Přejít na obsah

0007

Uživatel
  • Počet příspěvků

    46
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

1 035 zobrazení profilu

Oznámení 0007

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Ahoj, taky přemýšlím o upravě. Ale zajimalo by mě, jestli ta konstrukce - mezipodlaha v autě pak nevrže o plasty nebo o sebe a nebouchá na hrbech. Pokud bych ji tam měl trvale, docela by mi to vadilo. Nebo to máš nějak pořešený?
  2. 0007

    Fabia R5

    V pátek v podvečer jsem jednu viděl, vezli ji z okruhu v Sosnové. Asi ji tam přes den "dráždili". První, co mě zaujalo, proč má tak vykousnutý blatníky, proč neopisujou tvar kola. Proč je to takhle udělaný?
  3. 0007

    Fabia III

    http://forum.skodahome.cz/uploads/monthly_10_2014/post-68241-0-80541200-1412868904.jpeg co to tam promítají na žeď za auto, to má na škodovku nějaký divný zadní okýnka?
  4. Ahoj, mam na prahu odloupnuty lak (ryha) od kamenu az na pozink. Jak to mam nejlip zarkyt, aby mi to nerezlo? Obyc sprej tam dlouho nevydrzi, necele 2 roky. Bude stacit lak v lahvicce ze skodovky nebo mam zkusit zinek ve spreji a pres to tectane antikorozní ochranna barva?
  5. Ahoj, pasuje sit na zavazadla do kufru z originalniho prislusenstvi F2 kombi do F1 kombi? Ma sit z F2 stejny rozmer a uchyty?
  6. 0007

    Čím umývať auto

    2 dny je venku sucho, vcera i slunce, tak zacalo jarni odsoleni auta. Pekne samponem kastli, vyplachnout podbehy, vylestit okna, vycistit koberecky, vyluxovat sedacky ... A ted pozor - zjistil jsem, ze sedacky jsou trochu vybledly. Uz nejsou tak tmavy. DAJI SE SEDACKY NECIM OSETRIT, ABY ZISKALI ZPET SVOU BARVU? stejne jako zcerna palubka, kdyz se osetri cockpit sprejem coyote?
  7. 0007

    Octavia III

    By me zajimalo, kdo a kde vyrabi kabelovy svazky pro O3? Byva to uvedeno na lepicim stitku na svazku u zpravidla zadnich svetel. Kouknete se a podejte hlaseni. :-)
  8. 0007

    Denní svícení

    tohle http://www.obautodil...y-id:7402.eshop je komplet vyrobek od cinanu, nebo to slepili az v Cechach? Co je tam pouzito za denni svetla?
  9. U autoradia by melo byt spinany plus, to mne bude stacit. Zas tak casto tam nelezu. Predpokladam ze "S" svorka je az v pojistkovce?
  10. 0007

    Čím umývať auto

    Benzinovym cisticem jsem myslel ten cistic na asfaltove skvrny. Je to nejaky druh benzinu. Mam ten Coyote, asi za 110. Jenze s nim to je piplacka, rez nejde skoro vubec, a mizi doslova pred ocima. Ale benzin natural, to by mohlo jit. Namocit hadr a zkusit smyt. Nejaky sampon nebo aktivni pena to nesmyje?
  11. 0007

    Čím umývať auto

    Dneska sem myl auto a na celych patych dverich samy maly cerny tecky jakoby od asfaltu a par rezavych tecek na povrch laku. Cerny jdou dolu benzinovym cisticem, razavy pod tlakem taky. Ale takhle to nejde, to by na padly 3 spreje s benzinem a prace na cely den. Cim to cistit?
  12. A nevis, daji se ty piny (kontakty) k radiu koupit samostatne, abych konektor vypichl ze svorkovice, a udelal si prodluzovaci prechodku - odbocku k tomu svetlu?
  13. A odkud je nejlepsi napojit kostru a plus, abych nemusel skoro nic rozdelavat a zasah do svazku byl co nejmensi?
  14. 0007

    Octavia III

    bude tam vedro, maj palubku prikrytou plachtou
  15. 0007

    Škoda RAPID

    dneska jsem videl Rapida pravaka s F znackou, takze i anglani se brzy dockaj
×
×
  • Vytvořit nový...