rychlosti. Ložisko v kole mechanik vyloučil z důvodu, ze na neutrál je ticho. Dekuju moc
  11. A lze nejak jednoduše aktualizovat? Třeba přes SD kartu? dekuji
  12. Ahojte. Mam otázku k Amundsenu. Podle návodu pokud je v autě příprava pro telefon, měla by po stisknutí tlačítka Phone naskočit nabídka s volbami k telefonu. Pokud neni příprava, jen se ztlumi zvuk. Ja asi přípravu mam, kdyz telefon mam normálně sparován a telefonuji přes maxidot, ale tlacitko Phone mi jen ztlumi zvuk. :-/ neví nekdo, kde muze byt chyba? Moc dekuji.
  13. No ja to zkoušel u O2 2005, dále pak u Superba 3, u S2 faceliftu a u S2 r.v.2011. Všem to po zamknuti auta ihned zhasne. Bohuzel nemám možnost to zkusit na nějakém S2 ročníku 2009-2010. Ale zatím to na všech zmiňovaných autech zhaslo. Takze me to úplně v pořádku nepřijde, ze by to mělo svítit porad :-/ menil jsem madlo na dveřích, protoze uz bylo takové "zmeknute" a po nasazení ovládání oken do madla jsem si toho všiml. Nikdy dřív jsem to nezkoušel. Takze to ve me vzbudilo obavu, jestli jsem neco nemohl poškodit, jak jsem tahal ven to ovládání oken z původního madla :-)
×
×
  • Vytvořit nový...