Přejít na obsah

karel borec

Uživatel
  • Počet příspěvků

    54
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení karel borec

  1. Ahoj, při zamknutí dveří se zcela nezasune kolík zamykání ve dveřích splujezdce (dveře jsou ale zamčené ) a nezačne blikat kontrolka v řidičových dveřích. Toho lze docílit zamknutím vozu manuálně u spolulujezdce, kolík zamáčknot a následně ještě zamknout pomocí DO. Jedná se o mechanickou závadu zámku dveří nebo to může být způsobeno chybou v elektrice? Byla mi nedávno měněna stahovačka dveří a nyní do nich zateká, tak jestli to nemůže být způsobeno vniklou vlhkostí. Dnes jsem dveře poléval vodou, abych si potvrdil kudy mi teče do auta a závada se objevila poté. Už to jednou zazlobilo před pár týdny, bylo to myslim po dešti, ale pak to zas až do teď fungovalo.
  2. Vytahovák na konektory lze levně zakoupit např. zde: https://voton.cz/pripravek-na-montaz-a-demontaz-konektoru-zapalovacich-svicek-delka-264-mm-satra Jen je u něj nutné odfrézovat/odvrtat kus tyčky v místě přivaření na funkční část přípravku (tyčka je navařená s velkým přesahem dovnitř a koliduje s konektorem svíčky)
  3. Nevím od jakého roku přesně, tuším MR 2014 už menu PP tuto možnost resetu nenabízí. Reset je nutné dělat pomocí nulovacího tlačítka kilometrů. Výše popsaný problém s olejovým intervalem nastaveným na 0 km se podařilo vyřešit až diagnostikou.
  4. Nevíte kde se přesně náchází ta odtoková díra v nosnících?
  5. Nižší světlá výška může být také u příplatkového sportovního podvozku, tuším -15 mm.
  6. Ahoj, u auta RV 2014 s Maxidotem jsem nuloval ručně interval výměny oleje a inspekce (podržet nulovací tl., otočit klíčkem ..., to celé dvakrát, podruhé + zapnout výstražná světla). Je to tuším od MR2014 rozděleno do dvou intervalů. Po vynulování mi ale svíti u intervalu pro olej 365 dní a 0 km, u intervalu inspekce je to 365 dní a 30 000 km. Nevíte někdo proč u toho intervalu pro olej mám 0 km místo 15 000 km a nezačaly se ani odpočívát dny do dalšího servisu? Ještě pro doplnění, před nulováním byl interval pro olej přejetý do mínusu.
  7. Nebude to hadice sání teplého vzduchu?
  8. Problém vyřešen, studený spoj ve vidlici přívěsného vozíku.
  9. Ahoj, napadá vás jaká by mohla být příčina, případně co zkontrolovat? Pojistka řídicí jednotky tažného zařízení je v pořádku a jinou pojistku pro tažné zařízení jsem nenašel. Jedná se o originální tažné zařízení, rok výroby 08/10. Ještě jsem našel v dílenské příručce pojistku na reléovém boxu, ale je to příručka pro předfaceliftový model, tak nevím, jestli to bude stejné. Jedná se o pojistku "svorka 30 tažného zařízení 25A".
  10. karel borec

    Testy Citigo

    Nemáte někdo test ze SM 49/16?
  11. karel borec

    Alu kola

    Díky za odpověď, takže komplet to bude opravdu minimálně 18 kg. Tady jsem narazil na pěkné v inzerci: http://www.hbcar.cz/ostatni-disky-a-pneu_13.html
  12. karel borec

    Alu kola

    Ahoj, nevíte kolik váží komplet kolo Comet?
  13. Ten článek je tu uložený pod "Testy Citigo" a je to ten poslední soubor s názvem 6.pdf
  14. Převodovky jsou stejné, lišil se jen stálý převodový poměr. Nevíte alespoň někdo z majitelů Citigo MR2017 55kW, kolik točí na 5° ve 130 km/h nebo 90km/h?
  15. Zdravím, dle článku ze SM, rubrika bazar Citigo, by měly v Citigo od MR2017 být v obou výkonových verzích stejné převodovky. Nevíte o jakou variantu převodovky se jedná? Delší stálý převod cca. 3500 ot/min při 130 km/h nebo kratší cca. 3800 ot/min při 130 km/h?
×
×
  • Vytvořit nový...