Přejít na obsah

nttv

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení nttv

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Drahý hellozaizai nebo jak se jmenuješ. Diagnostická jednotka je super věc, nicméně z ní asi trpaslík se šroubovákem nevyběhne a neopraví to. Navíc v našem případě by tato jednotka na nic nepřišla. U Tech-Support zařízení (se zasíláním informací do servisu) jsou navíc tyto zařízení poskytovány servisy zdarma, protože si to kompenzují ve službách. Tak teď mi řekni, proč bych měl kupovat auto-diagnostiku co umí zaslat vadu do servisu a poslat mi servisáka, když od VAGu mám diagnostiku za 5-10% ceny tohoto fakt hezkého zařízení, ale v praxi v mojí garáži mi nic víc nedá??
  2. No já už v servise byl. Bylo mi řečeno, že je to úplně normální, prý se EGR ventil nastavuje do krajní polohy a pak zpátky. Že si pročišťuje vodítka a že se staví do startovací polohy. No ty turbo-dieslové auta s motory RS a prý i GreenLine jsou v tomto dost zajímavé ). Můj servisák mi řekl, že ty nové auta jsou plné zvláštních zvuků, motorků a mechanismů. Že kdyby to bylo něco špatného, počítač by to věděl první. Dokud to nejsou nějaké "škodlivé" zvuky, je to prý normální
  3. Ahojte, chci se zeptat na jednu věc. Nikdy dřív jsem si toho nevšiml. Při vypnutí motoru nebo i jen klíčku se zapnutého stavu (nemusí být nastartován) se někde nad turbem (asi u EGR) ozývá divný zvuk. Je to jako elektromotorek 3-4x po sobě zavrčí. Ten zvuk není nijak nepříjemný, že by šel přes zuby nebo byl nějak extra hnusný... Jen tam prostě 3-4x něco krátce slyšitelně zavrčí. Neví někdo, co by to mohlo být? Díky moc. Je to určitě elektonického původu.
×
×
  • Vytvořit nový...