Přejít na obsah

Fantom-77

Uživatel
  • Počet příspěvků

    10
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Fantom-77

  • Narozeniny 3.5.1972

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Fantom-77

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

1

Popularita

  1. No mi se to zatím nepodařilo nakodovat. Ale jestli se to tu někomu podaří tak by se mohl snáma podělit jak na to.
  2. Přesně tak :-) A tu je důkaz.
  3. No myslím že mam stejný dotaz jako předchozí dva uživatele. Mám stejné auto MR2016 a stejný volant. Opravdu se tu nenajde někdo s takovýma zkušenostmi aby poradil ? Díky.
  4. No pro zajimavost. Uz se na Aliexpressu da sehnat nejnovjejsi kabel https://www.aliexpress.com/item/VAG-COM-16-8-VAGCOM-16-8-0-VCDS-HEX-CAN-USB-Interface-FOR-VW-AUDI/32738158069.html
  5. Chlapi jak se dostanu přes VAG na otestování všech teplotních čidel co mají vliv na klimatizaci. Kámoši co mají VAGo říkají že potřebují nějaké kódy jinak se tam nedostanu. Mate ty kódy někdo prosím ? Chtěl bych ty čidla otestovat co vlastně ukazují jestli není nějaké špatné.
  6. No zatím nebylo moc času se na to kouknout. Zkoušel jsem prozatím tu samo diagnostiku od Climatroniku a teplotu interieru jsem našel hned na č.01 a ta vypadala že ukazuje teplotu docela přesně. 100% v cudu motor v68 lebo ten ti miesa teply so studenym vzduch v tvojom pripade alebo kuknut cidla ake davaju hodnoty A tenhle nákres mi určitě příde vhod díky. Až na něco přídu dám určitě vědět.
  7. No tak jsem hledal a našel jsem tohle, třeba to taky někomu příde vhod. Tahle tabulka už bude snad sedět. smazaný odkaz. nepovolená reklama Standis
  8. No tohle vyzkouším tam by mohl byt zakopaný pes :-)
  9. Zdravím chlapi. Mam takový problém z klimou. Už jsem pročetl snad všechny možné témata o klimatizacích co jsem na fóru našel ale v žádném nikdo neřešil můj problém. Mam OCTAVIJI I r.v. 2001 a teď v zimě po nahřátí motoru začne topení topit že se v autě nedá vydržet a tak po hodině jízdy topi takovým stylem až začnou smrdět plasty. I když mam na klimě nastaven 22 Stupňů. Nepomůže dokonce snižovaní teploty postupně až na 18 st. Jediné co trošku pomůže nastavit klimu až na LO kdy začne foukat ledový vzduch z venku. Po přepnuti zpět na 18 st. zase začne topit až je v autě sauna. Napadlo mě že bude vadný některý ze servo motorku, ale po napíchnuti na VAG žádná chyba se neukázala. Ani po testu akčních členu. A nepomohlo nastavit klimu do zakladního nastavení. Nevite někdo v čem může byt problém ?
×
×
  • Vytvořit nový...